לקרן אלפסי, הסתכלי באתר שלי יש שם קטע וידאו

לקרן אלפסי, הסתכלי באתר שלי יש שם קטע וידאו

שבו אני מסדרת את האמא של בת השמחה ככה שתרקוד חזיתית מול הצלם..... (בהמשך לשרשור הקודם שבו שוחחנו עד כמה זה חשוב לתעד את הכל בוידאו - כי זה מה שנשאר לאנשים בבית, אחרי שהדי ורעשי האירוע התאיידו ונשכחו) הקטע נקרא "הופעה בבת מצווה". צפייה נעימה

keren alfasi

New member
איזה יופי! את אלופה!

תמיד יש את האולמות האלה שאנשים יושבים מימין ומשמאל, ולפעמים גם הצד של השמחה (חתן כלה...) בצד אחד. ואז אם אני רוקדת למצלמה שבאמצע, אני כאילו לא רוקדת לקהל. אז תמיד אני משתדלת לחלק את תשומת הלב - ימין, שמאל, ומצלמה. בווידאו שלך אני רואה כמה זה חשוב הווידאו. דווקא ניסיון עם מצלמות יש לי די הרבה מהטלוויזיה, אבל באירועים לא חשבתי על זה ככה, ממש אלופה,- לסובב את האמא למצלמה! את ממש כמו מנחה בטלוויזיה, דואגת שהכל יצטלם טוב. תמיד לפני הופעה בטלוויזיה אני בודקת - מה השטח בתוכו יש לי אור, איזה מצלמה מצלמת מקרוב ואיזה מרחוק וכדומה - אני אאמץ את השיטות להופעות! תודה קרן אלפסי

כמה שלומדים, תמיד יש עוד מה ללמוד

כשאני מגלה משהו חדש, או שיש לי תשובה למשהו חדש, אז מתגלה עוד משהו שלא חשבתי עליו.... וככה זה גלגל... יש לנו מקצוע לא פשוט כלל וכלל. והעיקר לקחת הכל בסבבה ובכייף, בלי להילחץ! לחיינו ! לחיי כל הרקדניות שעובדות כל כך קשה! תמרה

מיה פיי

New member
תשמעו סיפור..

לפני כמה חודשים צילצלה אליי בחורה לבבית להפליא. היא הציגה את עצמה כמארגנת אירוע התרמה לאירגון "מזון לניזקק".היא סיפרה כי זה אירגון שאוסף תרומות לאנשים שאין להם אוכל. כמובן שביקשה שאופיע בהתנדבות.לאחר בדיקה קצרה של רצינות האירגון הסכמתי בשימחה גדולה, לבוא ולשמח. היא הזמינה אותי כחודשיים מראש ואף שלחה לי חוזה עליו חתמתי שאנני מבקשת תמורה להופעתי. טופ, עברו החודשים, פנו אליי לאירוע לגבי התאריך המסויים הזה, וכמובן סירבתי- מילה זו מילה. הבחורה לא יצרה עימי קשר בזמן הזה, ביום האירוע צלצלתי לשאול אם זה עדיין רלוונטי, ענתה לי שוב שבטח וכו.. ביקשה שאגיע בדיוק ב 23. האמת ממש לא היה לי כח, בדיוק ארגנתי מסיבת יומולדת לבעלי, הייתי יומיים אחרי החפלה הגדולה שלי, אך כאמור, הבטחות מקיימים. באותו ערב לימדתי, סיימתי מעט קודם, רצתי להתאפר ולהתלבש, והגעתי בדיוק בזמן, אני מצלצלת לבחורה כמוסכם, והיא לא עונה..אני רואה אנשים סביבי במגרש החנייה.. אני ממשיכה לצלצל לבסוף ענתה:" אה זאת את..ניגמר האירוע, תודה, לא נצטרך אותך" וניתקה לי בפנים. מכירים את המצב הזה שאתם מסתכלים על הטלפון עם פה פעור והוריקן בבטן..כך הרגשתי.

galibelly

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה תתבעי את הכלבה!

היו הרבה מצבים שהציעו לי להתנדב.. לי זה ניראה ניצול מצד המארגנים אם אני אתנדב זה יהיה לעמותה שאני מכירה או דרך מישהי קרובה ולא בשלט רחוק . התנדבתי פעם לביה"ס של אוטיסטים וזה היה הרגשה נפלאה כולם היו על כיסא גלגלים וחלקם קמו לרקוד כמעט בכיתי כשראיתי את כולם זה הרגשה רעה ומלאה רחמים אך עילאית למה שגרמתי להם להרגיש כשהפעלתי אותם . מאיה אם היא החתימה אותך על חוזה אין לך העתק גם מצידה ?

כן!!! תתבעי את הכלבה אישית!!!!

איזה זלזול! כאילו שלא היה לך מה לעשות. ישבת וחיכית רק לה. חבל שקראתי את כל השירשורים האילו הביאו לי קריזה חבל על הזמן!

galibelly

New member
בימים האחרונים מרוב כל הבלאגן ..

שרץ כאן בפורום על פאשלות , פדיחות קריזות, חוויות כאשר רובן שליליות צריך לקבץ את כל העצות והמסקנות ופשוט להחכים למצוא יותר דרכים להתמודדות עם המצב כאשר דעתי נוטה לא רק לרקדניות בטן אלא תחום הבידור באופן כללי או כל המקצועות. חבר'ה אין מה לעשות אי אפשר לרצות תמיד אנשים אנחנו רקדניות בטן שחיות עם עצמנו בשלום עושות את העבודה והעיקר מקבלות את הכסף צריך ללמוד להיות מחוסנים להכל !!! אז חאלאס על כל הלקוחות המעצבנים האלו שהיו לכל אחת וחד מאיתנו וסאלאמת ! אולי בשיתוף עם כל הפורום נוציא ספר פספוסים ,פשלות וקדחת עצבים ..

מיה, וואו הסיפור הזה באמת עבר כל גבול

דבר כזה עוד לא שמעתי !!!!!! אני מנסה למצוא מילים ולא מוצאת. ליבי עליך שעברת דבר כזה, זה מעצבן ברמות אני מאוד מבינה לליבך. אני חושבת בליבי, מה אני הייתי עושה? אולי הייתי מנסה ליצור קשר עם גורם אחר בתוך האירגון ההתנדבותי ומספרת לו את הסיפור. ומיידעת אותו לגבי התנהגותה של אותה גברת. ולפי התגובה שלו הייתי ממשיכה הלאה. משום שלדעתי באופן נחרץ ביותר, אין לגברת הזאת מה לעשות בארגון הזה יותר והייתי מנסה לגרום לפיטוריה, או להדחתה, או להרחקתה מתפקידה. אפילו הייתי שוקלת לפנות אחרי זה לתביעות קטנות ומגישה נגדה תביעת נזיקין ועוגמת נפש ומבקשת סכום כסף ואת הכסף הייתי תורמת למוסד אחר (כמובן שהייתי מיידעת את השופט שכך אנהג באם אזכה במשפט). או אולי לפנות למקומון מקומי של אותה העיר ולספר את הסיפור, הם מתים על סיפורים כאלה. אבל בכל מקרה לא הייתי שותקת. השתיקה שלנו נותנת לאנשים כאלה להמשיך ולהתנהג בחוסר כבוד כלפי אנשים אחרים. בכל מקרה, כבר עברו מספר חודשים כפי שסיפרת ואני מניחה שלא עשית דבר. וחבל. אסור לשתוק, אסור לוותר. ולא בגלל שאת רקדנית, אלא בגלל שאת בן אדם. תמרה

מיה פיי

New member
זהו ש..

גם אני לא מהמוותרות, אבל כשהזמן והאנרגיה מוקצבים צריך לבחור לאן לנווט אותם. אני יודעת שאם הייתי בוחרת להתעסק בנושא הייתי נכנסת ללופ של עצבים, שכרגע יפגעו בעיקר בי ובמשפחתי וזה לא שווה לי. נראה לי שהגברת הייתה בלחץ , היא הזמינה מס אומנים, בנהם צופית גרנט, שהנחתה את האירוע. נדמה לי שהאירוע שאירגנה לא הצליח כל כך, אם כבר ב 23 אנשים עזבו, אז נו.. גם לדעת לוותר זה שיעור חשוב.

tlingit

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך מאד

באמת חשוב לבחור מלחמות או לוותר כשזה נכון והבחירה נעשית באמת על פי מה שחשוב לך בפנים, בהתחשב בכלל המצב

פרסילון

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך לחלוטין

צריך לדעת גם לוותר בחיים נראה לי, שהאירוע לא הצליח וגם היא כנראה היתה במצב לא נעים ותחשבי האם היית מעדיפה להופיע בפני מס' מצומצם של אנשים, מאשר לא להופיע כלל ? אני הייתי מעדיפה לא להופיע . מאמינה שתקבלי את שכרך בדרך אחרת....

tlingit

New member
באמת אין מילים ../images/Emo2.gif פשוט מכעיס ../images/Emo46.gif

חוצפה כל כך מזוקקת כזו היא פשוט מדהימה והכי מעצבן זה באמת הרגע הזה שעומדים במגרש חניה עם כל הכעס ואין לאן לקחת אותו... קבלי חיבוק

keren alfasi

New member
יו איזה עצבים ואיזו חוצפה!

לצערי גם זה קורה מידי פעם. פעם התקשר האח של זו שהזמינה יומיים לפני ואמר שצץ משהוא במשפחה והם מבטלים. ופעם כמעט יצאתי לב"ש למסיבת רווקות. כמובן שהרמתי טלפון לפני והחברה של הכלה אומרת מה לא עדכנו אותך. אנחנו באילת, החלפנו תוכניות... ופעם מישהיא אירגנה מסיבת יום הולדת הפתעה לחברה, החברות היו צריכות להתחלק בתשלום ומזה התפתחה מריבה, כי סליחה אבל גם לקנות מתנה גם להכין פשטידה וגם לשלם להפעלה, יש גבול, לא? בקיצור החברות הנחמדות התקשרו לבעל, וצעקו עליו שזו חוצפה והוא כעס על מארגנת המסיבה וביקש לבטל הכל יום לפני. טוב לא חסרים כאלה... אני יודעת שמי שמזמין תמיד לחוץ שהרקדנית לא תגיע ודואג תמיד להתקשר באותו יום, לראות שהכל בסדר. אם זה לא קורה, אני מרימה טלפון לפני שאני מתארגנת. ואם מבקשים ממני תאריך שכבר תפוס, אני תמיד בודקת שוב שזה עוד אקטואלי ושלא השתנה כלום - ליתר ביטחון.

לרזלה, אה... עכשיו ירד האסימון......./images/Emo68.gif

את יודעת אם הגיל... יש דברים שמשתבחים עם הזמן... ויש דברים ש.... כן, האמא הייתה על גג העולם, סוף סוף היא יכלה להראות מה היא יודעת ולהשוויץ לפני המשפוחה. מאוד שמחתי בשבילה, כי היא באמת באמת אוהבת ומחוברת לריקודי בטן, למוסיקה ולכל. אצלה זה בא מהבטן. נשיקות תמרה

למעלה