לקרן אלפסי, הסתכלי באתר שלי יש שם קטע וידאו

אה נזכרתי בעוד פשלונת..

או שתיים או שלוש.. יש לי חבר טוב שלעיתים אנחנו מופיעים יחד. אמה מה הבחור (35) כנראה סובל מאלצהיימר נעורים או משהו כזה.. תמיד הוא סוגר לי תאריכים לא נכונים או .... מקומות לא נכונים.. כלומר אם ארוע אמור להיות ביום מסוים זה אף פעם לא מתאים לתאריך.. ותמיד אני צריכה לעשות לו "בוחן פתע" ולשאול אותו איפה ומתי ולוודא שהתשובה אכן חוזרת על עצמה ללא שינויים.. אז פעם אחת כמעט התארגנתי להופעה ובסוף הוא אומר לי "מה קרה לך ? זה מחר.." וכמעט פוצצתי אותו דרך הטלפון, ופעם אחרת הגעתי בטעות לאולם אחר כי "בדקה התשעים" החליפו אולם אך לא טרחו ליידע גם אותי.. אגב מי שמופיעה באזורים של אשדוד ויוצא לכם להופיע ב"גני טל" דעו שיש גם "אחוזת טל" וזה לא אותו מקום !!!! מנסיון כמעט יקר.. האחוזה נמצאת ליד חצר המלכה ואילו הגן נמצא בצומת עד הלום בין אשדוד לאשקלון.. הקטע הכי מצחיק שהגעתי לגן במקום לאחוזה וסימן ההכר שלי היה האמא של הכלה שלבושה בשמלה ירוקה. נחשו מה? נכון!! גם בגני טל האמא לבשה שמלה ירוקה.. רק לא הבנתי מה פתאום חוגגים בר מצווה בזמן שאני מוזמנת לחתונה.. חשבתי שהחתן התחרט והחליט לחזור במנהרת הזמן לגיל הינקות. מזלי שהיה לי מספיק זמן לטוס לאולם השני (מרחק של 15 דקות בלי פקקים ועל 130 קמש..) NAVA

לנאווה - האמהות היו כנראה של פיטר פן....

היית מציעה להם איזה ריקוד או שתיים, אם כבר את שם... ואז רצה למסיבה השנייה שהיא בעצם המקורית ואז היית בצעדים קלילים הולכת הביתה כשכיסך תפוח ומלא במרשרשים.... והחבר הזה שלך שלוקה באלציימר קל, נראה לי שהייתי כבר מנזמן תולה אותו על איזה עץ גבוה, הפתיל שלי קצר... קצר... אש....

לסיגלוש ולקונקי הנה הקישור:

www.tamarabelly.co.il זהו קטע וידאו שנמצא בקטגוריית הוידאו: שם של הקטע: "הופעה בבת מצווה" ביקשתי מבונה אתר שלי (זה נשמע כאילו יש לי אתר בנייה....) שיגדיל את מסך הוידאו ועכשיו רואים את הקליפים ב-גדול! איזה יופי לי. יום מבורך תמרה

הי עדי, כן נכון הם לא נדבקו.. למזלי....

יש באמת אירועים שמאוד כייף לי להופיע בהם, אני מרגישה שהקהל מכובד ומכבד אותי כאדם וכאומן. אבל לצערי יש גם אירועים שבהם אנשים חושבים אחרת... ואז תאמיני לי שאני יודעת יפה מאוד כיצד לשמור את עצמי מהזאבים הרעים.... אבל, אני גם חושבת, שזה תלוי מה אני כרקדנית משדרת לאנשים. מותר להם לחצות את הגבולות, כלומר, להתנהג בצורה לא הולמת, או שהם מרגישים שאני לא מרשה לחצות את הגבולות ושאיתי לא כדאי להם להתעסק. זה גם המון תלוי ברקדנית. אנחנו הרקדניות שמופיעות, צריכות להיות ממש ממש לולייניות בקרקס. מצד אחד אנחנו לבושות בצורה חושפנית, הריקוד מאוד חושני, אבל מצד שני אנחנו רוצות לשדר שזהו ריקוד אומנותי ושיכבדו אותנו. הקיצר, קשה, קשה בברכה תמרה

תמרושקה, איזה יופי של קליפ

נהניתי ממך לאללה! את א ל ו פ ה

קונקי1

New member
שושוצו המתוקה גמני נהניתי איתך לאללה

אז מה עכשיו אפשר לומר שאת מכירה גם את פריד למרות שהייתי ממליצה לך לשמוע את המקור

קונקי1

New member
תמרינקה סופסוף ראיתי ונהניתי מאוד-../images/Emo24.gif

יפה כתמיד אהבתי

למעלה