לראות ולהאמין?

Harrington

Well-known member
מנהל
מה שאפשר ללמוד ממספר המפגינים זה כמה אנשים מוכנים לצאת מהבית. זה לא מנבא כמה אנשים יניחו בקלפי פתק כזה וכמה- אחר.
ברור ומוסכם. אבל בשורה התחתונה זה לא מלמד מאומה לשאלת ה'איך רואה הציבור את X-Y-Z'. כפי שכתבתי כאן פעמים רבות, הדרך היחידה בה ניתן יהיה ללמוד (למשל על שינויים בעמדת הציבור כפי שנטען פעמים רבות) מאירועים כאלו, היא אם ייצאו לרחובות יותר אנשים מאשר הצביעו לאותה קואליציה לכתחילה ביום הבחירות.

משתפרת1

Well-known member
אבל עם הרבה מיקרופונים ורמקולים חזקים. ועוד לא התחלנו לדבר על תקציבי העתק העומד לרשות הקבוצה הקטנה הזאת.
על הטענה הזו (תקציבים) חזרת עשרות פעמים, בתקווה שתתקבע כאמת. כל הסעה ממומנת ע"י הנוסעים בה. כל שלט, חולצה, מטריה, דגל, סמל חטופים, פוסטר- נמכרים. מראש נאמר לקונים שהמחיר גבוה מהעלות. כמעט בכל הודעה על התארגנות להפגנה של אחת מהקבוצות יש קישור לתרומות.
בישוב שלי יש בחור חטוף, בן של מבוגר חטוף, משפחות של עוד כמה. כל הודעה של אחת הקבוצות מתפרסמת גם בקבוצת החדשות של הישוב, כך גם אני נחשפת אליהן.

Harrington

Well-known member
מנהל
על הטענה הזו (תקציבים) חזרת עשרות פעמים, בתקווה שתתקבע כאמת.
מודה על הניתוח הכשרוני של מה במוחי ומה תקוותי, אבל (כרגיל למרבה הצער) אין שחר לדברייך אלו. אכן בהחלט חזרתי על הדברים פעמים רבות, אבל ללא כל תקווה מיוחדת לצד עובדה זו :). זו פשוט דעתי, עמדתי ואם נורא נורא תרצי, גם ידיעתי. מה יתקבע כאמת? לא ממש עומד בראש מעייני, עמך הסליחה.
כל הסעה ממומנת ע"י הנוסעים בה. כל שלט, חולצה, מטריה, דגל, סמל חטופים, פוסטר- נמכרים. מראש נאמר לקונים שהמחיר גבוה מהעלות. כמעט בכל הודעה על התארגנות להפגנה של אחת מהקבוצות יש קישור לתרומות.
מרתק, אבל לא רלוונטי לדברי כהוא זה.
בישוב שלי יש בחור חטוף, בן של מבוגר חטוף, משפחות של עוד כמה. כל הודעה של אחת הקבוצות מתפרסמת גם בקבוצת החדשות של הישוב, כך גם אני נחשפת אליהן.
שיחזור במהרה ולשלום.

משתפרת1

Well-known member
מודה על הניתוח הכשרוני של מה במוחי ומה תקוותי, אבל (כרגיל למרבה הצער) אין שחר לדברייך אלו. אכן בהחלט חזרתי על הדברים פעמים רבות, אבל ללא כל תקווה מיוחדת לצד עובדה זו . זו פשוט דעתי, עמדתי ואם נורא נורא תרצי, גם ידיעתי. מה יתקבע כאמת? לא ממש עומד בראש מעייני, עמך הסליחה.

מרתק, אבל לא רלוונטי לדברי כהוא זה.

שיחזור במהרה ולשלום.
כל מילה שכתבתי רלוונטית. התיחסתי עובדתית לדרך מימון ההפגנות.
ובאשר לשחר או לשקיעה של דברי- זו מסקנה של התנהלותך. תרצה או לא, לי- זה ברור כשמש בצהרים.

Harrington

Well-known member
מנהל
כל מילה שכתבתי רלוונטית. התיחסתי עובדתית לדרך מימון ההפגנות.
ובאשר לשחר או לשקיעה של דברי- זו מסקנה של התנהלותך. תרצה או לא, לי- זה ברור כשמש בצהרים.
נו טוף. עם נחרצות כזאת אינני יודע להתמודד :). יכול רק לומר את האמת כמות שהיא ולהסתפק בכך שהיא מופיעה לצד אהה, מה שפחות כך :).

מאחר ואני לא חסיד גדול של דיונים על עצמי, בכל אופן לא כמשתתף, ובוודאי לא כשהן כאלה, אפרוש בזאת מתת-השרשור הזה ברשותך.

מיצינו.

משתפרת1

Well-known member
נו טוף. עם נחרצות כזאת אינני יודע להתמודד . יכול רק לומר את האמת כמות שהיא ולהסתפק בכך שהיא מופיעה לצד אהה, מה שפחות כך .

מאחר ואני לא חסיד גדול של דיונים על עצמי, בכל אופן לא כמשתתף, ובוודאי לא כשהן כאלה, אפרוש בזאת מתת-השרשור הזה ברשותך.

מיצינו.
כפי שאמרת: האמת. וכל מילה שכתבתי היא כזו.
כעת גם אני מיציתי

למעלה