לרוכבי האופניים שלום

Natz Natz

New member
לרוכבי האופניים שלום

אנו קבוצה של רוכבי אופניים מקיימים בתאריך ה- 1 לנובמבר יום התרמה לעמותת "גדולים מהחיים". העמותה הוקמה למען ילדים חולי סרטן. האירוע יתקיים ביער בן שמן. אורך המסלול הוא כ- 10 ק"מ ומתאים גם לילדים. במקום תהיה אפשרות להשכרת אופניים. נשמח לראותכם. אתר קבוצת הזולה

Natz Natz

New member
הכן כן. האירוע שאותו אנחנו מארגנים

נקבע קודם לכן. חוץ מזה שאין מצב שאירוע שאותו מארגנים לא יפול על אירוע אחר. ראינו את זה, במנרה את מירוץ נגד השעון. היום במצב בו כל קבוצה מארגנת משהו קצת קשה למצוא שבת פנויה.... אנחנו בבן-שמן. ואתה?

רֶשֶף

New member
אני כבר רשום ל"סובב" ../images/Emo4.gif

אבל בלי קשר לרכיבה, את התרומה אני בהחלט מוכן לתרום. יש דרך לשלוח כסף בלי להגיע לבן-שמן?

sdanpo

New member
שלח לי , אני כבר אדאג לזה...

m noga

New member
גם אני מעוניינת לתרום אבל לא אוכל

להגיע, מאותה הסיבה...איך עושים זאת?

SWANI

New member
אל תפספסו את המטרה האמיתית

לאירוע אותו אנו קבוצת הזולה מארגנים אין מטרה אחת שקוראים לה "כסף". 1.חשיפה של תחביב / ספורט האופניים למשפחות וחובבים חדשים. 2.חשיפת כלל המשתתפים לעמותה "גדולים מהחיים" ופועלה המבורך. 3.מתן אפשרות לשילוב ספורט עם נתינה אישית. אז עכשיו תאמרו לי מה חשוב יותר או מה ממלא יותר את הנפש??? סובב כינרת או יכולת לתרום משהו קטן מבפנים? רשף - תוכל לבוא עם הילדים ועם האליגטור. סיגל - תוכלי לטעום משהו רוחני ולא רק עסקי. קצת נשמה אנשים.

tomersi

New member
לתת, את הנשמה ואת הלב....

חבר'ה, קצת פרופורציות בחיים. אנחנו שיש לנו את האפשרות, וכולנו בריאים (טפו טפו) לפעמים צריך לדעת גם לתת לאחרים (בטח אם אלו ילדים) שאין לדעת מה יהיה איתם מחר. במידה וכולנו נתגייס למען המטרה ולו ע"י העברת הטיול לכל מי שאפשר, עשינו את המצווה הראשונה של השנה החדשה. שנה מדהימה לכולכם. תומר. WWW.ZULAGROUP.COM

רֶשֶף

New member
סליחה שאני לובש את תפקיד הקטגור ../images/Emo46.gif

אבל באמ'שלי אתם מתחילים להביא ת'סעיף. זו פעם שניה שאתם עושים את הטעות ובאים לפורום שלם, באופן גורף, עם הפוזה הדידקטית המקוממת הזו. "קצת פרופורציות בחיים"? "קצת נשמה אנשים"? "עשינו את המצווה הראשונה של השנה החדשה"? "לטעום משהו רוחני ולא רק עסקי"? "לפעמים צריך לדעת גם לתת"? מי אתם שתגדירו פרופורציות? מי אתם שתקבעו מה רוחני ומה עסקי? מי אתם שתיספרו מצוות לבני-אדם? מי אתם שתחליטו מה טוב לנשמה? מי אתם שתלמדו אנשים לתת? אתם מכירים פה כל אחד ואחד? אתם יודעים מה כל אחד עושה בחיים שלו וכמה כל אחד נותן? יש לכם מושג מי פה מתנדב לטובת הקהילה ומי תורם למה וכמה? מאיפה אתם שואבים את היומרה הזו? אתם לוקחים קהילה שלמה של אנשים ועושים ממנה חבורה של פרזיטים נהנתנים, שכל היום רק חושבים על התחת שלהם. אין ספק שזו החוצפה הראשונה של השנה החדשה. אני לא יודע מה "המטרה האמיתית" שאתם חושבים שאנחנו מפספסים. אני גם לא יודע מה האפקט שהגישה הזו שלכם עושה על האחרים, אבל אני יכול להגיד לכם שאצלי אתם משיגים את המטרה ההפוכה מזו שאתם רוצים להשיג - אתם מפגינים פטרונות מתנשאת, שממש מוציאה את החשק להתייחס אליכם בכלל... וחבל. אני מבחינתי "כבר תרמתי במשרד". אני שלם עם עצמי ועם המצפון שלי ומפציר בכם להפסיק עם הטקטיקה המיסיונרית הפולשנית הזו. מצוות עושים באהבה, או לא עושים בכלל ובמקום לחשוב איך אתם תוקעים לי בחזרה באבי-אבי, תספרו עד 10 ותפנימו. תזכו למצוות.

alonaski

New member
האם היתה פה נימת לעג או זילזול

כלפי סיגל??!!?!?!? = הגברת הראשונה של השאנטי?!?!...
האם ניסית להגיד באמירה/הזמנה שלך: "סיגל - תוכלי לטעום משהו רוחני ולא רק עסקי" = כי סיגל היא בחורה חסרת רוחניות ואשת עסקים נטו?!?!?
כי אם זו היתה כוונתך - אז אני מגחכת לי בקול רועם!!!
כיוון שסיגל היא אחת הנשים היותר פעילות לקידום הענף שלנו - ללא מטרות רווח!!! כנראה עוד לא נולדת כשסיגל ואייל הקימו את קבוצת השאנטי כבר למעלה משנה כמדומני - שמארגנת טיולי רכיבה לכל מי שרק רוצה להצטרף תוך כדי תשומת לב אישית וכמויות בלתי נדלות של סבלנות וסובלנות כלפי כל רוכב ורוכבת!!!
וסיגל השקיעה ומשקיעה בזה הרבה מאוד זמן והתעסקות!! אז אם לא ידעת - הנה - עכשיו אתה יודע!!!

SWANI

New member
אז ליישור ההדורים......אלונה

זהו האירוע השני שבו סיגל משום מה לא זכרה או לא בא לה להגיע. לא חייבת אבל בואי לא נהייה מגלגלי עינים. אין חובה לפרגן לקבוצה זו או אחרת, אבל לפחות לא להתפלסף שלא ידענו כמו באירוע הקודם ביקום, לאחר שקיבלה עדכון מראש. לסיכום: כולם מוזמנים מכל הלב ונשמח להעזר בכולם ובעתיד לעזור לכולם באירועים דומים. לא מנסה לרמוז כלום, רק מנסה ולא מצליח לרתום משום מה אנשים שהיו יכולים לתרום מעצמם ולדעתי גם לקבל מאיתנו לעיתים. בריאות לכולכם

SWANI

New member
אלונה, תקראי שרשור של סיגל ותביני

13/10/2003 19:38:28 נכתב ב -------------------------------------------------------------------------------- היי סיגל מאוד נשמח ( כל חברי קבוצת הזולה) אם תפרסמי את טיול ההתרמה שלנו : "תורמים בזולה - 2" גם בחנות וגם בקרב כל הרוכבים הפוטנציאליים שאת בקשר איתם. פרטים מלאים על טיול ההתרמה תוכלי לקבל בכתובת : www.geocities.com/zulagroup בשם כל קבוצת הזולה מודים לך על העזרה. סובו 15/10/2003 17:06:09 נכתב ב -------------------------------------------------------------------------------- אשמח מאוד, דרך אגב, קבענו את הטיול של אר.אס ספורט בכוונה ליום שישי ה31 לחודש כי במקרה...ממש במקרה...ראיתי את הפרסום שלכם על ההתרמה ב1 לנובמבר בתאב"א. להבא, אם אתם מחליטים על טיול אשמח אם תיידעו אותי לפני, על מנת שלא תחול התנגשות, כי אני גם רוצה להשתתף וכמוני גם חברי המועדון.. סיגל sigal yaron 15/10/2003 17:20:04 נכתב ב -------------------------------------------------------------------------------- כבוד סיגל ! זאב 15/10/2003 17:35:53 נכתב ב -------------------------------------------------------------------------------- אהלן סיגל, אנחנו נהיה יותר משמחים לראות אותך ואת הקבוצה משתתפים בארוע ההתרמה. אם תוכלי לידע את כולם, זה יהיה לעזר. לגבי הארועים הבאים, ניידע אותך מוקדם יותר. תודה. אוה

Eyal Hershtik

New member
תשמע בן אדם.... ../images/Emo123.gif

אין , אין הרבה אנשים בעולם שמסוגלים לעצבן אותי - ואת זה אתה יכול לשאול את כל מי שמכיר אותי אבל כאן הגזמת : א.בלי קשר לתוכן - זו שפלות פשוט שפלות לפרסם מייל פרטי של אדם מסוים בפני כולם . ב. קראתי את התוכן ואני מוצא שסיגל יצאה גדולה מכל הדבר הנ"ל - אז מה אתה בדיוק רוצה?? ג.סיגל פירסמה את הטיול הקודם לתפוצת השאנטי למרות שהארוע נפל על ארוע שהיא אירגנה ד.אם הייתם בודקים באתר האיגוד - הייתם מגלים שסובב כנרת רשום שם עוד לפני בכלל שאירגנתם את הטיול הראשון . אני אישית חושב שזו יוזמה ברוכה , אבל הדרך שלכם להציגה די שפלה , אני מקווה שאין אף אחד בפורום שיקח דוגמא מכם בשווק ארוע אייל

Eyal Hershtik

New member
ואם אתה מבסוט אז כן....

ההודעה הקודמת גרמה להקפצת ההודעה הקודמת ...... איזה כיף לנו ....

tomersi

New member
חבר'ה מה קרה? בואו נרגע...

חבר'ה מה קרה? בואו נרגע... מי שרוצה לבוא יבוא. מי שרוצה לעזור יעזור. כל הריבים האלה לא לעניין אנחנו לא מנסים ל"חנך" אף אחד. בואו נשמור על הרמה הגבוהה של רוכבי האופניים בארץ. (בכל זאת, פה זה לא הכנסת אנחנו צריכים לשמור על רמה מסויימת...
תודה לכולם. תומר [email protected]

IlanShacham

New member
זה ממש לא לעניין

לפרסם התכתבות פרטית ברבים, אפילו אם התאכזבת. היוזמה שלכם בהחלט ברוכה, וכל הכבוד על כל המאמצים שלכם, אבל היחס לכל מה שהוא לא היוזמה שלכם, ולכל מי שמעז לחשוב לא להגיע, ממש מעצבן ומתנשא, ומוציא את כל החשק להשתתף.

alonaski

New member
קראתי! ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif אתה רואה שאתה טועה!

ואני צודקת!
= תראה איזו נשמה טובה סיגל!!!! (=מההתכתבות ביניכם) ואיזה חסר טקט וכנראה חסר קצת שכל בנוסף...
- שאתה משמיץ אותה ככה סתם! על לא עוול בכפה! ודבר נוסך שלמדתי מההתכתבות האישית הזו ביניכם הוא... שקוראים לך = סובו!!!
זה קיצור של סובו-סובו אוהליך?!! ...
השם המלא זה ... סובארו לגאסי?!...
כאילו... זה השם שנולדת איתו?!?!? כי לי זה נשמע עוד איזה כינוי ומסיכה שאתה מסתתר תחתיה... רק מי שגנב - מחפש להסתתר!!!
מה גנבת אתה?!?! מה עשית לא בסדר לציבור שאתה מסתתר מפניו?... ומסתיר עצמך מהציבור?...

למעלה