לרוכבי האופניים שלום

alonaski

New member
"מגלגלי עיניים"?!?!?! ../images/Emo3.gif אתה לא

מתבייש?!?!!?!?!? קורא פה בעצומות ובפעילות מוסרית למען החלש... מזמין ציבור שלם..נואם.. מטיף... וכד' וכל זאת תחת עילום שם מוחלט!!!!
למה אתה חושב שמישהו פה חייב לך משהו מר פלוני-אלמוני המסתתר תחת כינוי מטופש ולא רציני?!?!!? אני מצטערת להגיד לך שאותי לא הצלחת להרשים ולשכנע שאתה מארגן כאן משהו רציני כל עוד אני לא יודעת פרטים מינימאליים על שמו של המארגן (לפחות!!!) ואם אתה - טורח כ"כ להסתתר מאחורי איזה ניק... אז זה מעלה בי את התהיות: מה עוד את מסתיר מעינינו מאחורי ה"פעילות" ו"ההכרזות" שלך?!?!!? אולי הכל מפוברק?!?!!?
אני בהחלט יכולה להבין את סיגל שלא טרחה להגיע לארועים שארגנת!... (אם באמת ארגנת כאלה.. ואם אתה היית המארגן הראשי?!...
- ספק שעדיין קיים!!!) ומצטערת להודיע לך שהטענה האומללה שלך נגד סיגל היא באמת... אנדר-סטייטמנט!
פחחח....!!!!
אולי תגלה קצת רוחניות ולא רק רוח וצילצולים ותגיע לעמותה שאני מייצגת ופעילה בה - "SOS חיות" ותעזור לנו להציל כמה כלבים... ואם לא אראה אותך בשבת הקרובה אצלנו בחוות האימוץ שליד שדה התעופה בהרצליה... וגם לא בשבת אחרי... - אז כנראה שכל הנחותי לגביך - נכונות!

ohadclos

New member
אני חושב שהבנו את העניין....

טוב, חברים, הבנו את הנושא, ואני חושב שהגיע הזמן להתקדם. כולם אנשים טובים, ולאף אחד אין זכות להעביר ביקורת על תרומתו של אחר. יחד עם זאת, כנראה שזאת היתה טעות לפרסם כאן את הארוע. הארוע לא מיועד לרוכבים מקצועיים אלא למשפחות. חשבנו שתרומתם של רוכבים היא בעצם השתתפותם, שתתרום לצבעוניות הארוע. טעינו. תודה רבה, ותהנו בסובב כנרת.

לא טעיתם, טוב שפרסמתם.

אני לא יכול להגיע לסובב כנרת ושמח שיש גם משהו קרוב יותר. לדעתי הטעות שלכם לא בכך שפרסמתם כאן, אלא בכך שנזפתם במי שהעדיף משיקוליו הפרטיים להגיע לאירוע אחר משלכם. זה לא לעניין, במיוחד שגם אנשים שלא הגיעו הביעו נכונות לתרום למען מטרתכם. אחרי הכל, בלהט העשיה וההתנדבות, אולי שכחתם שיש עוד כמה מאות עמותות התנדבותיות בארץ, והשתתפות באירוע שלכם אינה אבן הבוחן היחידה למידת התרומה של אדם לחברה. אני אגיע, אם לי ולבני יהיה חשק בשבת בבוקר, פשוט מתוך כוונה להנות. וגם אם לא, אני אעביר ל"גדולים מהחיים" תרומה בשמכם. שיהיה בהצלחה.

סיגל, תגיעי או לא תגיעי, תודה רבה

עבור פרסום אירוע ההתרמה. נשמח אם תבואי לטיול הבא שלנו. אלונה, מאוד נשמח להגיע ולעזור לעמותת "SOS חיות". אני אגרור גם את אשתי. אשמח לקבל יותר פרטים בפורום או ל [email protected] רון לאופר

shl17

New member
רגע רגע

אם כבר אתם עוזרים לאלונה אז למה לא לי? אני צריך כמה מתנדבים להרים על הרגליים מפעל כושל שמשפחה נזקקת מתפרנסת ממנו בדוחק (נכון שזו המשפחה שלי אבל היא נזקקת בכז)

alonaski

New member
מה פתאום עוזרים לי?! ../images/Emo3.gif

לא ביקשתי שום עזרה אישית לי או לתועלתי האישית!!! סה"כ העלתי לציון לצורך המחשה וויכוח בלבד את עיניין העמותה שאני פעילה בה ודיגלה מתנוסס על פסגת האידיאולוגיה שלי...
מי שיתן כתף או תרומה או עזרה כלשהי לעמותה הנ"ל = יעזור במיישרין לעשרות כלבים נטושים שלא באשמתם, שאנו - אנשי העמותה - מתחזקים, מטפחים ומטפלים ונותנים להם הזדמנות שניה לחיים!!! רוב הכלבים שלנו אלה כלבים שאנחנו מחלצים מתחנות הסגר כלבים עירוניות והם מועמדים להוצאה להורג!
אנחנו - נותנים להם צ'אנס נוסף לחיות!!!!
אבל זה כבר לא ממש מענינו של הפורום אז אני יורדת מהנושא הזה לעת עתה ומי שירצה לדעת עוד פרטים - ידע איך להשיג אותי ואיפה למצוא אותי...

Sigal Yaron

New member
חזרתי עכשיו וראיתי מה פה קורה פה..

כמובן בסך הכל רציתי לעזור, אבל נו באמת, אי אפשר לחייב אותי להגיע לטיול התרמה. אני מבינה את ההפנמה שלכם את המטרה החשובה וחושבת שהמעשה שאתם עושים נעלה. אבל הדרך..הדרך... אוקיי אני קצת חושבת על הפאן שלי בסובב כינרת. נהניתי מאוד בשנה שעברה ואיני רואה טעם בלרכוב 9 ק"מ כשיש אלטרנטיבה מפתה כזו..נכון אתם צודקים. תגידו שאני דואגת לעצמי! את התרומה כמו שציין רשף אני עושה במקומות שבא לי לעשות אותם..וכאמור במקרה זה אתרום בכל מקרה! וכמו שאמר לי פעם הרשטיק כשניסיתי לשכנע אותו בדרך שלכם לבוא לטיול שאנטי שארגנתי והוא נסע לטיול במקום אחר: "סיגל, אני התחלתי עם עניין הטיולים להנאה..וזה מה שאני עושה. ברגע שאני צריך להיות מחוייב אז זה הורס את הפאן" אז בסופו של דבר כל אחד עושה מה שבא לו..את השאנטי אני ואייל הקמנו לפאן וזה נשאר ככה. אז כמו שאתה רואה אפילו מארגני הקבוצה זה בעצם בודדים שבאים לטיול המועדף עליהם... ואת אלונה..תבורכי על מעשייך היפים ועל פועלך - על הלב הרחב שלך ואמות המוסר הגבוהות בנוגע לבעל"ח שהלוואי ויכולתי לעמוד בהם!

Eyal Hershtik

New member
וואלה ...אני אמרתי את זה ../images/Emo13.gif

כנראה שקצת התמסדתי מאז
. אבל זה עדיין נכון .... חוץ מזה אני חושב שאת צריכה להוציא ספר "ציטוטי הרשטיק" ימכר באלפים מבטיח לך
אייל

סיגל, כל מילה בסלע ../images/Emo45.gif ../images/Emo88.gif

גם אני מטייל באופניים בתוך האהבה שלי לעניין והכיף שלי. אני מחלט מתי בא לי לטיילומתי לא, מתי בא לי לתרום ומתי לא. בשבוע שעבר, לדוגמה, הצטרפנו טל ואני לליווי רכיבה של אופני ידיים של עמותת 'אתגרים' באזור שדרות. נהנינו מהתרומה ואף אחד לא היה צריך ליצור אצלנו רגשות אשמה אם נגיע לרכיבה או לא נגיע. אני חושב שפעילותה של קבוצת הזולה היא מבורכת וראויה לחיקוי ולציון, אבל השתמשתם בדרכים לא יפות כדי לקדם את העניין כאן בפורום. אני יכול כרוכב להגיע לרכיבה שלכם או להקפת הכנרת או לרכיבה אחרת בשבת מבלי שיאשימו אותי בחוסר רגישות חברתית או במשהו אחר. לגבי הרמיזות על סיגל - תתביישו לכם - אתם לא מכירים כנראה את סיגל ואת פעילותה הציבורית. לרמוז שאם אין כאן אינטרס עסקי, אז היא לא תתרום? שוב כדאי שתקחו את הדברים חזרה ואת רגליכם החוצה מן הפורום הזה.

XCrider

New member
תיקון: את *גלגליכם*... וברצינות,

בתור אחד שהשתתף בארוע ההתרמה הראשון ובטיול נוסף שארגנו אני יכול להגיד שהחברה האלה באמת השקיעו בארוע ההתרמה הקודם ורוצים לתרום למטרות שהם מאמינים בהן, אבל פשוט עושים טעות טקטית ב"שיווק". עד כמה שזכור לי, גם בפעם שעברה שיטת ה"שיווק" של הארוע עוררה הרבה נוגדנים משום שהיא נעשתה באותה שיטה של "מי שלא מגיע לא מוכן לתרום לקהילה" או משהו דומה, כלומר זה מה שהשתמע מדבריהם לפי התגובות הנזעמות שהיו גם אז...
בקיצור, החברה האלה (או לפחות מי שמנהל את ענייניהם כאן בפורום) פשוט חסרי נסיון בפנייה לציבור וקצת OVER נלהבים למטרה בה הם מאמינים, והגרוע ביותר, גם כשהם מקבלים תגובות שמרמזות על חוסר נחת הם ממשיכים באותו קו במקום לעשות חושבים...(לפחות חלקם, ממה ראיתי. יש כאלה שהגיבו בשמם שנראה לי שמבינים עניין. וגם כל הכינויים המשתנים מעוררים קצת תמיהה, אבל כנראה מישהו מפחד שיתפשו אותו בשבילים ויכניסו לא באמ'אמא שלו...כנראה מאלונה!!!...
). ממה שאני זוכר, גם סיגל "חטפה" קיטונות של רותחין בתחילת דרכה היחצנית (וזה אחרי שכבר הייתה פעילה הרבה זמן בקבוצת השאנטי ללא כל כוונת רווח, ואין חוק שאוסר לפעול במקביל גם בתחומים אחרים, כולל יחצנות, לא?), כמובן שלא בצדק, ע"י כאלה שממהרים להתרגז כאן בפורום... ואני אומר, כל יוזמה ברוכה, וכל אחד מאיתנו יחליט מה מתאים לו. אז חברה, אל תעלו אותם על המוקד, החברה האלה הם חברה טובים ממה שהתרשמתי, תהיו קצת סבלנים ומקסימום תסבירו להם... כמובן, שגם ה"זולות" צריכים ללמוד...(ואולי להחליף דחוף את היחצ"ן שלהם...
).

RONBIKE

New member
כל הכבוד לך שהצלת את כבודם.

גם אני הייתי באותה דיעה שיש לראות את הכוונה שהיא בעצם החשובה. נכון שיחצ"ן יכול לעשות נפלאות אך דרוש יחצ"ן מקצועי מתנדב ולך תימצא אחד כזה. בנתיים עד שימצא עדיף לעשות מאשר לחפש יחצנ"ים, הרי אף אדם לא מצפה שחברה אלו יהיו מקצוענים ושתידרש מהם רמת יחצנ"ות מקצוענית ומעלה. תנו להם לעשות את הדברים שלהם בדרך שלהם ויהיו ברוכים מעשיהם. עלו והצליחו!!!

רֶשֶף

New member
לא צריך להיות יחצ"ן מקצועי

בשביל להבין לאן היו מגיעים, נניח, בנק הפועלים עם הסיסמא: "|הדגשבוא לגדול איתנו, יא חתיכת פרזיט|". יכול להיות שחברי הזולה הם בחורים מצויינים אחד-אחד, אבל אם אחרי שהסבירו להם פעם אחת ואחרי שהסבירו להם פעם שניה הם עדיין ממשיכים להגיב ולהתבטא בדיוק באותו נוסח "כאילו כלום", יתכן והם גורמים לעמותת "גדולים מהחיים" יותר נזק מאשר תועלת. לטעות - זה אנושי. לטעות פעמיים - זה טפשי. טל"ח - זה כבר פגם ביצור.

RONBIKE

New member
תאכל'ס התוצאה של הטיול הראשון

היה טוב מאוד אנשים נהנו ועשו חיים. והמבצע הראשון היה הצלחה. אוליי מקרב אנשי הפורום פה לא היתה להם הצלחה לגייס מספיק אנשים אז מה . יתר הלוגיסטיקה של איך לארגן דברים היא באמת זניחה, כי במבצעי התרמה חשובה התוצאה ולא הלוגיסטיקה מסביב כי שם היו פשלות לפי דעתכם. אם העמותה לא תקבל תוצאות טובות בטוח שהם לא יוכלו לייצג את העמותה, אך לא כך ניראים הדברים הם עושים שוב מיבצע נוסף אחריי הצלחה של הראשון. אני גם לא קיבלתי את הדרך שהוצגו הדברים אך לפחות אפשר לומר ששום דבר נורא לא קרה לאף אדם וגם לא ניראה לי שמישהוא ניפגע קשות מהשתלשלות הדברים. לסיכום בואו נרים להם אגודל למעשיהם המבורכים כי זו הנקודה החשובה הסופית.

tomersi

New member
תשובה לנוגה

היי נוגה, במידה ותרצי לתרום לעמותה ניתן להתקשר לטלפון:6195977 - 03 לבקש את ניתי ולהגיד לה שאת שייכת לרוכבי האופניים ולא תוכלי להגיע לטיול ואת מעוניית לתרום. הם ישמחו לקבל ממך את התרוממה. תודה! תומר[email protected]

למעלה