תיקון: את *גלגליכם*... וברצינות,
בתור אחד שהשתתף בארוע ההתרמה הראשון ובטיול נוסף שארגנו אני יכול להגיד שהחברה האלה באמת השקיעו בארוע ההתרמה הקודם ורוצים לתרום למטרות שהם מאמינים בהן, אבל פשוט עושים טעות טקטית ב"שיווק". עד כמה שזכור לי, גם בפעם שעברה שיטת ה"שיווק" של הארוע עוררה הרבה נוגדנים משום שהיא נעשתה באותה שיטה של "מי שלא מגיע לא מוכן לתרום לקהילה" או משהו דומה, כלומר זה מה שהשתמע מדבריהם לפי התגובות
הנזעמות שהיו גם אז...
בקיצור, החברה האלה (או לפחות מי שמנהל את ענייניהם כאן בפורום) פשוט חסרי נסיון בפנייה לציבור וקצת OVER נלהבים למטרה בה הם מאמינים, והגרוע ביותר, גם כשהם מקבלים תגובות שמרמזות על חוסר נחת הם ממשיכים באותו קו במקום לעשות חושבים...(לפחות חלקם, ממה ראיתי. יש כאלה שהגיבו בשמם שנראה לי שמבינים עניין. וגם כל הכינויים המשתנים מעוררים קצת תמיהה, אבל כנראה מישהו מפחד שיתפשו אותו בשבילים ויכניסו לא באמ'אמא שלו...כנראה מאלונה!!!...
). ממה שאני זוכר, גם סיגל "חטפה" קיטונות של רותחין בתחילת דרכה היחצנית (וזה אחרי שכבר הייתה פעילה הרבה זמן בקבוצת השאנטי ללא כל כוונת רווח, ואין חוק שאוסר לפעול במקביל גם בתחומים אחרים, כולל יחצנות, לא?), כמובן שלא בצדק, ע"י כאלה שממהרים להתרגז כאן בפורום... ואני אומר, כל יוזמה ברוכה, וכל אחד מאיתנו יחליט מה מתאים לו. אז חברה, אל תעלו אותם על המוקד, החברה האלה הם חברה טובים ממה שהתרשמתי, תהיו קצת סבלנים ומקסימום תסבירו להם... כמובן, שגם ה"זולות" צריכים ללמוד...(ואולי להחליף דחוף את היחצ"ן שלהם...
).