אתם כולכם מפגרים או מה? כמה זמן אתם חושבים לוקח להכין תמונה כזאת?? זה 3 וחצי שניות...\\:
C CKYbeer7 New member 11/6/04 #49 אתם כולכם מפגרים או מה? כמה זמן אתם חושבים לוקח להכין תמונה כזאת?? זה 3 וחצי שניות...\\:
P pissdrunk andrew New member 11/6/04 #42 יא קקה לשאלה של השירשוקר כן או לא מיתחקמים מעצבנים (כן אני רוסי) (לא אני לא רוסי)
W walna1 New member 11/6/04 #48 חח אני בקושי מכיר ת'להקה.. אני רק יודע שחבר שלי פילח קלטת שלהם לפני 3 שנים..
P pissdrunk andrew New member 11/6/04 #52 אם אתה רוסי או\ויודע רוסית אז מומלץ Grajdanskaya Oborona (הגנה אזרחית) וקוראים לשיר Vsio Idot po planu (יעני, "הכל הולך לפי התכנית") ושני שירים טובים של the adicts joker in the pack viva la revolution
אם אתה רוסי או\ויודע רוסית אז מומלץ Grajdanskaya Oborona (הגנה אזרחית) וקוראים לשיר Vsio Idot po planu (יעני, "הכל הולך לפי התכנית") ושני שירים טובים של the adicts joker in the pack viva la revolution
A All Choice New member 11/6/04 #46 זה שיר של להקה שקוראים להם Grajdanskaya Oborona (הגנה אזרחית) וקוראים לשיר Vsio Idot po planu (יעני, "הכל הולך לפי התכנית") אחלה שיר.
זה שיר של להקה שקוראים להם Grajdanskaya Oborona (הגנה אזרחית) וקוראים לשיר Vsio Idot po planu (יעני, "הכל הולך לפי התכנית") אחלה שיר.
P pissdrunk andrew New member 11/6/04 #47 תודה גלאב מת עליך ותודה על אין ספור התיקונים יש את השיר הזה באיזו גירסא אנגלית בסרט-טור החדש של the-firm נישמע the best
תודה גלאב מת עליך ותודה על אין ספור התיקונים יש את השיר הזה באיזו גירסא אנגלית בסרט-טור החדש של the-firm נישמע the best
P pissdrunk andrew New member 11/6/04 #54 דימה צודה רבה שעניתה לך לינסוע אחי אז מה שהקומפלט חרה ak8 is sk8