לרוקדים באוניברסיטה ביום חמישי

לרוקדים באוניברסיטה ביום חמישי

הידעתם ש........ חילקו 80 מקומות חנייה בתוך מתחם האוניברסיטה למי שרוקד ביום חמישי והפלא ופלא הכול היה בסתר מוחלט ומי קיבל אישורי חניה רק המקורבים לגד ביטון לדעתי זה ממש חוצפה מה דעתכם בנושא?

avigal23

New member
אני לא רוקדת באוניברסיטה אבל...

זה נשמע ממש [URL='target=_blank'] מגעיל!!![/URL] בכל אופן איך זה התגלה לך?

במקרה לחלוטין

קודם כל תודה על היחס, דבר שני שהגעתי ביום חמישי האחרון ראיתי רכבים שנכנסים פנימה והם מהרוקדים דבר שלא ראיתי אף פעם, ניגשתי לשומר(האחראי ושמו בילי) ושאלתי אותו איך מכניסים את הרכב פנימה אמר לי להפתעתי הגמורה שחילקו ל-80 כלי רכב אישורי חניה בגלל הלחץ שיש בחוץ, ואני רוקד כל שבוע ולא מפספס ולא שמעתי שהכריזו ברמקול על חלוקת תווי חניה, ומהפנים שאני ראיתי של הנכנסים הם האנשים שמסתובבים בקרבת גד ביטון וזה מאד מכוער במיוחד היום שלוקח זמן להחנות ושלא נדבר שלפעמים אין חנייה כלל.

avigal23

New member
באמת זה לא יפה וחוצפה!

ובמיוחד כשאין כל כך חנייה בחוץ! אני באמת מבינה אותך. האמת אף פעם לא הייתי באוניברסיטה וכולכם אומרים שזה מקום ענקי אבל מפוצץ באנשים,קשה לי לדמיין כזה מקום!

טוב....זה באמת לא יפה אבל...

תמיד, בכל תחומי החיים ידוע שמי שקרוב לצלחת זוכה !!!! מזדהה איתך בכעס....אני רוקדת שם, והכניסה לחנייה היא סיוט הידיעה שהבאת כאן ממרמרת מאודדד!!!!

fanti

New member
את יכולה להגיע באוטובוס גם ../images/Emo73.gif

כשיש לך רכב . מעולם לא שמעתי שלהיות בעל רכב זה חוסר מזל .

תודה לך

אני שמח שאת כועסת כמוני כי זה ממש חוצפה אני מקווה שיתאפשר לכולם לחנות כמו שצריך

בררתי עם גדי והנה התשובה

(בהחלט הגינוני) במהלך הערב ניגש אליו בילי וביקש לעשות רשימה של אנשים עם כלי הרכב שלהם כדי לאפשר להם כניסה עד סוף החודש במטרה להקל על כולנו בחנייה. מובן שגדי אישית לא יכול היה לעסוק בכך והוא ביקש מירון ובחורה נוספת לעשות רשימה של כאלה שהם מכירים שבאים באופן קבוע (שם ומספר רכב). מובן שהם ניגשו לאלה שהם מכירים. כך אספו מהר רשימה של רכבים ועוד באותו ערב הנפיקו להם כריס כניסה לחניה. הנה כי כן, טענה שעל פניה נראית מוצדקת מצריכה בדיקה יסודית יותר.

וגם אני ביררתי עם גדי והוא אמר

שהוא פנוי 3 ערבים בשבוע וגם אפשר לכתוב אליו אנונימית והוא יענה, עקרונית אין לו זמן להכנס לפורום, יש לו אימייל פרטי למי שמעוניין והוא יגיב.

למעלה