לרוקדים באוניברסיטה ביום חמישי

לנשוי נחמד 38 - האימייל של גדי

תכנס לקישורים, תגיע לארגון המדריכים, בצד ימין יש נושאים, תחפש לפי המדריכים ותגיע לאימייל של גדי.

שמח שאתה בדעתי

אני אד מקווה שלהבא ישתך את כול הרוקדים ותאמיני לי 10 דקות של הגרלה יעשה טוב לכולללל הרוקדים

ההירארכי של ההודעות

הינה על ציר ה-X (ז"א תגבתך נמצאת בדירוג אחד מאלה ביחס להודעה לה הגבת). סדר ההודעות על ציר ה-Y הינו סדר כרונולוגי בלבד (לפי שעת כתיבת ההודעה).

זאת אומרת ירון

תמיד אני צריך לרשום את השם למי אני מגיב כי זה לא תמיד יוצא מתחת לאותו תגובה

2404311

New member
../images/Emo46.gifאני לא רוקדת אבל...

אני לא רוקדת שם אבל מה אתה מצפה המרקיד הזה? אבל כשאני כותבת עליו כאן.... כולם מתנפלים עליי שאני לא בסדר גדי ביטון הוא אחד המרקידים הפחות חביבים עליי שמתייחס מגעיל לאנשים וברגע שאנשים יבינו את זה כולם יפסיקו לבוא אליו אני לא יודעת אם הוא הצליח בגלל מה שהוא או שזה פשוט מעגל קסמים שעשה את עצמו יש המון מרקידים ששמים אותו בכיס הקטן לי-מור

בי

New member
זה די נכון, אבל הניסוח...

אני לא אוהבת להתשמש בפומבי במילים כמו "מגעיל", אם כי אני שותפה לדעתך על גדי. כמו בתחומים אחרים, מי שבונה לעצמו יחסי ציבור טובים, ממלא אולמות, ולאו דווקא ביחס ישיר לרמתו המקצועית. כך המצב בציור, בספרות וכו´. ידע אישי. גדי מההתחלה יצר סביבו חוג של "שפוטים", אנשי שלומו, שהולכים אחריו לכל מקום. כך גם השתנה הנוף האנושי באוניברסיטה מהרגע שבו גדי החליף את יהודה עימנואל. הגיעה מסה של רוקדים שלפני כן כף רגלם לא היתה דורכת שם. בנוסף, מאז שגדי החל ליצור ריקודים, הוא ביסס את מעמדו עוד יותר, ולמעשה, בגלל החוגים הגדולים ובגלל הצפת הריקודים החדשים שלו שהוא מלמד אותם בחוגיו, אנשים נמשכים עוד יותר לחוגים אלה. אני לא חושבת כמוך שאנשים יפסיקו כל כך מהר לבוא אליו. בדברים האלה חוק העדר שולט, ואנשים אוהבים להיות חלק מהעדר. דווקא בגלל שההרקדות כ"כ צפופות, זה נותן לרוקדים בהם הרגשה שהם חלק מהעדר, שהם "אין", מבלי להפעיל את חיישני הביקורת. אותה תופעה מצויה לאו דווקא בחוגים של גדי, אלא ברוב ההרקדות הגדולות.

נכון מאוד

לפני שבוע כתבתי כאן על בעיית החנייה באזור האוניבסיטה ועל הגרירות שהיו באותו ערב, ספרתי כ 20 מכוניות בחניון הגוררים. למחרת בשיחה עם שני רוקדים התברר לי שגדי ביטון קרא להם שבוע קודם לכן ונתן להם אישורי כניסה לרכבים.

לנשוי . שבת שלום.אני מסתדר תמיד גם

בלי כרטיסי החניה חינם. שנית הם לא יכולים לתת לכולם חניה בחינם אז נותנים רק למי שהם רוצים.

כרמל עזרא

לכן העלתי בעיה זו, זה לא הקטע של החינם אלא מי מקבל את החניות האלו תאמין לי שאם אני יתלונן אני יקבל חניה כדי שיסתום לי את הפה, אבל אני נלחם למען כולם.

Retropier

New member
נפלא

התפלאתי באמת איך זה שהפעם לא היתה חסרה חניה בחניון של מרכז הספורט (הגעתי בערך ב20:40). לא משנה לי אם חלק יחנו בפנים וחלק בחוץ, העיקר שאישורי החניה פתרו לשני הצדדים את הבעיות.

תפסיקו לבלבל את המוח........

חברות שלי שאין להן קשר בכלל לגדי (מעבר לזה שהן מגיעות להרקדה) נשאלו בכניסה אם הן מגיעות כל שבוע וכשהן אמרו שכן הן קיבלו אישור לחנות בפנים האישור הזה הוא רק לחודשי הקיץ כשבריכה פתוחה....... מעבר לזה גם אם זה היה נכון זה טבעי לחלוטין כמו כל דבר בחיים שהמקורבים יקבלו קשה לי להאמין שהיית מקבל משהו והיית מעדיף זרים על פני מקורבים לך ותקן אותי אם אני טועה......... אגב גם לי אין היכרות עם גדי מעבר לזה שאני רוקדת בהרקדות שלו כך שאין פה עניין להגן עליו אישית....

טעית בגדול פושפושית

תראה אפילו מה ירון כתב אני סתם לא מדבר רק מי שקרוב לצלחת קיבל

חברהאתם נכנסים לקטנות

ההסבר שקיבלתי מגדי הינו הגיוני בהחלט. היתה אפשרות לעשות משהו במהירות לכאלה שידוע שמגיעים כל שבוע. אפשר היה לוותר על הכל. הדרך בה בחר גדי סבירה ונכונה. מדוע לחפש כל הזמן טענות מתחת לשטיח?

לפושפושית החביבה.זה שוב אני עזרא

ראשית שאני עדיין לא מרוצה מסגנון הדיבור שלך.מה זה תפסיקו לבלבל את המוח... את לא יכולה בשום אופן ולא רוצה לשנות את סגנון דיבורך ,שדיברנו עליו לפני מספר חודשים.פשוט את מעליבה אותנו.שנית האוניברסיטה היא מוסד ממשלתי ואסור שיהיו בו מקורבים.לדעתי החברות שלך נכנסו לחניון כי הן מצאו חן בעני הסדרן בכניסה.לי אישית אין לי צורך בחניון חינם.אני תמיד מסתדר בחניה.

רק להעמיד דברים על דיוקם

ובלי להיכנס לשאלת החניה עצמה - ההרקדות נערכות באולם הספורט ששיך למרכז הספורט של האוניברסיטה, שהוא גוף פרטי, ולא מהווה חלק מהאוניברסיטה, מעבר לעובדה שפיזית הוא ממוקם בה.

לא מרוצה מסגנון הדיבור שלי?????

יכול להיות שהמשפט לא היה במקום למרות שאני עדיין עומדת מאחורי מה שכתבתי שם חברות שלי הן סתם 2 בחורות שרוקדות שם שהציעו להן בכניסה ולפי מה שהן סיפרו לי הציעו באותן דקות לכל מי שנכנס...... בכל אופן אתה יכול להסתייג מהמשפט בכותרת אבל..... אל תכתוב על סיגנון הדיבור שלי בנתיים מי שמחרחר מריבה כל הזמן זה רק אתה..... אז נפלתי בכתיבת משפט לא במקום אז??? אז טעיתי אני מודה..... מצטערת שסיגנון הדיבור שלי לא מקובל עליך אבל אני לא חושבת שיש בו טעם לפגם ואני לא מדברת על המשפט האחרון ששוב אודה שהיה לא במקום..... עזרא יש לי המון מה להגיד לך אבל מכיוון שהפורום עבר למצב של רגיעה מויכוחים אני לא מתכוונת לפתח את הנושא..... פשוט תדלג על ההודעות שלי תקרא רק את מי שאתה אוהב תתעלם ממני כאילו אני לא קיימת......

למעלה