לרכב ב'שמורת אדם' – ולהישאר בחיים

eOfer

New member
ספארי הא ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif חכה חכה בבית../images/Emo67.gif

תמונות אחת אחת !!
שחקת אותה

anv

New member
אחלה תמונה! עופר.. יוסי....

יוסי - אני שמח שהורדת רזולוציה בתמונות ככה אפשר להסתכל עליהם בתוכנה לא מזויינת :) עופר - כמה שילמת ליוסי על הבוק שהוא עשה לך?!

eOfer

New member
בוינא, זה עוד כלום לעומת מה שלא...

פורסם (עירום וכאילו..) אגב, יוסי משלם לי

voodoochild

New member
אני קונה עכשיו

מארה"ב אחותי חוזרת לארץ ומביאה לי אותם... איך אתה מרוצה מהם עד עכשיו, אשמח לדעת פרטים, איזה מפרט יש לך וכו...

eOfer

New member
SantaCruze Heckler

ה Heckler בעלות חמישה אינטשים של מהלך ויודעים לעשות הכל
. בין אם אתה מגדיר עצמך רוכב XC, שבילים או אפילו פרירייד ל Heckler יש מה להציע. לא יודע עם איזה בולם הזמנת ת'אופניים, אבל לשתי הגרסאות יתרונות רבים אך גם חסרונות: ל AVA של FOXShox (אויר) אופי משתנה. הוא קל יחסית וניתן לכייל אותו לפני כל לטיול בהתאם לתוואי השטח המצוי
. כאן בערך נגמרים היתרונות. שיטת ה Single Pivot עליה מתבססת שילדת ה Heckler מביאה לתופעות נענוע (קלות) שבולם ה AVA אינו מבטל. כמו כן, בולם האוויר אינו בעל תכונות מרככות כגון אלה של בולם קפיץ-שמן כמו ה Fifth Element שיודע בנוסף גם למתן את תופעת הנענוע (Bobbing). חסרונו הגדול הוא במחירו ובמשקלו, אולם אם אינך חס על כל גרם (כמוני למשל) אתה על הסוס (או על האופניים כ מ ו ב ן
). המפרט האישי שלי כולל את הראשון מבין השניים, אולם הדבר נובע משיקולי עלויות. מלפנים, אצלי פועל לו במרץ ודי ביעילות יש לציין Psylo XC (ולא מה שחשבתם...). בולם קפיץ שמן 125 מ"מ שחסרונו היחיד (אצלי בכל אופן) הוא בחוסר קשיחותו הצדית במהלך מכסימאלי. יתרונו הגדול הוא יכולת כיווץ של המהלך ל 80 מ"מ. עקרונית (וגם לא) השלדה מסוגלת לקבל גם 'טריפל' (בבוא הזמן
). יתר המכלולים הם לשיקולך ובהתאם לתקציב. אצלי מסתובבים להם גלגלי Laser Disc קלים וחזקים, עטופים בצמיגי Kenda 2.35 קובייתיים במיוחד
. את החבילה הזו בולמים דיסקים הידראוליים של Hayes, ומניעה מערכת ההינע המצוינת והטובה של Shimano ברמת LX מלפנים ומאחור. תהנה
.

voodoochild

New member
המון תודה עופר

אני הזמנתי fox talus מקדימה ו- 5element מאחור אבל אוויר לא קפיץ כדי להוריד במשקל קצת מצד אחד אבל לקבל את היתרונות של ה-5element מצד שני... . שוב המון תודה ואני אכן מתכוון להנות ... אבל עד שהמכולה תצא מארה"ב ותגיע לארץ....
אבל שהיא תגיע...

למעלה