נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
בחצי גמר חלק שני כפי שהיה ברבע גמר בחלק השני, הריקודים ללא רקדנים נוספים כפי שהיה בחלק הראשון,החמוד שלי חזר והפעם עם סא"ל ברוקדים עד הבית בריקוד צ'ה צ'ה וקיבלו 38 נק' מהשופטים ונמצאים במקום הראשון בדרוג השופטים מתוך 3 זוגות כאשר הזוג הראשון היה ליטל עם בלש משטרתי רוכב סוסים שרקדו סלסה והזוג השלישי היה רקדן שעוד לא היה ששמו אלי שרקד עם מתאמת תכנון בת 48.
ביחד עם דרוג הקהל, כמובן שרפאל ודנה הסא"ל זכו.
בחצי גמר חלק ראשון כפי שהיה ברבע גמר,
- ארטריום ומעיין אדם רקדו טנגו כמו בריקוד הראשון שלהם בעונה, אך הפעם עם רקדנים וקיבלו 34 נק'.
- יעל בר זוהר ואנטון רקדו רומבה כמו בריקוד השני שלהם בתחילת העונה, אך הפעם עם רקדנים וקיבלו .35 נק', מה שכמובן לא הגיע להם כי גם רונה וגם אנה אמרו שזה לא היה הריקוד הכי טוב שלהם העונה, אז למה הם נתנו ציון 9? התשובה פשוטה כי הם רצו שהם לא יודחו ויגיעו לגמר.
- עדי וחיים רקדו ג'ייב וקיבלו 34 נק', השופטים עשו השוואה עם ריקוד הג'ייב הקודם שלהם, לכן פחות אהבו למרות שזה עם רקדנים.
- אלכס שטילוב ונינה רקדו רומבה וקיבלו 39 נק' ושברו את שיא הניקוד, גם פה עשו השוואה עם הריקוד הקודם שלהם שגם קיבל 2 עשיריות ועכשיו עם רקדנים נתנו 3 עשיריות.
- אלכס שטילוב ונינה רקדו טנגו ארגנטינאי עם אקרובטיקה, קיבלו 39 נק' ובסיכום עם החצי הראשון 78 נק'
- יעל בר זוהר ואנטון רקדו מיוזיקל קיבלו 37 נק' ובסיכום עם החצי הראשון 72 נק'
- מעיין אדם וארטריום ג'ייב גם כמו אלכס קיבלו 39 נק' ובסיכום עם החצי הראשון 73 נק'
- עדי וחיים רקדו פסדובלה עם עיניים עצומות וקיבלו 37 נק' ובסיכום עם החצי הראשון 71 נק'
ההצבעות ביחד עם הקהל, העלו לגמר, כמובן את אלכס ונינה ואת מעיין וארטריום בדיוק כמו בדרוג של השופטים והשניים האחרונים שנותרו רקדו עוד ריקוד פריסטייל על אותו שיר בכדי לקבוע מי הזוג השלישי שיגיע לגמר, מהשופטים יעל ואנטון קיבלו 38 נק' ועדי וחיים קיבלו 36 נק' ומי שעלו לאחר שקלול הקהל הם, בניגוד לשופטים, חיים ועדי.
לסיכום, השלישיית גמר הם אלכס ונינה, מעיין וארטריום והזוג השלישי חיים ועדי.
נ.ב., מאחר ואני שרופה על רפאל, הייתי רוצה לראות אותו ואת סנדי במקום חיים ועדי ואלו היו הזוגות שהמרתי שיהיו בגמר.
נ.ב.2, יעל ואנטון מגיע להם להיות בגמר יותר מעדי וחיים.