לרקוד עם כוכבים

ראיתי את 2 התכניות הראשונות שהיו שם ריקודים של כל ה-16 סלבס עם הרקדנים.

הכי מרשים היה, כמובן, אלכס שטילוב, האלוף האולימפי שרוקד עם נינה סולוביובה.
שמחתי לראות את דני יוחטמן (רוקד עם פרופ' עידית מטות שהיה עליה בפרדס שרשורים מאוד זועמים :)), הבן זוג המיתולוגי של אנה ארונוב שגם פתחו סטודיו לריקוד ברח' משכית בהרצליה פיתוח, שנסגר לפני 5 שנים, הוא גם התחרה כנגדה בעונות הקודמות.
שמחתי לראות את ג'ניה ליבמן (רוקדת עם משה אשכנזי) שגם לבעלה קוראים ג'ניה וכמובן את רפאל פליישמן (רוקד עם סנדי בר) שהיה אלוף הארץ בכמה רמות מעל כולם ואף אחד לא הצליח לגבור עליו בארץ, התחרה בעולם מול התותחים הגדולים ביותר והגיע למקומות ראשונים.
מהעונות הקודמות, בנוסף לדני יוחטמן יש גם את חיים פרשטיין שרוקד עם עדי אשכנזי ואת אלונה דיסקין שרוקדת עם אלי אילדיס (פישלו "קצת")
בראש פאנל השופטים תעמוד אנה ארונוב האגדית מהעונות הקודמות, שנכנסה לעולמנו בעונה הראשונה של התוכנית, ולצידה אלי מזרחי, כוריאוגרף ושופט ריקודים בינלאומי, ששפט בעונות הקודמות, רונה לי שמעון רקדנית בתכנית נולד לרקוד ודוד דביר שגם שפט בעונה האחרונה.

ההימור שלי שאלכס & נינה או רפאל & סנדי יגיעו לגמר ובזכות רפאל סנדי תנצח.
אני מאמינה שגם דני יוחטמן יגיע לשלישיית הגמר למרות שיש לו בת זוג מבוגרת.

אסטלה תעוף, כנראה, בפרק הבא.

נ.ב. חבל לי שאנה ארונוב לא רוקדת, היא תירצה את זה שהיא קמה בלילה בגלל התינוק שלה שבן 4 חודשים ולא יכולה לעמוד במחייבות של האימונים הנוקשים.
https://www.israelhayom.co.il/culture/tv/article/8109298

ראיתי את 2 התכניות הראשונות שהיו שם ריקודים של כל ה-16 סלבס עם הרקדנים.

הכי מרשים היה, כמובן, אלכס שטילוב, האלוף האולימפי שרוקד עם נינה סולוביובה.
שמחתי לראות את דני יוחטמן (רוקד עם פרופ' עידית מטות שהיה עליה בפרדס שרשורים מאוד זועמים :)), הבן זוג המיתולוגי של אנה ארונוב שגם פתחו סטודיו לריקוד ברח' משכית בהרצליה פיתוח, שנסגר לפני 5 שנים, הוא גם התחרה כנגדה בעונות הקודמות.
שמחתי לראות את ג'ניה ליבמן (רוקדת עם משה אשכנזי) שגם לבעלה קוראים ג'ניה וכמובן את רפאל פליישמן (רוקד עם סנדי בר) שהיה אלוף הארץ בכמה רמות מעל כולם ואף אחד לא הצליח לגבור עליו בארץ, התחרה בעולם מול התותחים הגדולים ביותר והגיע למקומות ראשונים.
מהעונות הקודמות, בנוסף לדני יוחטמן יש גם את חיים פרשטיין שרוקד עם עדי אשכנזי ואת אלונה דיסקין שרוקדת עם אלי אילדיס (פישלו "קצת")
בראש פאנל השופטים תעמוד אנה ארונוב האגדית מהעונות הקודמות, שנכנסה לעולמנו בעונה הראשונה של התוכנית, ולצידה אלי מזרחי, כוריאוגרף ושופט ריקודים בינלאומי, ששפט בעונות הקודמות, רונה לי שמעון רקדנית בתכנית נולד לרקוד ודוד דביר שגם שפט בעונה האחרונה.

ההימור שלי שאלכס & נינה או רפאל & סנדי יגיעו לגמר ובזכות רפאל סנדי תנצח.
אני מאמינה שגם דני יוחטמן יגיע לשלישיית הגמר למרות שיש לו בת זוג מבוגרת.

אסטלה תעוף, כנראה, בפרק הבא.

נ.ב. חבל לי שאנה ארונוב לא רוקדת, היא תירצה את זה שהיא קמה בלילה בגלל התינוק שלה שבן 4 חודשים ולא יכולה לעמוד במחייבות של האימונים הנוקשים.
https://www.israelhayom.co.il/culture/tv/article/8109298
אז הגענו לשלב איחוד הקבוצות ומסקנתי הסופית, הקהל עושה דווקא לשופטים, לכן משאיר כל הזמן את אוראל צברי וליטל.
בר זומר שברה את הרגל, למה לא החזירו את סנדי בר ורפאל פליישמן שהודחו בשלב ההזדמנות השנייה כשהשופטים בחרו להשאיר את ג'ניה ומשה אשכנזי, איפה הם ואיפה אוראל צברי וליטל.
מי שהודח הוא רותם עם ריקוד הפוקסטרוט שמפיל את רוב אלו שרקדו אותו, ג'ניה ומשה אשכנזי ניצלו בזכות רותם, כי גם להם היה ניקוד גרוע מהשופטים על הריקוד הזה, אבל בכל זאת לא היו מודחים להדחה הפעם.

אז הגענו לשלב איחוד הקבוצות ומסקנתי הסופית, הקהל עושה דווקא לשופטים, לכן משאיר כל הזמן את אוראל צברי וליטל.
בר זומר שברה את הרגל, למה לא החזירו את סנדי בר ורפאל פליישמן שהודחו בשלב ההזדמנות השנייה כשהשופטים בחרו להשאיר את ג'ניה ומשה אשכנזי, איפה הם ואיפה אוראל צברי וליטל.
מי שהודח הוא רותם עם ריקוד הפוקסטרוט שמפיל את רוב אלו שרקדו אותו, ג'ניה ומשה אשכנזי ניצלו בזכות רותם, כי גם להם היה ניקוד גרוע מהשופטים על הריקוד הזה, אבל בכל זאת לא היו מודחים להדחה הפעם.
אז הגענו לשלב חצי הגמר, החמוד שלי חזר והפעם עם סא"ל ברוקדים עד הבית בריקוד צ'ה צ'ה וקיבלו 38 נק' מהשופטים ונמצאים במקום הראשון בדרוג השופטים מתוך 3 זוגות כאשר הזוג הראשון היה ליטל עם בלש משטרתי רוכב סוסים שרקדו סלסה והזוג השלישי היה רקדן שעוד לא היה ששמו אלי שרקד עם מתאמת תכנון בת 48.
ביחד עם דרוג הקהל, כמובן שרפאל ודנה הסא"ל זכו.
בחצי גמר חלק ראשון כפי שהיה ברבע גמר,
  1. ארטריום ומעיין אדם רקדו טנגו כמו בריקוד הראשון שלהם בעונה, אך הפעם עם רקדנים וקיבלו 34 נק'.
  2. יעל בר זוהר ואנטון רקדו רומבה כמו בריקוד השני שלהם בתחילת העונה, אך הפעם עם רקדנים וקיבלו .35 נק', מה שכמובן לא הגיע להם כי גם רונה וגם אנה אמרו שזה לא היה הריקוד הכי טוב שלהם העונה, אז למה הם נתנו ציון 9? התשובה פשוטה כי הם רצו שהם לא יודחו ויגיעו לגמר.
  3. עדי וחיים רקדו ג'ייב וקיבלו 34 נק', השופטים עשו השוואה עם ריקוד הג'ייב הקודם שלהם, לכן פחות אהבו למרות שזה עם רקדנים.
  4. אלכס שטילוב ונינה רקדו רומבה וקיבלו 39 נק' ושברו את שיא הניקוד, גם פה עשו השוואה עם הריקוד הקודם שלהם שגם קיבל 2 עשיריות ועכשיו עם רקדנים נתנו 3 עשיריות.
בחצי גמר חלק שני כפי שהיה ברבע גמר בחלק השני, הריקודים ללא רקדנים נוספים כפי שהיה בחלק הראשון,
  • אלכס שטילוב ונינה רקדו טנגו ארגנטינאי עם אקרובטיקה, קיבלו 39 נק' ובסיכום עם החצי הראשון 78 נק'
  • יעל בר זוהר ואנטון רקדו מיוזיקל קיבלו 37 נק' ובסיכום עם החצי הראשון 72 נק'
  • מעיין אדם וארטריום ג'ייב גם כמו אלכס קיבלו 39 נק' ובסיכום עם החצי הראשון 73 נק'
  • עדי וחיים רקדו פסדובלה עם עיניים עצומות וקיבלו 37 נק' ובסיכום עם החצי הראשון 71 נק'

ההצבעות ביחד עם הקהל, העלו לגמר, כמובן את אלכס ונינה ואת מעיין וארטריום בדיוק כמו בדרוג של השופטים והשניים האחרונים שנותרו רקדו עוד ריקוד פריסטייל על אותו שיר בכדי לקבוע מי הזוג השלישי שיגיע לגמר, מהשופטים יעל ואנטון קיבלו 38 נק' ועדי וחיים קיבלו 36 נק' ומי שעלו לאחר שקלול הקהל הם, בניגוד לשופטים, חיים ועדי.

לסיכום, השלישיית גמר הם אלכס ונינה, מעיין וארטריום והזוג השלישי חיים ועדי.
נ.ב., מאחר ואני שרופה על רפאל, הייתי רוצה לראות אותו ואת סנדי במקום חיים ועדי ואלו היו הזוגות שהמרתי שיהיו בגמר.
נ.ב.2, יעל ואנטון מגיע להם להיות בגמר יותר מעדי וחיים.

אז הגענו לשלב חצי הגמר, החמוד שלי חזר והפעם עם סא"ל ברוקדים עד הבית בריקוד צ'ה צ'ה וקיבלו 38 נק' מהשופטים ונמצאים במקום הראשון בדרוג השופטים מתוך 3 זוגות כאשר הזוג הראשון היה ליטל עם בלש משטרתי רוכב סוסים שרקדו סלסה והזוג השלישי היה רקדן שעוד לא היה ששמו אלי שרקד עם מתאמת תכנון בת 48.
ביחד עם דרוג הקהל, כמובן שרפאל ודנה הסא"ל זכו.
בחצי גמר חלק ראשון כפי שהיה ברבע גמר,
  1. ארטריום ומעיין אדם רקדו טנגו כמו בריקוד הראשון שלהם בעונה, אך הפעם עם רקדנים וקיבלו 34 נק'.
  2. יעל בר זוהר ואנטון רקדו רומבה כמו בריקוד השני שלהם בתחילת העונה, אך הפעם עם רקדנים וקיבלו .35 נק', מה שכמובן לא הגיע להם כי גם רונה וגם אנה אמרו שזה לא היה הריקוד הכי טוב שלהם העונה, אז למה הם נתנו ציון 9? התשובה פשוטה כי הם רצו שהם לא יודחו ויגיעו לגמר.
  3. עדי וחיים רקדו ג'ייב וקיבלו 34 נק', השופטים עשו השוואה עם ריקוד הג'ייב הקודם שלהם, לכן פחות אהבו למרות שזה עם רקדנים.
  4. אלכס שטילוב ונינה רקדו רומבה וקיבלו 39 נק' ושברו את שיא הניקוד, גם פה עשו השוואה עם הריקוד הקודם שלהם שגם קיבל 2 עשיריות ועכשיו עם רקדנים נתנו 3 עשיריות.
בחצי גמר חלק שני כפי שהיה ברבע גמר בחלק השני, הריקודים ללא רקדנים נוספים כפי שהיה בחלק הראשון,
  • אלכס שטילוב ונינה רקדו טנגו ארגנטינאי עם אקרובטיקה, קיבלו 39 נק' ובסיכום עם החצי הראשון 78 נק'
  • יעל בר זוהר ואנטון רקדו מיוזיקל קיבלו 37 נק' ובסיכום עם החצי הראשון 72 נק'
  • מעיין אדם וארטריום ג'ייב גם כמו אלכס קיבלו 39 נק' ובסיכום עם החצי הראשון 73 נק'
  • עדי וחיים רקדו פסדובלה עם עיניים עצומות וקיבלו 37 נק' ובסיכום עם החצי הראשון 71 נק'

ההצבעות ביחד עם הקהל, העלו לגמר, כמובן את אלכס ונינה ואת מעיין וארטריום בדיוק כמו בדרוג של השופטים והשניים האחרונים שנותרו רקדו עוד ריקוד פריסטייל על אותו שיר בכדי לקבוע מי הזוג השלישי שיגיע לגמר, מהשופטים יעל ואנטון קיבלו 38 נק' ועדי וחיים קיבלו 36 נק' ומי שעלו לאחר שקלול הקהל הם, בניגוד לשופטים, חיים ועדי.

לסיכום, השלישיית גמר הם אלכס ונינה, מעיין וארטריום והזוג השלישי חיים ועדי.
נ.ב., מאחר ואני שרופה על רפאל, הייתי רוצה לראות אותו ואת סנדי במקום חיים ועדי ואלו היו הזוגות שהמרתי שיהיו בגמר.
נ.ב.2, יעל ואנטון מגיע להם להיות בגמר יותר מעדי וחיים.
אז הגמר התחיל עם ריקוד משותף של כל הרקדנים שהתחילו את התחרות, לאחר מכן, סבב של שני קריקודים לכל רקדן כאשר הריקוד הראשון הוא פיוזן של 2 ריקודים והשני הוא ריקוד החלומות - פרייסטייל עם רקדני התחרות.

סבב ראשון
מעיין אדם וארטריום רקדו פיוזן של טנגו ופסדובלה וקיבלו 38 נק'
אלכס שטילוב ונינה רקדו פיוזן של רומבה ופוקסרוט וקיבלו 40 נק', שיא של העונה ונראה לי גם של כל העונות עד כה.
עדי אשכנזי וחיים רקדו פיוזן של וקיבלו 39 נק'.

בין הסבבים, שרו לירן דנינו ואח"כ רותם כוהן עם הרדנים של התחרות, עם רפאל שלי :love:

סבב שני
מעיין אדם וארטריום רקדו פריסטייל וקיבלו 40 נק' והשוו לשיא.
עדי אשכנזי וחיים רקדו פריסטייל, עשו קברט וקיבלו 38 נק', לדעתי, לא מתאים לתחרות ריקודים כי זה שואו ולא ריקוד.
אלכס שטילוב ונינה רקדו פריסטייל על השיר אלוף העולם של חנן בן ארי וקיבלו, שוב, 40 נק' ושברו עוד שיא של העונה ובטוח גם של כל העונות עד כה פעמיים 40 נק' ועוד רצוף.

בסיכום הנק', כמו גם הבחירה שלי, אלכס שטילוב ונינה מקום ראשון עם 80 נק', מעיין אדם וארטריום מקום שני עם 78 נק' ועדי אשכנזי וחיים מקום שלישי עם 37 נק' וזה שווה 25% ולקהל יש 75%.

עד הצבעת הקהל, רונה לי שמעון רקדה ריקוד מודרני ואח"כ אנה אהרונוב הפציצה ריקוד עם רקדנים מסביבה.

עם סיכום הנק' של הקהל מקום שלישי הם מעיין אדם וארטריום, מקום שני הם עדי אשכנזי וחיים וראשון, כמובן, הם אלכס שטילוב ונינה |גביע|

|חדש| העונה החדשה מתחילה
נ.ב: אעשה לתגובה זאת עריכה לאחר הפרק השני שאדע עם מי כל סלבס ירקוד/תרקוד.

הזוגות שישתתפו בתוכנית הם:
  1. עדי חבשוש מצומת מילר המוכרת כרותם "אני יצאתי בחמש" תרקוד עם ארטיום שהגיע לגמר אשתקד עם מעיין אדם
  2. קובי מימון שבגובה 1.95 מ' ירקוד עם ליטל שנמוכה ממנו ב-2 ראשים שרקדה עם צברי בעונה שעברה.
  3. גאיה באר ג'ורביץ (השחקנית מצומת מילר שמגלמת את הבלונדה הצרפתיה ה-|טמבל| גם את סמוטריץ' בארץ נהדרת) תרקוד עם חיים פרשטיין, שזכה מקום שני בעונה הקודמת.
  4. נסרין קדרי תרקוד עם רפאל פליישמן שרקד בעונה שעברה עם סנדי בר
  5. דנה גרוצקי (התחקירנית מגיא פינס בעברה עסקה בשחייה צורנית) תרקוד עם איליה ג"כ רקדן חדש השנה שמייצג את ישראל בעולם.
  6. עופר שכטר ירקוד עם סנה שמזכירה את אנה ארונוב
  7. קים אור אזולאי תרקוד עם עידן אטיאס, אלוף 6 פעמים, הצטרף העונה לתוכנית.
  8. ניבר מדר שיש לה רקע בבלט תרקוד ואלס וינאי עם לוטם מדמוני שמייצג את ישראל בתחרויות בעולם, ג"כ הצטרף השנה.
  9. אלה לי להב (זמרת שהתגלתה בתוכנית הכוכב הבא לאירווזיון שזכתה מקום שני) תרקוד עם מתנאל שרקד עם בר זומר אשתקד
  10. ברק שמיר, דוגמן בינלאומי ירקוד עם אליסה, אלופה 8 פעמים.
  11. דידי הררי ירקוד עם קארין שרקדה אשתקד עם יובל סגל
  12. יוגב מלכה זוכה הנינג'ה ירקוד עם ג'וליה שרקדה אשתקד עם לירן דנינו
  13. לי בירן,(שחקן וזמר שהתגלה בתוכנית כוכב נולד 6, זכה מקום שני) ירקוד עם נינה זוכת העונה הקודמת עם אלכס שטילוב
  14. דורון בן דוד מפאודה ירקוד עם ג'ניה שרקדה עם משה אשכנזי אשתקד
  15. יסמין לוקאץ מהכרישים תרקוד עם עם דני יוחטמן שרקד אשתקד עם הפרופ' עידית מטות
  16. נרקיס ששומרת נגיעה תרקוד עם מישל שרקדה אשתקד עם רותם כהן
  17. שי גל ירקוד עם רומי, רקדנית חדשה שהצטרפה השנה
  18. אורלי לוי אבקסיס (ח"כ ושרה לשעבר) תרקוד עם אלון, ג"כ מצטרף חדש לתוכנית, אלוף הארץ ומשתתף באליפויות העולם

נערך לאחרונה ב:
|חדש| העונה החדשה מתחילה

1. עדי חבשוש תרקוד עם
  2. קובי מימון שבגובה 1.95 מ' ירקוד עם ליטל שנמוכה ממנו ב-2 ראשים שרקדה עם צברי בעונה שעברה.
  3. גאיה באר ג'ורביץ (השחקנית מצומת מילר שמגלמת את הבלונדה הצרפתיה ה-|טמבל| גם את סמוטריץ' בארץ נהדרת) תרקוד עם חיים פרשטיין, שזכה מקום שני בעונה הקודמת.
  5. דנה גרוצקי (התחקירנית מגיא פינס בעברה עסקה בשחייה צורנית) תרקוד עם איליה ג"כ רקדן חדש השנה שמייצג את ישראל בעולם.
  6. עופר שכטר ירקוד עם
  8. ניבר מדר תרקוד עם
  9. אלה לי להב (זמרת שהתגלתה בתוכנית הכוכב הבא)
  12. יוגב מלכה זוכה הנינג'ה
  13. לי בירן,(שחקן וזמר שהתגלה בתוכנית כוכב נולד 6, זכה מקום שני) ירקוד עם נינה זוכת העונה הקודמת עם אלכס שטילוב
  14. דורון בן דוד מפאודה ירקוד עם
  15. יסמין לוקאץ תרקוד עם
  16. נרקיס תרקוד עם
  17. שי גל ירקוד עם
  18. אורלי לוי אבקסיס (ח"כ ושרה לשעבר) תרקוד עם אלון, ג"כ מצטרף חדש לתוכנית, אלוף הארץ ומשתתף באליפויות העולם
בפרק הראשון השתתפו הזוגות הבאים:
  1. גיה תרקוד צ'ה צ'ה עם חיים פרשטיין
  2. קובי מימון ירקוד סלסה עם ליטל
  3. לירן בירן ירקוד צ'ה צ'ה עם נינה
  4. קים אור אזולאי תרקוד צ'ה צ'ה עם עידן אטיאס
  5. דידי הררי ירקוד ואלס וינאי עם קארין
  6. דנה גרוצקי תרקוד פסודובלה עם איליה
  7. ברק שמיר ירקוד צ'ה צ'ה עם אליסה
  8. נסרין קדרי תרקוד סלסה עם רפאל פליישמן
  9. אורלי לוי אבקסיס תרקוד רומבה עם אלון
לטעמי, נינה שוב תגיע לגמר ואולי גם תזכה.
רפאל, שהמרתי עליו אשתקד נפל עם נסרין קדרי אכל אותה ולא יזכה השנה, אך בשל יכולותיו הגבוהות יגיע לשלבים המתקדמים של התוכנית ואולי אף לגמר.

|חדש| העונה החדשה מתחילה

1. עדי חבשוש מצומת מילר המוכרת כרותם "אני יצאתי בחמש" תרקוד עם ארטיום שהגיע לגמר אשתקד עם מעיין אדם
  6. עופר שכטר ירקוד עם סנה שמזכירה את אנה ארונוב
  8. ניבר מדר שיש לה רקע בבלט תרקוד ואלס וינאי עם לוטם מדמוני שמייצג את ישראל בתחרויות בעולם, ג"כ הצטרף השנה.
  9. אלה לי להב (זמרת שהתגלתה בתוכנית הכוכב הבא לאירווזיון שזכתה מקום שני) תרקוד עם מתנאל שרקד עם בר זומר אשתקד
  12. יוגב מלכה זוכה הנינג'ה ירקוד עם ג'וליה שרקדה אשתקד עם לירן דנינו
  14. דורון בן דוד מפאודה ירקוד עם ג'ניה שרקדה עם משה אשכנזי אשתקד
  15. יסמין לוקאץ מהכרישים תרקוד עם עם דני יוחטמן שרקד אשתקד עם הפרופ' עידית מטות
  16. נרקיס ששומרת נגיעה תרקוד עם מישל שרקדה אשתקד עם רותם כהן
  17. שי גל ירקוד עם רומי, רקדנית חדשה שהצטרפה השנה
התשעה זוגות של הפרק השני הם:
  1. עופר שכטר ירקוד צ'ה צ'ה עם סנה
  2. דורון בן דוד ירקוד ג'ייב עם ג'ניה
  3. ניבר מדר תרקוד ואלס וינאי עם לוטם מדמוני
  4. נרקיס תרקוד פסודובלה עם מישל
  5. יוגב מלכה ירקוד פסודובלה עם ג'וליה
  6. אלה לי להב תרקוד רומבה עם מתנאל
  7. יסמין לוקאץ תרקוד סמבה עם דני יוחטמן
  8. שי גל ירקוד טנגו עם רומי
  9. עדי חבשוש תרקוד צ'ה צ'ה עם ארטיום וקיבלה 2 עשיריות ובסה"כ 37 נק' מתוך 40.
לטעמי, ארטיום שוב יגיע לגמר ואולי גם יזכה.
ג'ניה, שהמרתי עליה אשתקד שתגיע לגמר גם השנה יש לה סיכוי להגיע אך היא לא תזכה, סנה למרות שלא קיבלה ניקוד גבוה, אני מהמרת עליה שתגיע לגמר. כנ"ל יוגב מלכה.

סטילהוק1

Well-known member
במקרה, אבל ממש רק "במקרה" עדי חבשוש תמיד מופיע אחרונה וגם מקבלת ניקוד הכי גבוה. ומנגד גם בקבוצה השנייה מי שזוכה בניקוד הכי גבוה מהשופטים מופיע במקרה, אבל ממש "במקרה" אחרון... |יעני|

במקרה, אבל ממש רק "במקרה" עדי חבשוש תמיד מופיע אחרונה וגם מקבלת ניקוד הכי גבוה. ומנגד גם בקבוצה השנייה מי שזוכה בניקוד הכי גבוה מהשופטים מופיע במקרה, אבל ממש "במקרה" אחרון... |יעני|
דויד דביר שרוף עליה באופן לא מוסבר, כמו בפרק האחרון שכולם נתנו לה ציון 8 והוא נתן ציון 10.

|חדש| העונה החדשה מתחילה (עונה 3 מאז הפגרה הארוכה שהינה עונה 10 בסה"כ), לא הייתי בטוחה, אם זה הדבר הנכון לעשות, בכל זאת מלחמה, נרצחים וחטופים.

אז לפני שיעשו מתיחות, ילבשו חליפות, שמלות ועקבים ויצאו לדרך, זו רשימה הכוכבים המלאה שתתחרה על הרחבה: מריאנו אידלמן, נטע ברזילי, אורי ששון, גאולה אבן, אבי אבורומי, יאנה יוסף, ואלרי חמאתי, שלומי טפיארו, מאיה קיי, חזי דין, דניאל גל, לירז צ׳רכי, דור הררי, דנית גרינברג, אלישע בנאי, ירדן ג׳רבי, און רפאלי, רומי פרנקל, טל מורד, לינוי אשרם ויזהר כהן.

הזוגות
  1. מריאנו אידלמן & רומי, שפעם קודמת רקדה עם שרון גל שהיה גבוה ממנה ב-2 ראשים ועכשיו קיבלה נמוך כמותה.
  2. נטע ברזילי & אלון שרקד עם אורלי לוי אבוקסיס אשתקד.
  3. אורי ששון & מיכל איטלמן, זכתה 4 פעמים כאלופת ישראל.
  4. גאולה אבן נשואה לח"כ גדעון סער & הרקדן נדב מסיקה.
  5. אבי אבורומי, זמר ושחקן ערבי שהתגייר & ליטל שרקדה עם קובי מימון אשתקד.
  6. יאנה יוסף אשתו של ציון ברוך, תרקוד עם חיים פרשטיין שהגיע שזכה מקום שני ב-2 העונות הקודמים.
  7. ואלרי חמאתי & רוי גורביץ' רקדן חדש.
  8. שלומי טפיארו , שחקן, שיחק בבלאדי מורי & נינה, זוכת העונה הראשונה.
  9. מאיה קיי & לוטם שרקד עם בר מינלי.
  10. חזי דין & ענבר, רקדנית חדשה שזכתה באליפות ישראל.
  11. דניאל גל שחקנית, דוגמנית ורקדנית בלט לשעבר, שיחקה בתאג"ד & אדיר בלומפלד רקדן חדש בתוכנית, אלוף ישראל ב-2017 ומשתתף בתחרויות בינלאומיות.
  12. לירז צ׳רכי & ארטיום, זוכה העונה הקודמת עם חבשוש. לירז היא שחקנית.
  13. דור הררי & ג'וליה שרקדה עם יוגב מלכה מהנינג'ה ועד היום הם זוג מאז. דור הוא שחקן שתמיד משחק את הנבל ולוחם מגלן במלחמה.
  14. דנית גרינברג & עידן אטיאס שרק עם קים אור.
  15. אלישע בנאי & ג'ניה, שרקדה פעם קודמת עם השחקן דורון מפאודה.
  16. ירדן ג׳רבי & דני יוחטמן שעד כה רקד רק עם זקנות כאשר אשתקד רקד עם יסמין לוקאץ' מהכרישים.
  17. און רפאלי & יאנה דוברובסקי, רקדנית חדשה בתוכנית שייצגה את ישראל בתוכניות בינלאומיות.
  18. רומי פרנקל דוגמנית & איתן קריפס, רקדן חדש השתתף בתחרויות בארץ וזכה במקומות ראשונים באירופה.
  19. טל מורד & סנה
  20. לינוי אשרם & רפאל פליישמן, לינוי היא זוכת מדליית הזהב, היחידה שלנו, בהתעמלות אומנותית.
  21. יזהר כהן & פולינה מהבץ' הקודם.
ישנם 3 קבוצות, בכל קבוצה 7 זוגות.
השנה לאה ינאי במקום רונה לי שמעון שמשחקת בסדרה בהוליווד.

נערך לאחרונה ב:
|חדש| העונה החדשה מתחילה (עונה 3 מאז הפגרה הארוכה שהינה עונה 10 בסה"כ), לא הייתי בטוחה, אם זה הדבר הנכון לעשות, בכל זאת מלחמה, נרצחים וחטופים.

אז לפני שיעשו מתיחות, ילבשו חליפות, שמלות ועקבים ויצאו לדרך, זו רשימה הכוכבים המלאה שתתחרה על הרחבה: מריאנו אידלמן, נטע ברזילי, אורי ששון, גאולה אבן, אבי אבורומי, יאנה יוסף, ואלרי חמאתי, שלומי טפיארו, מאיה קיי, חזי דין, דניאל גל, לירז צ׳רכי, דור הררי, דנית גרינברג, אלישע בנאי, ירדן ג׳רבי, און רפאלי, רומי פרנקל, טל מורד, לינוי אשרם ויזהר כהן.

הזוגות
  1. מריאנו אידלמן & רומי, שפעם קודמת רקדה עם שרון גל שהיה גבוה ממנה ב-2 ראשים ועכשיו קיבלה נמוך כמותה.
  2. נטע ברזילי &
  3. אורי ששון &
  4. גאולה אבן &
  5. אבי אבורומי &
  6. יאנה יוסף &
  8. שלומי טפיארו &
  9. מאיה קיי &
  11. דניאל גל &
  13. דור הררי & ג'וליה שרקדה עם יוגב מלכה מהנינג'ה ועד היום הם זוג מאז. דור הוא שחקן שתמיד משחק את הנבל ולוחם מגלן במלחמה.
  15. אלישע בנאי &
  16. ירדן ג׳רבי &
  17. און רפאלי &
  18. רומי פרנקל &
  19. טל מורד &
  20. לינוי אשרם & רפאל פליישמן, לינוי היא זוכת מדליית הזהב, היחידה שלנו, בהתעמלות אומנותית.
  21. יזהר כהן &

אתמול היו קבוצה א', הזוגות שיתמודדו הם:
  1. לינוי אשרם & רפאל פליישמן, ירקדו צ'ה צ'ה בשיר Don't cry של ריאנה, קיבלו ציון 33 עם 2 תשיעיות של אנה ודויד.
  2. לירז צ׳רכי & ארטיום זוכה העונה הקודמת עם חבשוש, ירקדו פסודובלה עם אלמנטים של פלמנקו, קיבלו ציון 28.
  3. חזי דין & ענבר, ירקדו צ'ה צ'ה, קיבלו ציון 17 עם ציון 3 של דויד, הציון הכי גרוע שהיה מעולם בתוכנית.
  4. דור הררי & ג'וליה שרקדה עם יוגב מלכה מהנינג'ה ועד היום הם זוג מאז, ירקדו פסודובלה, קיבלו ציון 32 עם 4 שמיניות.
  5. ואלרי חמאתי & רוי גורביץ', ירקדו סמבה, קיבלו ציון 18 עם 2 רביעיות של אנה ודויד.
  6. דנית גרינברג & עידן אטיאס שרק עם קים אור, ירקדו צ'ה צ'ה בריקוד שבפעם הקודמת הפיל על הראש את קים אור, קיבלו ציון 23 עם 5 של דויד.
  7. מריאנו אידלמן & רומי, ירקדו סמבה בשיר של הנה ימים באים של אילנית, קיבלו ציון 30.
הפרק הזה אין הדחה ויתווסף לפרק הבא.

לטעמי, רפאל, שהמרתי עליו בעונה הראשונה נפל אשתקד עם נסרין קדרי אכל אותה ולא יזכה, אך השנה סופסוף לא קיבל בררה ואני מהמרת עליו שיזכה.

נערך לאחרונה ב:

הזוגות
  6. יאנה יוסף אשתו של ציון ברוך, תרקוד עם חיים פרשטיין שהגיע שזכה מקום שני ב-2 העונות הקודמים.
  11. דניאל גל שחקנית, דוגמנית ורקדנית בלט לשעבר, שיחקה בתאג"ד & אדיר בלומפלד רקדן חדש בתוכנית, אלוף ישראל ב-2017 ומשתתף בתחרויות בינלאומיות.
  16. ירדן ג׳רבי & דני יוחטמן שעד כה רקד רק עם זקנות כאשר אשתקד רקד עם יסמין לוקאץ' מהכרישים.
  17. און רפאלי & יאנה דוברובסקי, רקדנית חדשה בתוכנית שייצגה את ישראל בתוכניות בינלאומיות.
  18. רומי פרנקל דוגמנית & איתן קריפס, רקדן חדש השתתף בתחרויות בארץ וזכה במקומות ראשונים באירופה.
  19. טל מורד & סנה
בערב הבכורה - החלק השני (קבוצה ב'), הזוגות שהתמודדו הם:
  1. הדוגמנית והשחקנית יאנה יוסף, אשתו של ציון ברוך, תרקוד עם חיים שהגיע שזכה מקום שני ב-2 העונות הקודמים. ירקדו צ'ה צ'ה היום, קיבלו 23 נק'.
  2. השורד, הדוגמן והלוחם טל מורד, אקס של מאיה קיי מהישרדות, ירקוד עם סנה, ירקדו ואלס וינאי בשיר לנצח של פאר טסי שהוקדש לרס"ן איילי לוי שנפל לפני 4 חודשים וקיבלו 32 נק'.
  3. הדוגמנית מאיה קיי, תרקוד עם לוטם שרקד עם בר מינלי, ירקדו צ'ה צ'ה וקיבלו 4 שמיניות וביחד 32 נק'.
  4. יזהר כהן בן 73, הישראלי הראשון שזכה באירוויזיון, ירקוד עם פולינה מהבץ' הקודם, ירקדו סלסה וקיבלו 19 נק'.
  5. און רפאלי, אח של בר, ירקוד עם יאנה דוברובסקי, רקדנית חדשה בתוכנית שייצגה את ישראל בתוכניות בינלאומיות, ירקדו סלסה ומעדו בסוף וקיבלו 24 נק'.
  6. הג'ודוקא אורי ששון ירקוד עם מיכל איטלמן, זכתה 4 פעמים כאלופת ישראל, ירקדו סלסה וקיבלו 21 נק'.
  7. נטע ברזילאי תרקוד עם אלון שרקד עם אורלי לוי אבוקסיס אשתקד, ירקדו סלסה וקיבלו 26 נק'.
הפרק הזה כפי שהיה בחלק א', אין הדחה ויתווסף לפרק הבא.

לטעמי, בחלק הזה, סנה תיתן את הטון.

הזוגות
  19. טל מורד & סנה
בערב בכורה - החלק השלישי (קבוצה ג'), הזוגות שיתמודדו הם:
  1. אלישע בנאי & ג'ניה ירקדו ג'ייב וקיבלו 25 נק' עם 5 של דויד.
  2. דניאל גל שחקנית, דוגמנית ורקדנית בלט לשעבר, שיחקה בתאג"ד & אדיר בלומפלד רקדן חדש בתוכנית, אלוף ישראל ב-2017 ומשתתף בתחרויות בינלאומיות ירקדו ואלס וקיבלו 31 נק'.
  3. גאולה אבן נשואה לח"כ גדעון סער & הרקדן נדב מסיקה רקדו ואלס וינאי קיבלו 22 נק'.
  4. שלומי טפיארו, שחקן, שיחק בבלאדי מורי & נינה, זוכת העונה הראשונה ירקדו בצ'אטה, ריקוד רחוב לטיני וקיבלו 23 נק'.
  5. רומי פרנקל, דוגמנית & איתן קריפס, רקדן חדש השתתף בתחרויות בארץ וזכה במקומות ראשונים באירופה, ירקדו צ'ה צ'ה וקיבלו 27 נק'.
  6. אבי אבורומי, זמר ושחקן ערבי שהתגייר & ליטל שרקדה עם קובי מימון אשתקד, ירקדו סמבה וקיבלו 27 נק'.
  7. ירדן ג'רבי עם דני יוחטמן שעד כה רקד רק עם זקנות כאשר אשתקד רקד עם יסמין לוקאץ' מהכרישים, ירקדו ואלס אנגלי, קיבלו 31 נק'.
הפרק הזה כפי שהיה בשני החלקים הקודמים, אין הדחה ויתווסף לפרק הבא.

לטעמי, בחלק הזה, ירדן & דני וגם דניאל גל בעלת הרקע בבלט ייתנו את הטון.

היום (אתמול) פרק ההזדמנות האחרונה (גלגל הצלה) של הזוגות שהודחו (באופן מפתיע רק 5 זוגות בלי חיים וארטיום) והזוגות הן:
  1. שלומי & נינה ירקדו צ'ה צ'ה בשיר של ג'סטין טימברלנד וקיבלו 33 נק' עם 9 של דויד.
  2. אבי & ליטל ירקדו צ'ארלסטון עם השיר במבי אדומה שלו וקיבלו 28 נק' עם 4 שביעיות.
  3. אורי ששון & מיכל ירקדו טנגו בשיר Eye of the Tiger וקיבלו 25 נק'.
  4. חזי דין & ענבר ירקדו ג'ייב וקיבלו 20 נק' עם 4 חמישיות.
  5. אלישע בנאי & ג'ניה ירקדו צ'ה צ'ה וקיבלו 33 נק' עם 9 של אלי מזרחי & אנה.
עפ"י השופטים, שני הזוגות שצריכים להתחרות ביניהם הם שלומי & נינה עם אלישע בנאי & ג'ניה ובשילוב עם הצבעת הקהל שיש לו 50% בהחלטה, מי שצריך להתמודד בדו קרב הם 2 הראשונים כמו ניקוד השופטים ובהכרעת השופטים 1:2 לשלומי & נינה כאשר אלי בחר באלישע ואנה היה לה קל לבחור ביניהם כי שניהם רקדו אותו סגנון ריקוד ובחרה באלישע.

אגב, לפני שתי עונות, היה את מקצה ההזדמנות השנייה וכפי שצפיתי 2 הזוגות שהגיעו להחלטת השופטים היו ג'ניה ומשה אשכנזי וסנדי בר ורפאל, השופטים בחרו את רפאל בתוצאה 1:2 לטובת סנדי ורפאל פלייישמן אך אנה ארונוב העדיפה את ג'ניה ליברמן ומשה אשכנזי.
למרות שאני אוהבת מאוד את ג'ניה, אני חושבת שרפאל טוב יותר ממנה ולטעמי, רק הוא יכל היה לתת פייט לארטיום ומעיין אדם ולאלכס ונינה.
חבל!!!

אם תשימו לב, הסצנריו חזר וג'ניה, שוב, הגיעה למעמד זה ושוב אנה הצילה אותה לאחר שהשופטים היו 1:2 לטובת השארת נינה.

ביום שני מתחילים השידורים החיים עם עשרה זוגות.

נערך לאחרונה ב:
הדירוג שלי לפני שמינית הגמר
  1. לינוי אשרם & רפאל פליישמן.
  2. מאיה קיי & לוטם.
  3. טל מורד & סנה.
  4. דניאל גל & אדיר בלומפלד.
  5. דור הררי & ג'וליה.
  6. רומי פרנקל & איתן קריפס.
  7. מריאנו אידלמן & רומי.
זה כבר לא יקרה כי לאחר השמינית גמר רומי פרנקל & איתן קריפס הודחו.
אגב, לפני ההדחה הקודמת הייתי שמה את אלישע בנאי & ג'ניה במקום השביעי במקום מריאנו אידלמן & רומי.
מקווה שאצדק ברביעיית הגמר למרות שיש לי הרגשה שדור הררי & ג'וליה יהיה בגמר במקום דניאל גל & אדיר בלומפלד.

התאכזבתי מרוקדים עם כוכבים, במיוחד מהגמר​

לטעמי, זוכה הגמר היה צריך בכלל לסיים מקום חמישי, רמתו שקולה לרמה של מריאנו אידלמן, לכן לא ברור לי איך דויד דביר כל הזמן ירד על מריאנו שמה שעושה זה יפה אולם לא ריקוד ופתאום דור הררי מקבל ניקוד מקסימלי על 2 הריקודים כאשר היו לו מעידות ואפילו דויד דביר אמר את זה בביקורת שלו, דבר שלא מנע ממנו לתת לו ניקוד מקסימלי בתירוץ שקיבל את זה בגלל סכנת הקפיצה בריקוד שביצע (n)
בכלל, השנה היו סלבס חזקים והרמה הייתה באמת גבוהה יותר מאשר בעונות קודמות, אולם התוכנית מדרדרת מדחי אל דחי, 2 השופטים שלא מבינים כלום בריקודים סלוניים שזה דויד דביר & לאה, לקחו את התוכנית לתחום שלהם של מודרני ובושה שבגמר לא היה שום ריקוד סלוני למעט הטנגו של טל מורד & סנה שהודחו בשלב הראשון של הגמר ולטעמי היו צריכים לזכות במקום השני.
מנצחת הגמר שלי היא ללא ספק לינוי אשרם שרקדה עם רפאל פליישמן וזכו מקום ראשון כמעט בכל שלב בתוכנית, אין לי מושג מה נפל על אלי מזרחי שדווקא להם ולטל מורד & סנה לא נתן 10 נק' כאשר הריקוד שלהם עלה על זוכה הגמר.
לטעמי, הסיבה שלינוי אשרם & רפאל פליישמן לא זכו היא שהם התרכזו בריקוד ולא במלחמה כפי שדור הררי ומאיה קיי עשו וגרמו לכולם לסחוט דמעות.

היום פרק ערבוב זוגות בשביל תרומה לארגון לתת בשביל לתת ארוחות חג לנזקקים, היה אמור להיות בשביל החג, אך נדחה עקב מתקפת הטילים של איראן להיום (אתמול) לפני ערב יום כיפור, כאשר הזוגות הם:
  • רומי פרנקל הדוגמנית תרקוד לטינו עם לוטם לצלילי השיר של La LaLa של שאקירה מברזיל 2014.
  • דניאל גל תרקוד קוויקסטפ עם איתן לצלילי השיר 9 ל-5 של דולי פרטון.
  • טל מורד ירקוד פיוז'ן - סמבה ופסודובלה עם ג'ניה לצלילי מלון קליפורניה במיקס ספרדי של צ'יפסי קינג.
  • סנה הרקדנית תרקוד לטינו עם ג'וליה הרקדנית לצלילי רמיקס של שגעון באהבה של ביונסה וגם לרוץ אל העולם (בנות) שלה.
  • חיים עם לינוי ירקדו פיוז'ן - רומבה ומודרני עם אלמנטים של סרט צהוב תחום התמחותה מההתעמלות האמנותית, לצלילי השיר כשהלב בוכה של שרית חדד.
  • דור ירקוד פריסטייל עם מריאנו ועם אלישע בנאי כריקוד שלישייה לצלילי Gettin' Jiggy Wit It של וויל סמית שמשלב ברייקדאנס.
  • דור ירקוד לטינו עם מאיה קיי ורומי נוף הרקדנית שרקדה עם מריאנו בריקוד שלישייה לצלילי למה לא אמרת לי של אריק לביא.
לדור נתנו לרקוד 2 ריקודים בגלל שזכה בגמר :) שלא בצדק כפי שפירטתי בתגובתי הקודמת (#16) ולא ברור לי, למה רפאל לא רקד?
הריקוד של חיים ולינוי היה הכי מרשים והיה הכי תואם לסיטואציה שלהחזרת החטופים ולטעמי היו צריכים לתת לה לרקוד עוד ריקוד במקום דור או בנוסף אליו.

למעלה