לרקוד עם כוכבים

נדירליאל

Active member
שאלה ל @נוסטלגיה טרום קורונה
בסופר השכונתי, העובד ואני הרבינו להג על השופט החטיאר, זה עם המשקפיים והפנים המתוחות והמבוטקסות. הבחור טוען שהוא גיי ואני אמרתי לו, שאם הוא אומר שאינו גיי יש לכבד את אמירתו.
מהפעמים הבודדות שצפיתי, והקשבתי והתבוננתי באיש, מזכיר לי את צדי צרפתי בתוכנית "מי מאחורי המסכה", החטיאר שאמור לתת איזה עומק תרבותי-היסטורי. כמו צדי, הוא עסוק כלכך בעצמו.
יאק

בסופר השכונתי, העובד ואני הרבינו להג על השופט החטיאר, זה עם המשקפיים והפנים המתוחות והמבוטקסות. הבחור טוען שהוא גיי ואני אמרתי לו, שאם הוא אומר שאינו גיי יש לכבד את אמירתו.
מהפעמים הבודדות שצפיתי, והקשבתי והתבוננתי באיש, מזכיר לי את צדי צרפתי בתוכנית "מי מאחורי המסכה", החטיאר שאמור לתת איזה עומק תרבותי-היסטורי. כמו צדי, הוא עסוק כלכך בעצמו.
יאק
בעיקרון הוא נשוי והראו את אשתו בתוכנית, אולם אני חושבת שהוא גיי בארון ומממש את צרכיו בסתר.
בנוסף, לטעמי, הוא דיבר הרבה שטויות בתוכנית מבלי להבין מה שהוא אומר, כי הוא חושב שזה שהוא מומחה בריקודים מודרניים, הוא גם מבין בריקודים סלוניים ודיי הייתי מזועזעת מהרבה דברים שיצאו לו מהפה והדפוק הזה התווכח עם אנה ארונוב שבניגוד אליו, היא מבינה בתחום.

נדירליאל

Active member
בעיקרון הוא נשוי והראו את אשתו בתוכנית, אולם אני חושבת שהוא גיי בארון ומממש את צרכיו בסתר.
בנוסף, לטעמי, הוא דיבר הרבה שטויות בתוכנית מבלי להבין מה שהוא אומר, כי הוא חושב שזה שהוא מומחה בריקודים מודרניים, הוא גם מבין בריקודים סלוניים ודיי הייתי מזועזעת מהרבה דברים שיצאו לו מהפה והדפוק הזה התווכח עם אנה ארונוב שבניגוד אליו, היא מבינה בתחום.
כן, חצוף. מלא בעצמו עד להתפקע.
יאק אנשים כאלה - אני בורח מהם כמו מאש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יאק
אני לא יודע על מי מדובר, אבל אני מסכים שאם מישהו אומר שהוא לא גיי צריך לכבד את זה.

נדירליאל

Active member
אני לא יודע על מי מדובר, אבל אני מסכים שאם מישהו אומר שהוא לא גיי צריך לכבד את זה.
אני חושב שאם אתה צופה בתוכנית, אפילו למשך כמה דקות, אי אפשר להחמיץ את האיש הזה עם המשקפיים, המבט על פניו וצורת דיבורו.
אולי רק אני רואה את האיש המגוחך הזה?
אבל, כמוך, אם מישהו אומר: אני לא, אז הוא לא, ובזה נגמר ענין.

אני חושב שאם אתה צופה בתוכנית, אפילו למשך כמה דקות, אי אפשר להחמיץ את האיש הזה עם המשקפיים, המבט על פניו וצורת דיבורו.
אולי רק אני רואה את האיש המגוחך הזה?
אבל, כמוך, אם מישהו אומר: אני לא, אז הוא לא, ובזה נגמר ענין.
אפשר גם לראות זאת עפ"י הטיפוח שלו, כל הבוטוקסים למיניהם כל שני וחמישי, הביגוד המוזר שלו, תנועותיו וכמובן דיבורו והוא מודע לכל זה כפי שניתן לראות בכתבה הבאה:

היום פרק ערבוב זוגות בשביל תרומה לארגון לתת בשביל לתת ארוחות חג לנזקקים, היה אמור להיות בשביל החג, אך נדחה עקב מתקפת הטילים של איראן להיום (אתמול) לפני ערב יום כיפור, כאשר הזוגות הם:
  • רומי פרנקל הדוגמנית תרקוד לטינו עם לוטם לצלילי השיר של La LaLa של שאקירה מברזיל 2014.
  • דניאל גל תרקוד קוויקסטפ עם איתן לצלילי השיר 9 ל-5 של דולי פרטון.
  • טל מורד ירקוד פיוז'ן - סמבה ופסודובלה עם ג'ניה לצלילי מלון קליפורניה במיקס ספרדי של צ'יפסי קינג.
  • סנה הרקדנית תרקוד לטינו עם ג'וליה הרקדנית לצלילי רמיקס של שגעון באהבה של ביונסה וגם לרוץ אל העולם (בנות) שלה.
  • חיים עם לינוי ירקדו פיוז'ן - רומבה ומודרני עם אלמנטים של סרט צהוב תחום התמחותה מההתעמלות האמנותית, לצלילי השיר כשהלב בוכה של שרית חדד.
  • דור ירקוד פריסטייל עם מריאנו ועם אלישע בנאי כריקוד שלישייה לצלילי Gettin' Jiggy Wit It של וויל סמית שמשלב ברייקדאנס.
  • דור ירקוד לטינו עם מאיה קיי ורומי נוף הרקדנית שרקדה עם מריאנו בריקוד שלישייה לצלילי למה לא אמרת לי של אריק לביא.
לדור נתנו לרקוד 2 ריקודים בגלל שזכה בגמר :) שלא בצדק ולא ברור לי, למה רפאל לא רקד?
הריקוד של חיים ולינוי היה הכי מרשים והיה הכי תואם לסיטואציה שלהחזרת החטופים ולטעמי היו צריכים לתת לה לרקוד עוד ריקוד במקום דור או בנוסף אליו.

למעלה