לשבוא את קיר הזכוכית

MetalSinagouge

New member
Read:

הבנתי למה התכוונת, אבל סתם מעניין אותי האם 2 הדברים דומים: http://www.asiya.org/relax.html מעניין לדעת: איך אתה מתייחס לאנרגיה הזו? אמיתית רק בזמן התירגול (ז"א מבחינה סובייקטיבית), אמיתית בתור כלל (מבחינה אובייקטיבית)?

JiyuuKi

New member
וואי, זה טוב

אהבתי את הדבר הזה. יש לך עוד כאלה? אבל זה לא ממש דומה למה שהתכוונתי. למרות שזה דיי דומה. כי מה שאתה תיארת פשוט גורם לך להירגע, ואז הרמה הכללית של הוצאת אנרגייה אצלך יורדת, אבל היחסים עדיין נשארים זהים. כלומר, אתה עדיין ממוקד באותם חלקים בגוף שהיית ממוקד בהם קודם, רק שהרגיעה החלישה את האפקט של זה. אבל בכל זאת האזורים שמבזבזים הכי הרבה אנרגייה ישארו זהים. מה שאני מתכוון, זה שאתה פשוט מפנה את כל ה'מודעות' שלך אל אזור אחר בגוף. ואז אתה עדיין מוציא מלא אנרגייה, אבל במקום לחשוב מלא אתה מוציא את האנרגייה בדרכים אחרות. מה שכן דומה זה שבשיטה עם הכדור אור, אז כשהוא עובר על איזורים בגוף שלך אתה מפנה אליהם את המודעות כדי לדמיין את התחושה. ואז בעצם יכול להיות שהוא גורם לתהליך דומה.

MetalSinagouge

New member
אכן:

את התרגיל הזה אישית ערכתי במשך יותר מחודש, תוך כדי רישום של שלל פריטים (מצב רוח, מצב פיזי, מצב הירח ומזג אוויר), אישית היו לי תוצאות, או משהו שאני יכול להחשיב כתוצאות, אבל קשה לי לקבוע האם זו לא הונאה עצמית (בזמנים שלנו זה לדעתי אפילו נס- היכול להרגע ביעילות). התרגיל הזה הוא הראשון מבין כל התרגילים בספר שהוזכר, שמורכב מ600 עמודים. זה התרגיל הכי "down to earth" ואח"כ יש מעברים חדים לטקסים אזוטריים, טארוט וכל מיני שטויות. יש ספר שגם הוא קשור בצורה כלשהי לנושא האזוטרי אבל בצורה פחותה והוא נקרא Undoing Yourself With Energized Meditation- Christopher Hyatt (להשגה בביטורנט), הוא מתבסס על המדיטציה האקטיבית של אושו והרעיון שיש קשר ישיר בין גוף ונפש. גוף מתוח יוביל לנפש מתוחה וההפך. הספר עצמו מבדר, והוא מאוד תומך ברעיון שבני האדם נמצאים במטריקס האישי שלהם, כשהם האסירים, הכלא והסוהרים ביחד. חשוב להדגיש שלא ערכתי ולו תרגיל אחד ממנו, בנתיים.

0Pandemonium0

New member
ומה אם אתה לא מקבל את החיים, מנסה לשנות משהו

ומצליח? אתה לא מאושר מהשינוי?

למעלה