שנתיים וחצי קבע בנוסף לשס"ן, כמובן
וכאמור אני הוספתי על זה עוד שנה. להיות בוגר ממר"מ זה בהחלט פותח דלתות. יש היום חברות השמה שיש להן מסלולים מיוחדים להשמת ממר"מניקים, ואל תשכחי שאת מגיעה עם הרבה מאוד נסיון בגיל מאוד צעיר. כמובן זה תלוי בך, מה עשית, וכו' - זה לא קסם - עובדים הרבה בשביל לצבור את הנסיון ואת ה"שם" הזה, אבל כמו שאמרתי זה אחלה מקום להתחיל בו את דרכך המקצועית. אם את רואה את זה כמקצוע עבורך, אם את אוהבת את מה שאת עושה, זה
המקום להיות בו, אין לך מה לדאוג. אני אישית התחלתי את התואר לפני השירות, באוני' ת"א, אח"כ בזמן שירות החובה למדתי בפתוחה, וכשנכנסתי לקבע חזרתי לת"א (וקיבלתי פטור על הקורסים שלמדתי בפתוחה). בגלל שהתחלתי כל כך מוקדם (לפני הצבא) (ובגלל שחתמתי עוד קבע
)נשאר לי רק עוד סמסטר אחד אחרי השחרור, כך שאת הרוב המכריע של התואר סיימתי בצבא. אבל יש הרבה אנשים שרק מתחילים ב"איזי" תוך כדי השירות, וממשיכים אח"כ - במקביל לעבודה או במקום. אני חייבת להגיד שאני מעריכה את השאפתנות שלך! לא כל אחד מדבר מיד על ללמוד תואר וכו'... כך שממה שנשמע לי כרגע (דעתי האישית כמובן, אני לא מייצגת פה אף אחד אחר) את בדרך הנכונה. החששות שלך הם טבעיים, אבל אם את אוהבת את המקצוע הזה - את באחד המקומות הכי טובים שאת יכולה להיות. תנצלי אותו כראוי, ואל תתני לשירות הארוך לבאס אותך. בסופו של דבר זה הופך להיות כמו עבודה, והתחושה שאת תורמת למשהו גדול (קצת ציונות, בלי ציניות) - רק מוסיפה. והכי חשוב - תהני