לשחקנים של ראש גדול

• פותח הנושא Roy93
  • פורסם בתאריך

Roy93

New member
לשחקנים של ראש גדול

היי, קודם כל אני חושב שאתם משחקים מדהים ואתה מעולים. רציתי לשאול אם יש למישהו מכם איסיקיו, מסנג'ר, סקייפ, אימייל או טלפון שהוא מוכן לתת, אם כן תודה רבה. דבר שני רציתי לשאול מתי מתחילים לשדר את העונה השניה ומי ישחק בה? לשחקנים: איך הגעתם לאודישנים? יש לכם סוכנים או משהו כזה? שמישהו מהשחקנים יענה לי. פליז! תשלחו ד"ש. רועי. איסיקיו:226315133 אימייל: [email protected]

dj salmix

New member
כן אני יודע

בידיוק ביגלל זה אני נכנסתי לפורום הזה אז ככה אני עוד לא בטוח שאני יכול להגיד את זה פה אז עם אתם ממש אבל ממש רוצים אני אדבר עם מי שצריך ואמסור את כל הפרטים... אני כבר יודע שאני אולך לצילומים ביום ראשון אבל הם צריכים אנשים אז או שתישלחו לי את הפרטים שלכם או שתחכו עד מחר ואני אוכל לדבר... אולי אז לילה טוב ואני מת על 99!!!

Roy93

New member
שאלה

מתי התחילו לשדר את ראש גדול בפעם הראשונה? (אם אני לא טועה זה היה ב-יסבבה)?

בחופש הגדול שלי שנה שעברה..

אם אנלא טועה

Roy93

New member
מישהו...

מישהו מהשחקנים יכול לספר דברים על עצמו?... איך הוא הגיע לאודישנים? אם יש לו סוכן? אם הוא השתתף בעוד דברים לפני?

להלה006

New member
אני לא אחד מהשחקנים אבל אוכל לעזור.

אלמה יונהתן ואדם השתתפו בראש גדול זה היה הפעם הראשונה שלהם... ושל גור מורד לא הוא השתתף בהמון דברים תכנס לאירוחים שלהם בבלוג טי וי ותראה....אגב יש לכול שחקן מסרים אני שלחתי לכולם ובדיוק איך שעניתי לך הם אנו לי .... ביי מקווה שעזרתי

אני יכול לתקן...

(בהנחה שהתשובה היא כן)....לא הדבר הראשון שעשיתי...בכלל לא!

jazzistco

New member
צריכים להבין כבר שהסיבה הכי עיקרית

לזה שכולם רואים משחק מעולה שלהם היא לא בגלל שהם "שחקנים מעולים", זה פשוט מאד בגלל שלא כל הסצינות שהם צילמו היו בוון-טייק, בטח לקח להם הרבה מאד זמן לצלם ולחזור מלא פעמים על כל סצינה עם שאיפה לאיזשהי "מושלמות" בגלל שראש גדול היו צריכים שחקנים צעירים כי זאת הסדרה ושחקנים צעירים לא למדו בבית ספר למשחק.

אוקי.. חח אז יש לי פה שתי תיקונים..

אחד זה לא ממש הדבר הראשון שלי במשחק בכללי.. אבל התיקון היותר חשוב.. זה שבגלל שזאת סדרה יומית הקצב הוא מטורף.. מצלמים פרק ביום.. וזה בדיוק אומר שמשתדלים לצלם טייק אחד ואם מצלמים שוב.. זה רק בגלל שאו הצלמים או הסאונד או משהוא לא היה טוב.. או כי השחקן ממש שחח טקסט או צחק באמצע או יצא ממש ממש לא טוב.. ובמקרה הלך חלק עד עכשיו אז יש זמן לעוד טייק.. אבל בניגוד לסדרות אחרות בטלוויזיה כמו החיים זה לא הכול הבורגנים ועוד.. ששם עודים הרבה טייקים.. ששם עושים חזרות לפני.. פה גם לא עושים חזרות.. אתה לומד בלילה לפני את הטקסט בבית.. ומגיע עם זה לאולפן ופשוט מצלמים, יוצא לא טוב בעיה שלך.. אין זמן לחזרות ולא לטייקים.. וחוץ מזה.. כן לומדים משחק.. יש מגמות.. ויש מורים לא רק לגדולים אז נכון שלא בבית צבי.. אבל משחק זה כמו כל אומנות לדעתי.. כמו ציור וכמו פיסול וכמו מוזיקה.. אם יש לך את זה יש לך אם אין לך אין.. וללמוד עוזר.. אבל לא נותן זה עוזר לך בלקבל תכניקות משחק, או בלפתח דמות ולדעת איך לגשת לדמות, ועוד כל מיני דברים שהם רק תכניקות.. ולא צריך ללמוד שנים בשביל ליהיות שחקן טוב.. לדעתי..

lilo the sexit

New member
יכול להיות שזה נראה לך מצחיק

שיש לו שגיאות כתיב בגיל 18.. אבל הוא עלה בגיל 6 ממקסיקו לישראל... יכול להיות שזה לא קשור...לפי דעתי כן..ואני יודעת שמאז עברו 12 שנים..

inbalz4

New member
לא הוא ממש ממש לא

רק בסדרה הוא בא ממקסיקו הוא אמר לי שהוא בכלל לא יודע ספרדית מה שלא הגיוני לבן אדם שעלה בגיל 6 אז לפני שאת אומרת תבדקי ויונתן אם עלית מצטערת אני זוכרת שאמרת לי שאתה בכלללא יודע ספרדית

למעלה