לשחקנים של ראש גדול

• פותח הנושא Roy93
  • פורסם בתאריך

lilo the sexit

New member
תסתכלי באירוח שלו..

כשמישהי שאלה אותו איך זה שהוא יודע ככה לדבר ספרדית הוא סיפר שהוא עלה בגיל 6 ממקסיקו.. או שלא..עד כמה שזכור לי הוא אמר את זה..עכשיו אני יבדוק...

חחחח

תקשיבו אני לא יודע מאיפה את מביאים את הפרטים האלה... אולי ידש פה אנשים שהתחילו להגיד שיש להם אותי באי סי.. חברה אין לי אי סי.. חח זה לא הפריע לי שאנשים חשבו שיש להם אותי.. עד שעכשיו אולי הוא אומרא דברים שלא אמנרתי בחיים.. אז אם אתם חושבים שיש לכם אותי אל תקשיבו לזה שאומר את זה.. כי אין לי אי סי.. ולא עליתי לארץ בגיל 3.. ואני כן יודע ספרדית..

jazzistco

New member
רגע... אז אתה אומר בעצם

, הבמאי שם לא מסביר לפני שמצלמים איך לעשות דברים, תנועות גוף... התבטויות וכו'.... כי לפי מה שעושים בדרך כלל הבמאי מסביר ורק אחר כך מצלמים.... , לא ? ...

הבימאי כן מסביר..

הוא לא אומר לך בדיוק מה לעשות.. אומר לך אם יש משהוא שהוא רוצה שתעשה מיוחד.. עושיןם חזרה למצלמות.. זאת אוטמרת מריצים את הטקסט והבימאי אומר לך בערך לאן אתה הולך ואיפה מתישב.. וזהוא... ומצלמים..

jazzistco

New member
צילמו את כל הסדרה באולפן?או שזה היה

גם בחוץ (פארקים..., חוף ים וכל אלה....)?

LrZt1986

New member
אז איזה עוד תפקיד שלך...

יכול להיות שאנחנו זוכרים?

אדם הירש המושלםםםםםם!נקודה!

אני זוכרת ששיחקת בארבעה בעקבות אחד עם רוני נדלר.. שעשו ממנה איזה סופרסטאר... היא שרה נחמד.. לא יותר מזה... והיית גם עם עוד איזה שני ילדים כאלה.. שאפחד לא זוכר אותם... במה עוד היית?

לאדם זאת לא הפעם הראשונה

לאדם זאת לא הפעם הראשונה שהוא השתתף בסידרה הוא השתתף גם בסרט (שאני לא זוכרת איך קוראים לו אני רק זוכרת שהוא התראיין אצל יצפאן בשביל הסרט) ובסדרה ארבעה בעקבות החג בערוץ הילדים..

שלום שלום שמישו יענה לי!תודה

לפני כמה זמן התחילו את צילומי העונה הראשונה של ראש גדול? (לא את השידורים את הצילומים!)

Roy93

New member
לשחקנים

מישהו מהשחקנים יכול להגיד לי איך משתתפים כניצבים או צופים בסט? אם כן אז מישהו יכול לארגן לי את זה? שאני יצפה או ישתתף כניצב?

jazzistco

New member
בשביל נציבים

הם בטח ישימו שם פסלים, הם לא יקחו אותך...

Roy93

New member
תגובה

לידיעתך ניצבים אלה הילדים שהולכים ברקע, ופסל משום מה לא הולך!

jazzistco

New member
אני יודע שהבן ששמתי בתמונה נראה

קצת קוקסינל, אבל זה לא אני...

למעלה