לשימושכם - גולשי הפורום

R O O L Y

New member
וואי זה בדיוק מה שרציתי לומר!!!

ואני משונאי השוקולד... אבל התגובות שלהם לכל דג / דולפין / פיל / צב נחלים יפני... זה מה שמגרה!

R O O L Y

New member
אווו... הקול של דן שפירא (האמיתי)..

אני מאוהבת.
הדבר הכי מבאס שיכול לקרות - תהיה לו קרחת.
טוב, אני הולכת להמשיך לראות.

R O O L Y

New member
דיי עם הקוקסינליזם! דן שפירא!

אפילו יונתן אבשלום אם תרצו... אבל המילה "אבשלום" עושה לי קצת אלרגיה, אז אנא.

ba r2 0 1 0

New member
נראה לי שקלטתי!(השערה, אולי../images/Emo58.gif

אוקיי נראה לי שהבנתי... חח זה שהמציא את השוקולד הזה שהוא רוצה לפרסם אותו בפרסום רוזנטל שם בפנים סם שהוא בעצם זה שגורם כל כך לאהוב אותו (או אפילו לקבל אורגזמה ממנו כמו שקרה לעלמה... חח) ואו שיוני (חני) קיבל את השוקולד או קנה אותו או שהוא המממן והלך איתו לתאילנד ובשדה תעופה או איפהשהו גילו שיש בזה סמים וחשבו שהוא הבריח סמים דרך השוקולד... אם זה היה כתוב בספויילרים לא ידעתי כי אני לא קורא אותם....

ba r2 0 1 0

New member
אוף המר שוקולד הזה מתקרב

יותר מדיי לאסתי! היא כבר נשואה ואתה יודע את זה!!!
חחחח

ba r2 0 1 0

New member
היה פרק ממש נחמד!

הפרק הראשון היה הרבה יותר יפה אבל זה היה בכלל לא רע.... הסדרה נראית מאוד מעניינת! אפילו יותר מאסתי המכוערת! מה שכן, הסוף בכלל לא היה מותח... נכון?!

noyil

New member
עלילה קצרה מידי בפרק הזה

זה מה שגורם לכל הצופים לחכות לפרק הבא

Double U

New member
../images/Emo45.gif

כולם חשבו שעומר יחזור ויגלו למה אסתי כל כך הופתעה.

CrazyYoYo

New member
הבעיה היא

שהם באמת עושים את זה בשביל שהצופים יחכו, אבל יש רק פרק אחד בשבוע.. כזה פרק הייתי מצפה שהם היו עושים לסידרה יומית, לא שבועית.

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo45.gifנכון אבל

אולי הם מושכים קצת רק כדי לחכות שיביאו עוד צופים.... הם אולי לא רוצים על ההתחלה להביא הרבה פרטים כדי שמי שיצחיל לראות בפרקים הבאים הבאים יוכל להבין מה הולך שמה....

AmiTutiT14

New member
היה יותר טוב מהפרק הקודם../images/Emo99.gif

ישבתי ממש מרותקת, את האמת, אולי זה גם יותר טוב מאסתי... הייתי עושה סיכום פרק עכשיו אבל אני מתה מעיפות, נכון לעכשיו אני ערה כבר... 32 שעות
(פחד ממטוסים, חייבת לישון בטיסה...) שבוע הבא אני לא אראה תפרק, אני מקווה שבפרק בעוד שבועיים אני אעשה סיכום.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבדיוק כמוני../images/Emo45.gif

גם הפרק הזה הפתיע אותי לטובה
מסתבר שהזדמנות שניה זה תמיד טוב

CrazyYoYo

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

פרק נחמד מאוד
אבל בכל זאת.. לא ממש היה משהו שלא הבנתי כבר מהפרק הקודם.. הם בעיקר טחנו את הפרק הראשון.. אני חושב שהקטע היחידי שהיה משמעותי הוא זה שלאה יודעת על השוקולדים ועל זה שהיא שינתה את השם - אני מאמין שזה יתקשר למשהו בפרקים הבאים
הקטעים עם עלמה היו מצחיקים
בעיקר הקטע של התמונה של שון

CrazyYoYo

New member
אה, כן

והמשחק של תומר שרון (העוזר של אלביס בחקירות) מוגזם יותר מידי. הוא מנסה להצחיק, והוא באמת מצחיק.. אבל זה הרבה יותר מידי מוגזם לטעמי

Double U

New member
אהבתי את הפרק../images/Emo13.gif

עיצבן אותי שלא באמת היה מה שאמרו שיהיה בפרק הקודם, אבל חפיף. שייקה פחות הצחיק הפעם, נטלי הצחיקה אותי יותר
כל "משולש האהבה" של נועם-עלמה-שון מעצבן אותי
חני שלמה מושלמ/ת כמו תמיד
(מישהו אמר...חני שלמה?
). וזהו
פחות טוב לדעתי מהפרק הקודם, אבל גם משהו

Double U

New member
אוי וגם...

אהבתי את הקשר בין משפחת "בן דוד" למשפחת "אבשלום" למי שלא הבין: היחס בין דוד לשלום (להלן: שלמה), הוא יחס של אב ובן. בן דוד ואבשלום!
מתוחכם

למעלה