לשימושכם,

J o s e p h

New member
לשימושכם,

מי מכם שצריך זאת יותר, מי מכם שצריך זאת ופחות ומי מכם שלא צריך זאת בכלל...

J o s e p h

New member
בסדר, אינני יודע מי כותב את ההודעה

הזו. אבל אין לך הרבה מושג על מה אתה מדבר... תמשיך בדרכך, כנראה שעוד לא הגעת לרמה שאליה אתה צריך להגיע בכדי להתחיל ולהבין על מה מדובר כאן, המשך בדרכך, כהגדרתך - 'בולשיט' ...

jamesT

New member
כל הכבוד - עשית מעשה טוב

בזה ששלחת את ההודעה הזאת גרמת לי להבין כמה שאני נרקומן ושהגראס הורס לי את החיים אני עכשיו יכנס למכון גמילה מחשיש ואולי גם יצא ממני משהו בסוף אני מודה לך מקרב ליבי, אתה אדם טוב ואני יודה לך עד יום מותי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

popo06

New member
אז למי זה כן מכוון???????...

אים לא לאותם אנשים שאתה מכנה "רדודים" ושאר ירקות לא כשרים?<>?

jamesT

New member
סתכלי

יש את הנרקומנים האלה שכל היום מעשנים באנגים. אז אותם צריך להציל. אבל רק אם הם ממש נחמדים

dr ganga

New member
עשיתי את כל 12 השלבים בפחות מדקה

ואני עדיין בדודא. אתה סתם שרלטן! לא עזרת לי בכלל!! אני כל כך רוצה להציל את נשמתי, הצילו!

נטי

New member
??

מה השטויות האלה? לא היה לי כוח אפילו לקרוא את זה עד הסוף מרוב החפירות...

J o s e p h

New member
אכן דברים קשים. אולי אצליח להציל

ולו נפש אחת מכלל היצורים התועים בפורום זה, ... מי יתן והאל ירחם עליכם ויקרבכם אל האמת הצרופה - יקרבכם ויחסוך מכם את אש הגיהנום. אני מתנצל בפני הבחור שכיניתיו איש קטן ורדוד - קבלת את מחילתי, מי יתן והאל ימחול לך על חטאיך, אני מדגיש - אני מוחל לכם על כלל ההערות כלפיי וכלפי הדברים. הלוואי ולא תדעו צער - הלוואי ותמשיכו להתבטא כמו מטומטמים ובאמת לא תבינו את הדברים האלו. כל עוד אתם מתנהגים כפי שאם מתנהגים - בציניות, בבוטות, זה אומר שעוד לא הגעתם לשם...הלוואי ולא תגיעו. הדגשתי שהדברים לא מכוונים לכל החברים בפורום הזה, ובכל זאת אלו שמגיבים אם אותם אלו לכאורה שאינם צריכים את הכתוב.

dr ganga

New member
חטאים? ה' מרשה לי לעשן סמים.

זה לא אחת ממצוות אל תעשה. ואתה אולי מוחל לי והכל אבל אני לא ממש מוחל לך על הזיוני שכל שלך. מי אתה שתחליט שהדרך הסחית שלך יותר נכונה וטובה משלי? אתה אלוהים? אתה חכם ממני? פאשיסט!

J o s e p h

New member
תועים יקרים, אינני קורא לכם

מטומטמים. חבל לי שאתם ממשיכים בקו המיליטנטי הזה. דבריכם אינם דברי טעם, ודרכיכם אינם דרכי שלום. אינני קורא לכם מטומטמים - אך אני משוכנע שלא מעט מכם אכן מטומטמים שמעולם לא יודו בכך, אולי גם אני מטומטם שאני מנסה להגיד לחבורה של מטומטמים שדרכם מטומטמת. אתם רשאים להמשיך בדרך ההוללות ההרסנית והפוגענית, להפיץ תועבה ושטנה בעולמנו. ירחם האלוהים !

j i m m y

New member
אתה מעדי ה'?

חבורה של מטומטמים שדרכם מטומטמות? מה גורם לך לחשוב ככה, ברגע שחבורה כזאת חושבת שאתה מטומטמם, זה אומר דרשני, לא? חמור לא יודע שהוא חמור, אבל כל בני האדם מסתכלים עליו ואומרים 'וואללה, זה חמור'. אחת שיש לך איזה סטריאוטיפ לגבי מבקרי פורום סמים קלים כאילו או אחרים, מכאן ועד תועבה ושטנה - השם יודע איך הבאת קונטציה של טוב ורוגע לתיאורים שלך. אם תועבה ושטנה הם מה שמקשר בראשך לסמים קלים, אז בית המקדש היה לפי דעתך מקום שכזה, והרי ידוע שהיו מבעירים קנה בושם במקדש בשביל לטהר את האווירה.

dr ganga

New member
תן לי לנחש..אתה משמ"ז מיני מניאק

שחושב שהוא תורם למדינה בזה שהוא נותן רפורטים לאנשים שלא אותתו בפניה ימינה. ואל תזיין תשכל שאתה מוחל לנו ובלה בלה בלה כאילו אתה איזה בודהיסט שרק מלא באהבה כי 2 שורות אחרי קראת לנו מטומטמים. אז..דחוף איזה אננס לתחת

באת למקום הלא נכון

והבעיה בזה זה שאתה כל כך בטוח שאתה צודק!! ושהשלבים שלך באמת אמורים לעזור למישהו. אני לא רוצה לדבר לא יפה. בוא נגיד שהם לא יעזרו, קח את זה למקום אחר.

canon2

New member
אל תיתרגש

כל מי שמגיב לך כך.נימצא כרגע בהיי.את האמת.כנרקומן .אני יודע.ובלי סיפורים ובלי חארטות.את התחת הם מוכנים לתת בשביל בופ.אלי בן שטרית

למעלה