לשימושכם,

j i m m y

New member
תעשה גמילה מזיוני שכל

בשיטת 12 הצעדים: צעד ראשון - תודה לפני עצמך שאתה מזיין ת'שכל. צעד שני - תודה לפני עצמך שזיוני שכל זה דבר שלילי בזנתי. צעד שלישי - חפש עמוד יציב. צעד רביעי - התרחק ממנו מרחק של כ-30 מטר. צעד חמישי - כוון את פניך לכיוון העמוד היציב. צעד שישי - רוץ במהירות לכיוון העמוד ואל תאט גם כשאתה מתקרב אליו. צעד שביעי - כשאתה במרחק של כ-10 מטר ממנו הורד את הראש והמשך לרוץ במלא המהירות. צעד שביעי - לילה טוב. צעד שמיני - לילה טוב. צעד תשיעי - לילה טוב, וחוזר חלילה עד צעד 12.

ק ה ל ת

New member
בתור חובב פילוסופיה

או לפחות אחד שמצהיר על עצמו ככזה, אתה צריך לחטוא פחות בהיביריס ולנסות להיות פתוח יותר לחוויות. "איזה הוא חכם, הלומד מכל אדם" - נסה ללמוד משהו מכל אחד פה בפורום. סמים מאז ומעולם שימשו פתח וכלי מחשבתי, מספיק שתעיין במחקריו של דר' לירי או ברוב הטקסטים המכוננים של תרבויות עתיקות (ומודרניות) בכדי לראות זאת. אתה מפחד ממה שאתה לא מבין, אולי מחקריו של פרופסור פיטר כהן (חפש בברכה גולשת) ירגיעו אותך, תפיסת הסמים המודרנית מקורה בדימויים השטניים של עובדי האלילים, הכופרים והמכשפים של המאות הקודמות. הדימוי של כוח אפל שלוקח ממך את כוח הרצון ועושה אותך עבד לרצונו שלו, השינוי שחל בך עצמך עד שאינך יכול להישאר נאמן לעצמך ומשפחתך, לא נשמע מוכר ? אתה באמת מאמין שכוח הרצון נלקח בקלות, שהעצמי אובד מכל חוויה שלא נכנסת במסגרת טיול שנתי ? הסמים המעניינים באמת אינם ממכרים כלל, למעשה אילו הם החומרים היחידים שאינך יכול להתמכר אליהם (בניגוד לשוקולד נניח) גם אם תרצה, זו היא הדואליות שלהם. הם יגרמו לך לתעב אותם ברגע שתחפוץ בהם יותר מדי, יראו לך את עצמך במלוא כיעורך, יגרמו לך להתיפות. מספיק כדי לעורר את סקרנותך ? או שמה אתה נשאר מבוצר מאחורי חווית הObox, מעדיף להיות מוגדר ע"י אוטו ומשרה, להשאיר את האמת לאילו שמעיזים.

J o s e p h

New member
ניצחתי ! הייתה לי התערבות עם ידידה

...היא טענה שמה שלא ארשום לא אצליח לקבל יותר מעשר תגובות משום שאני לא חבר קבוע בפורום לכן לא יטרחו להגיב יותר מדי, ... בכל אופן, תעשו מה שאתם רוצים - זה ממש לא מעניין אותי, ולכל מי שנפגע מהמשחק הזה - סליחה,

popo06

New member
בקיצור....

בולשיט אחד גדוללל ואין לי זין לנסות לשכנע אף אחד אז אני יסתפק בזה שאני יגיד...בולשיט!!!

למעלה