לשיר ורד היקר שלום

מצב
הנושא נעול.

הילה 261

New member
לשיר ורד היקר שלום

לשיר ורד היקר שלום
בהמשך להתכתבותינו: המנ"כל התקשר אלי ואמר 1) שהוא משאיר לי תלוש משכורת של דצמבר 2004 2) מכתב פיטורין על תאריך 23.12.04 וכשאמרתי לו שזה צריך להיות כביכול על היום אז הוא אמר שהוא אינו מסכים- האם מותר לו לעשות דבר שכזה? 3) בתלוש משכורת יהיו גם דמי הודעה מוקדמת בסך 600 ש"ח ולפי מיטב הבנתי זה הרבה פחות ממה שהוא אמור לתת כי אם ביום קיבלתי 120 ש"ח אז זה אמור להיות 1320 ש"ח בעבור 11 ימים- קרי הוא משלם עד ה-4.1.05 בלי השבוע חופש לפני שזה כביכול היה על חשבוננו 4) את הפיצויים והדמי הבראה הוא יתן בחודש הבא כי אני מקבלת ביטוח מנהלים .

שיר ורד

New member
מצבך משתפר

לשיר ורד היקר שלום
בהמשך להתכתבותינו: המנ"כל התקשר אלי ואמר 1) שהוא משאיר לי תלוש משכורת של דצמבר 2004 2) מכתב פיטורין על תאריך 23.12.04 וכשאמרתי לו שזה צריך להיות כביכול על היום אז הוא אמר שהוא אינו מסכים- האם מותר לו לעשות דבר שכזה? 3) בתלוש משכורת יהיו גם דמי הודעה מוקדמת בסך 600 ש"ח ולפי מיטב הבנתי זה הרבה פחות ממה שהוא אמור לתת כי אם ביום קיבלתי 120 ש"ח אז זה אמור להיות 1320 ש"ח בעבור 11 ימים- קרי הוא משלם עד ה-4.1.05 בלי השבוע חופש לפני שזה כביכול היה על חשבוננו 4) את הפיצויים והדמי הבראה הוא יתן בחודש הבא כי אני מקבלת ביטוח מנהלים .
מצבך משתפר
1. קודם כל ברכות על ההתקדמות במצב. 2. לגבי המשמעות של כתיבת ממסמך רטרואקטיבי, אשמח לשמוע חוות דעת של עורכי הדין בפורום (גליה, יוסריאן). האם זה פוסל את המסמך לחלוטין, האם המסמך יהיה תקף כאלו נכתב ביום קבלתו, או שהוא תקף מיום כתיבתו (האפשרות האחרונה לא נראית לי סבירה כלל). רצוי לאסוף הוכחות - למשל הקלטת שיחות, בהם הוא מודה שהמכתב הוא רטרואקטיבי. 3. במצב הנוכחי לא מגיעים לך פיצויים ודמי הבראה, כך שרצוי להמנע מעימותים מיותרים עם המנכ"ל (הוא יכול להתחרט פתאום). (יתכן שבבית דין תזכי לפיצויים, אך בטוח שלא תקבלי דמי הבראה). 4. תנסי להתחמק מלאשר למעסיק שקבלת את כל המגיע לך ואין לך תביעות נוספות נגדו. 5. תקופת ההודעה מראש היא קלנדרית וכמובן שמורידים מהסכום המחושב מיסים, אם עדיין החישוב לא מסתדר לך ,אנסה לעזור לך בחישוב נכון. לשם כך אני זקוק להבין איך חושב שכרך החודשי? האם היקף המשרה השתנה כל חודש? 6. מאחר והפיטורים נכנסים לתוקף בינואר, התשלום בגין תקופת ההודעה מראש שחלה בינואר , הפיצויים ודמי ההבראה אכן צריכים להיות משולמים במשכורת הבאה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה