לשכת תעסוקה

• פותח הנושא k77
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

k77

New member
לשכת תעסוקה

לשכת תעסוקה
אני עומד לסיים את עבודתי בסביבות ה-15.2.06, חלק מהסיבות בגללן פיטרו אותי היא שהודעתי לעבודה שאני יוצא לירח דבש של חודש. שאלתי היא: 1. אם אני מתחיל לחתום ב-15.2.06 ואחרי חודש וחצי אני יוצא לירח דבש, האם אני אקרא סרבן עבודה, כי אני מוכן לעבוד אבל לא לבטל את ירח הדבש בגלל עבודה (שהרי מראש פיטרו אותי בגלל זה). 2. האם לאחר שאני חותם חודש וחצי ובהנחה שאני זכאי לכ-3 חודשים וחצי האם חודש ההפסקה בא על חשבון 3.5 חודשים אלה או שלאחר שאני אחזור מחו"ל שזה בערך חודש אני יכול להמשיך ולחתום ורק באותו חודש לא לקבל דמי אבטלה. המון תודה לעונים. אבי.

שיר ורד

New member
תגובה

לשכת תעסוקה
אני עומד לסיים את עבודתי בסביבות ה-15.2.06, חלק מהסיבות בגללן פיטרו אותי היא שהודעתי לעבודה שאני יוצא לירח דבש של חודש. שאלתי היא: 1. אם אני מתחיל לחתום ב-15.2.06 ואחרי חודש וחצי אני יוצא לירח דבש, האם אני אקרא סרבן עבודה, כי אני מוכן לעבוד אבל לא לבטל את ירח הדבש בגלל עבודה (שהרי מראש פיטרו אותי בגלל זה). 2. האם לאחר שאני חותם חודש וחצי ובהנחה שאני זכאי לכ-3 חודשים וחצי האם חודש ההפסקה בא על חשבון 3.5 חודשים אלה או שלאחר שאני אחזור מחו"ל שזה בערך חודש אני יכול להמשיך ולחתום ורק באותו חודש לא לקבל דמי אבטלה. המון תודה לעונים. אבי.
תגובה
1. תקרא סרבן עבודה רק אם תשלח לעבודה ולא תתמיד בה במשך 14 יום. אם לא תשלח לעבודה לא תקרא סרבן. 2. לא תקבל דמי אבטלה על כל התקופה שבין מועד החתימה האחרון לפני היציאה לחו"ל לבין החתימה שלאחר החזרה. חתימה ביום אחר בשבוע מזכה אותך רק בדמי אבטלה בגין אותו יום ולא בגין הימים שבינו לבין יום החתימה הבא או הקודם. יתרת ימי האבטלה המגיעה לך , לא תפחת בתקופה בה לא תקבל דמי אבטלה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה