לשמוע מוסיקה בלידת הבית

ayala26

New member
אני גם הבאתי איתי דיסקים בתיק

וגם היה לנו די.וי.די בחדר וטלויזיה שביקשתי לכבות מיד. גם די תכננתי על להעביר את הצירים באמבטיה חמה במלונית (אין לנו אמבטיה בבית - פינטזתי על האמבטיה הזו כבר כמה שבועות) בסוף הלידה היתה כל כך שונה ממה שדמיינתי - פשוט הרבה הרבה יותר קצרה והגיעה בהפתעה.. כך שהדיסקים נשארו בתיק, השמן למסג' גם.. האמבטיה - אמשיך לפנטז
הדיסקים שלי היו sound of nature שירים של אמא שפלן, אניגמה, מייק אולדפילד ובסגנון הזה שהקשבתי במשך כל ההריון ונורא רציתי לראות עם התינוק יזהה את המוסיקה שהוא שמע במשך כמה חודשים
.. טוב, בפעם הבאה אולי.

ס ו ל ה

New member
בלידות הקודמות לא מוסיקה ולא נעליים

עכשיו אני מחפשת מה לשמוע, קייט בוש אהובה עלי מנעוריי... נראה לי שכל מוסיקה עלולה להרגיז אותי בשעת כאב. אלא אם כן זה קולע! ולדעת אם זה מתאים אפשר לדעת רק באותו רגע לא?

mise

New member
נראה לי שכן.

שרק באותו רגע. וצריך להיות רפרטואר מוסיקה מספיק עשיר בשביל לרצות אישה בזמן צירים.

אורניקי

New member
הרומן שלי עם מוסיקה בלידה...

התחיל בלידה השביעית שלי. אישפזו אותי למעקב (לא זוכרת למה) וכל המוניטור הזה עצבן אותי, ובכלל היה לי משעמם. בדיוק זמן קצר לפני כן בכורתי קיבלה לבת מצוה מחברותיה, רדיו טייפ, אז ביקשתי ממנה להקפיץ לי אותו (גרנו אז מול משגב לדך) עם כמה קלטות. וכך, שמתי בחדר המוניטור שירי שנות ה70, שליוו אותנו גם בחדר הלידה. המיילדת עצמה התלהבה מהשירים, לי הם עשו טוב, וכולנו זוכרים שלילד הזה יש עניין עם קליפורניה (הוטל קליפורניה זה השיר שאיתו הוא יצא לעולם, וערב לפני הלידה חגגנו במסעדה, שם הזמנתי קוקטייל שנקרא "סן פרנסיסקו" או משהו כזה) בלידה הבאה כבר ביקשתי מהדולה שלי דיסקים, היה לה רק דיסקמן, אז שמנו את האוזניות על מקסימום ווליום. ללידה אצל אילנה, לקחתי בתיק את כל קלסר הדיסקים שלי, שאוכל לבחור מה שאני רוצה, ודווקא בלידת הבית, אולי מכיוון שהתקדמה מהר, לא שמעתי בכלל את המוצרט ששמתי על המחשב, ולא היה לי זמן להתעסק עם זה (להגביר/להחליף). אצלי מוסיקה היא חלק חשוב בתהליכים רבים, ולעולם אי אפשר לצפות "מה יעשה לי את זה" אם זה מוסיקה שקטה, קלאסית, ג'אז, שוטי הנבואה, או "רגעי קסם" - הכל עניין של המצב באותו רגע.

פירולית

New member
מכיוון שהלידה בבית אז לא צריך לבחור

מראש. בלידה שלי דווקא התאימה לי מוזיקה קצת יותר "רועשת" ושמתי לי את price, dimonds & perls. אז לדעתי אין הגדרה כזו מוזיקה מתאימה....

מזכיר לי קצת מוסיקה בחתונה

כמה שתכננו מוסיקה לחתונה ומה בדיוק ינגנו כשאלך לחופה וכו'. בסוף, הלכתי לחופה בלי בכלל לשים לב איזו מוסיקה היתה וכך כל החתונה, בכלל לא ידעתי מה ניגנו ומה לא. אחר כך רק שאלתי מה באמת נוגן בדרך לחופה... אז נראה לי שגם בלידה זה יהיה כך. אמנם הכנתי לי מוסיקה רגועה, אבל אני בכלל לא בטוחה שאשים אותה, שאזכור לשים אותה, שאצטרך אותה. אעדכן כשזה יקרה...

למעלה