לשריק המתכון המיקרוביוטי עם אצות

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

my last sony0

New member
סיני - סוני = מצחיק../images/Emo41.gif

אגב את היין של סוני שתית לפני הלובסטר ? אולי הוא הזיק לך.

נאן

New member
הלובסטר... והיין

את הכינוי לובסטר חומד קבלתי ביושר אחרי שצלו אותי כהוגן בהקרנות. ןלא היתי ממליצה גם לך להיות מוקרן.... ואת היין לא שתיתי למרות שזה סוג כזה שעוזר לכאבי בטן ועם עקבת פעם בוואלה היו לו הדים טובים מכולם למעי העצבני... אבל מאחר ובטח שמת לב אני אלרגית לכל מה שיש בעולם אז אני מנועה לשתות יין..... אז התיאוריה שלך מופרכת...והבדיחה שלך תפלה... יום נעים שיהיה לך נאנוש

my last sony0

New member
זאת לא היתה בדיחה../images/Emo41.gif

מצטער אם נפגעת. זו לא היתה הכונה ג'ודי אבן חן ז"ל המוכרת מג'ודי ואודי והיתה מרפאת טבעונית היתה רוקחת כל מיני שיקויים ולרוע המזל נפטרה מסרטן אני תמה אם היה קשר בין הדברים אז ניסיתי לשאול ברצינות. אבל אם לא שתית מהמשקה הזה אז בסדר.

daud

New member
זה שהיא דפוקה זה לא חדש ../images/Emo13.gif

אבל יש לי משהוא שדווקא יחדש לך
אפשר להשתמש במה שאני חושד שזה המרכיב הפעיל בנוסחה הסודית של הפרנט. אפשר פשוט לעשות תה ממנו הערבים קוראים לו בעטרן ו בעברית קוראים לו לענה
הטעם ממש נורא אבל הוא עוזר

my last sony0

New member
מסכת השקרים של אורז../images/Emo41.gif

הבטיח שלא יכנס יותר לפורום הזה - נאדה הבטיח שהפורום הזה יסגר - נאדה הבטיח לתפוס מטרידנים בוואלה - נאדה הבטיח מערכת מיחשוב מתקדמת לאסף - נאדה הבטיח והבטיח והבטיח ויצא אבטיח עכשיו הוא טוען שההבטחות שלו היו רק לצרכי הפחדה אז תשפטו לבד מי הוא סוני ומה שוה המילה שלו יכול להיות שיש פה מישהו שעוד יופיע בשידור חוקר ? ודרך אגב - מי זאת המטרידנית שהוא כל הזמן מקשקש עליה ? יכול להיות שהוא סובל מהלוצינציות ?

למעלה