לשרית המקסימה!!

תודה אודליהה!!

גמני אוהבת

ניר86

New member
שריתושש מקסימה !!!

המון המון המון מזל טוב לנשמה של הפורום ! לאמא של הפורום שתמיד דואגת לכולם ! שריתוש בהזדמנות זאת נודה שאת פשוט מקסימה ! אז שתיהיה אחלה יומולדת!!! המון מזל טוב שתגשימי את עצמך ואת כל חלומותייך ! וכל האיחולים שאת מאחלת לעצמך אני מצטרף , תמשיכי להיות כזאת מקסימה וביישנית חח :)

אהובתנו !

מזל טוב, מתים עליך, המון המון מזל טוב! תגשימי חלומות ומשאלות וכל הדברים הטובים שיקרו לך ב"ה. שתהיי מאושרת בפנים ושמחה תמיד, עם חיוך תמידי, וכמובן שתמשיכי להיות חלק מהפורום הזה! אוהבים אותך מאוד!!!!! פורום י.א. נ.ב - סורי שזה בלי קישוטים של סמיילים אני הרוג מעייפות! (תסלחי לי נכון:) :) נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.

../images/Emo24.gif../images/Emo65.gifשרית!!!!!!!

מלא מלא מזל טוב!! עד 120!! שכל חלומותייך יתגשמו!! את ילדה מדהימה!!! אוהבת אותך המוןןןןן!!!!!!!

חחח אריאללללל ../images/Emo24.gif

זה פסדר.. חחח :p תודה ענקית!! על הכל הכלללל!!
שמחתי להכיר אותך :)

bu1li

New member
שריתושש

המון המון מזל טוב ושתגשימי את כל המשאלות!! יומולדת שמחחח:)

adiii1

New member
שריתוש. ../images/Emo13.gif

המון המון מזל טוב עד 100 כ20 שנה, שתזכי להמון אושר, יושר, כושר, אהבה, הצלחה והכי חשוב ובעיקר-רק בריאות. שכל החלומות, השאיפות, המשאלות וכל מה שאת מאחלת לעצמך ייתגשם וייתממש עם הזמן בעזרת השם.
שתקומי כל בוקר עם חיוך מקסים על השפתיים, שתמשיכי להיות מי שאת כי ככה כולנו אוהבים אותך. [: תנצלי טוב טוב את היום הזה כי הוא עובר בצ'יק צ'ק צ'וק חח וגם את החיים ואת הגל הזה תנצלי עד הסוף כי הם כולם שלך. עדיין לא יוצא לנו להתראות ולהכיר לעומק אבל יצא לנו לדבר פה ושם ואני מקווה שזה עוד ימשיך. ושוב, המון המון מזל טוב ממני, עדי.
|מתנה|

תודה מותקקק

איזה ברכה יפההה!! תודה...
מקווה להכיר אותך יותר.. חחח תתחילי לדברר! ותבואי למפגש.. שנראה אותך :)

לשריתתתתתתת!!!

המון המון מזלטוב!! באמת מכל הלב, בהצלחה בחיים, עושר אושר יושר וכושר! שתגשימי את כל המטרות והשאיפות שלך
ושתיהיה מאושרת!! נ.ב:סליחה שכתבתי לך רק עכשיו..פשוט הייתי עמוסה השבוע!!! דברי איתי במסן

למעלה