יש כאן אחד כזה או אחת?
צופיה יקרה, השתמשת במשפט "הרבה פחות מוחלטת" האם זה לא כמו "הרבה פחות...הריון"? היש דרגות למוחלטות? הרי עצם המונח "מוחלטות" סוגרת כל אפשרות של מינון אבל מעבר לזה, הרי כוונתך, כך נדמה לי, ברורה ואני בהחלט מסכים איתה. לך ברונטית ידידתי, השתמשת בביטוי "דרך מנחה", הבטוי - לפחות באוזני- נשמע כמו...המלצה, משהו כזה רך יחסית... כוון...משהו שניתן להגדירו כמו ...בד"כ. ואם כך, אולי את צודקת? אולי מכאן צמח הביטוי הכל כך לא ברור... "שקר-לבן"? אולי יש צורך לתמרן בחיים, לא לחיות ב"שחור-לבן"? גם בזוגיות? לא תמיד לאמר הכל, ממש הכל... ? משום מה יש לי איזו שהיא הרגשה... מין תחושה כזו... מהיכרות רבת-שנים של בני-אדם רבים...שכולם כאן... או לפחות כמעט כולם - הסתירו פה... הסתירו שם... לא תמיד "שיתפו"... לא תמיד אמרו הכל... ובוודאי גם דברים שממש ממש נוגעים לבן או בת הזוג... ומשום מה כל כך הרבה כותבים כאן על "אמת ויושר מוחלטים"...בין אם בבטוי כזה או אחר. באמת? באמת זה כך? או או? או שקרן או ישר??? היש כאן אדם אחד שיכול לשים יד על הלב (מבלי לגלגל עיניים לשמיים) ולאמר שמעולם, אף פעם, אבל אף פעם לא הסתיר/ה דבר כזה או אחר מבן/ת הזוג? ולו ...פעם אחת?? ולהסתיר הרי זה... לרמות! ולא לספר הרי זה...להסתיר. האם יש כאן משתתף או משתתפת אחת, שיכולים להיישיר מבט ...לתוכם, לאמת שלהם ולהמשיך לטעון זאת??? אני, ממש לא...