לתינוק בן שנה: בריא או לא בריא לאכול בשר ?

p e b b l e

New member
זה שתזונה צמחונית/טבעונית מתאימה זה יופי

אבל לדעתי הבחור מחפש ראיה שתזונה לא צמחונית/טבעונית מזיקה.

אישעם

New member
זה נשמע לי בנאלי, צמחונים חיים יותר זמן

מכאן שבשר מקצר את החיים ולכן בהכרח לא בריא.

dani551

New member
על 2 הדברים הבסיסיים שרציתי לקבל תשובה - לא

זכיתי לקבל תשובהאו הפניה: 1. האם והיכן נוכל לקרוא מאמרים בנושא תזונה של תינוקות: בשר/דגים כן/לא. משהו בסגנון של המאמרים שנתנו כאן קישורים אליהם באנגלית, אנחנו צריכים לקרוא בעברית. האם יש מאמרים בעברית ? 2. בפשטות: אם יש ברירה בין להאכיל את הקטנצ'יק (בן שנה וקצת) בשר עוף או דג, מה פחות בריא ומה יותר - בשבילו.מה עדיף ? זהו בפשטות. השאלות ששלנו פשוטות מאוד התשובות שקיבלנו מאוד מלומדות בלי להבין מהם שום דבר ברור...

רגע רגע רגע

ההתלבטות שלכם היא איזה סוג גופה לתת לילד שלכם
או שפשוט אתם מחפשים לדעת אם כדאי בכלל לתת לילד גופות או מזון מהצומח
המחקרים ו/או הקישורים שנתנו לכם למעלה מראים עמדות עבור השאלה השנייה, ועיקרן - תזונה שמבוססת על מזון מהחי (תרנגולות מתות, דגים מתים, פרות מתות) היא פחות טובה מתזונה צמחית ויש לה השלכות שליליות רפואיות ובריאותיות. ההמלצות של איגודי הרופאים הגדולים בעולם מראים כי יש להמנע ככל האפשר מתזונה המבוססת על בעלי חיים מתים.
אם מה שאתם מחפשים זה תשובה לשאלה הראשונה - אתם ממש , אבל ממש לא במקום הנכון. ולשם הבהרה - פרה, תרנגולת, כלב, חתול, ויאטנמים, דגים, תמנונים וארנבים - כולם אינם נכללים בתזונה צמחית. אם בחרתם להזין את עצמכם ו/או צאצאיכם במשהו מאלה - זה לא המקום לדון בכך בלגיטימיות.

dani551

New member
ובקשר לשאלה השניה:

איזה מאמר כלשהו על העדפת אכילת הצומח על הגופה המתה, אפשר לקרוא מאמרים כלשהם על כך בעברית ? או שגם לזה אפסו הסיכויים ?

nataly210

New member
תיעזר באתר שלי

ואם יש שאלות אז אתה מוזמן לקומונה שלי (נטורופתיה) לדון על הנושא בכייף.

למעלה