לתל-אביבים

לתל-אביבים

אני בשבוע הבא הולכת לדיזינוף סנטר- ורציתי לדעת אם יש בתומר דברים של גריןדיי- כי החנות הזאת מפחידה אותי,ואני לא אכנס בה לכלום..

Cut Up Angel

New member
../images/Emo187.gif

כשאני הייתי שם [אני לא גרה בת"א*
*] אז היה שם דברים שלהם.. על פי מה שזכור לי היה- -סיכות -פוסטרים -פצ'אים *לא בטוח*

נצל"ש

לא מזמן נכנסתי לפורום של שי גבסו והיה כתוב שם *אל תשאלו אותי למה דווקא שמה* שיש שמועות שגרין דיי באים לארץ...זה נכון? מצטערת אם כבר שאלו את זה...אני לא מבקרת פה הרבה..

O L g i T

New member
אין לי מושג...

אבל בתכלס אני לא חושבת.. תחשבי במקומם - מה יש לך לעשות כאן?
והאמת שזה לא תלוי בהם אלא בכל המפיקים והמנהלים שלהם אבל עכשיו יש כמה אומנים שבאים לארץ אז אולי יש כמה סיכויים קלושים שהם יבואו או בקיצור: לא יודעת

כנסי אני יודע בדיוק ...

אוקי אז ככה יש פאטצ'ים ומדבקות ויש גם חולצה של גרין דיי יש לי את החולצה הזו רואים כזה פרחים על כל החולצה בתמונה רואים את בילי מייק וטרה. ומאחורה רשום ARE WE NOT MAN WE ARE GREEN DAY. קניתי אותה שם לפני 3 שנים אבל ראיתי לפני חודש שהייתי שם שעדיין יש את זה שם אני ינסה לסרוק לך את זה אם המצלמה תעבוד

whatascene

New member
אויש חולצה מכוערת..

וגם לא נראה לי שהיא שם, לא היא ולא כל שאר הדברים שציינת..

המ..כנס...

אחי אני הייתי שם יותר פעמיים מאשר שאתה היית אי פעם בשרותים תפסיק לפקפק.... אני אומר לך החולצה הזו שם כי ראיתי אותה לפני חודש ואני משער שהיא שם ואני מסכים אתך שהיא מכוערת... :)... ומדבקות יש באלבום הקטן תבקשו מהמוכר יש של warning . ופאטצ'ים הכוונה לדבר הזה שתופרים על התיק אני חושב שיש אחד של גרין דיי ואם אני לא טועה גם ראיתי שרשרת לגבר השרשרת אני לא בטוח ב 100%

whatascene

New member
אני נקבה, זה קודם כל

דבר שני תפסיק לזלזל. אני לא אתווכח איתך על מי היה יותר בתומר כי זה במילא חור, אני רק אגיד שהייתי שם לפני פחות מחודש והחולצה הזאת לא הייתה שם. גם אם כן אני לא רואה שום סיבה בעולם להוציא על הקקה הזה 100 שקל.

בזה אני מסכים אתך..

תשמעי כנראה שלא הבנת אותי כ"כ אני לא בא לרדת ולזלז באף אחד זה סתם היה פתגם אבל באמת שטחנתי את המקום...דבר שני שנכנסים לחנות לא צריך להסתכל פשוט תלכי למוכר ותבקשי ממנו משהו של גרין דיי ואז הוא מביא מהמחסן.. החולצה באמת לא משהו לא יודע למה קניתי אותה בזמנו...

ADCMAN

New member
חחח

ראיתי את הקליפ החדש של גרין דיי. קליפ מכוער. השחקנים מכוערים. בילי נירא בהתחלה עם כל האיפור הזה כמו הסולן של האדיקטס. ואסור להתגייס. זה לא בריא

walk alone

New member
טוב מה הקטע שלך??

בסדר הבנו שאתה לא בעד להתגייס דיי מספיק נמאס מזה כבר כל אחד יעשה מה שבראש שלו גם בלי שתגיד את זה חפרת עם שנושא הזה כברר

חחחחח איזה joke

טוב כנראה שהוא לא יודע למה הוא נכנס האמת שאני לא כל כך חננה ותמים כמו שחשבתי טוב!!!! בוא אני יציג את עצמי Welcome back to the returning peep show, let me break it down for ya, captain carizma himself, Hot BABY HOT!, WOOOOOOOOOOW, SHUT UP my voice desearvsed to be heard baby!! Wait for it..... Wait for it.... For all my peeps and all the fools say it on loud!!! Tomer Rulez!

ADCMAN

New member
כריסטיאן אפס.

באטיסטה קרע אותו בפרק של אתמול. וטריפל אייץ' מלך אמיתי.

ADCMAN

New member
וואלק אלוון.

תפסיק להגיב לי, כי בעתיד אני פשוט אפסיק להגיב להודעות המפגרות שלך...

למעלה