פיונרל, תפסיק לעשות חיקויים זולים של WWE. זה תוכנית לא מגניבה...... אגב, מוחמד חסן ודאבארי רולז
A ADCMAN New member 20/5/05 #24 פיונרל, תפסיק לעשות חיקויים זולים של WWE. זה תוכנית לא מגניבה...... אגב, מוחמד חסן ודאבארי רולז
F FuneralForAFriend New member 20/5/05 #25 stfu punk לא מגניבה !?!?! אני רואה את זה כבר 9 שנים ברציפות עוד לפני שזה הגיע לארץ punk תפסיק לשים את האצבע שלך אליי המממ... שיניים יפות דרך אגב...
stfu punk לא מגניבה !?!?! אני רואה את זה כבר 9 שנים ברציפות עוד לפני שזה הגיע לארץ punk תפסיק לשים את האצבע שלך אליי המממ... שיניים יפות דרך אגב...
A ADCMAN New member 20/5/05 #26 אני הייתי רואה WWF שאתה עוד היית בגן. אגב, WWE זה שתם שטויות.. אגב, תודה. אני מצחצח את שיניי יותר מ15 פעמים ביום
אני הייתי רואה WWF שאתה עוד היית בגן. אגב, WWE זה שתם שטויות.. אגב, תודה. אני מצחצח את שיניי יותר מ15 פעמים ביום
F FuneralForAFriend New member 20/5/05 #27 כל אחד והטעם שלו כל אחד והטעם שלו baby ! captain carizma is hot ! welcom to my peep show שיניים יפות כבר אמרתי?
כל אחד והטעם שלו כל אחד והטעם שלו baby ! captain carizma is hot ! welcom to my peep show שיניים יפות כבר אמרתי?
F FuneralForAFriend New member 20/5/05 #30 no i'm not im just hot baby hot קפטן כריזמה אומר שזה לא קול לבוא לפה ולהגיד לי שאני טיפש
B BlueBeIl New member 20/5/05 #39 בלבלתי בניקים, אני אפילו לא יודעת למה, זה היה הדבר הכי רחוק בערך....
W walk alone New member 22/5/05 #42 ../images/Emo12.gif שיט אתה לא תענה לי אני לא יודעת מה אני יעשה!!!! וההודעות שלך עוד יותר מפגרות ולא קשורות אם כברר
../images/Emo12.gif שיט אתה לא תענה לי אני לא יודעת מה אני יעשה!!!! וההודעות שלך עוד יותר מפגרות ולא קשורות אם כברר