יש לי רעיון ממש יפה לוידאוקליפ, ויש לי וינדואוס אקס פי. אני יודעת שיש כאן אנשים שיודעים איזו תוכנה יש בזה להכנת קליפים, איך קוראים לה ופחות או יותר איך משתמשים בה... אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הדרכה קצרה באייסיקיו או במסרים. תודה מראש!
הגעתי למסקנה שזאת לא לוסי. כאילו תסתכלי לה על הפנים זה מעוות לגמרי כולל גוונים שונים של צבע עור.. והשפתיים נראה קצת כמו עבודה לא מקצועית בפוטושופ... (ששש..תנו להתלהב) לא 'במת גם ה-2 אצבעות נראות מפוקסלות משהוא אבל זה כבר לא קשור לפנים... הסתכלתי על זה שוב והגעתי למסקנה סופית שזה לא היא.!! מישהוא טישטש את כל הגוף (עם blur) ושכח את ה-2 אצבעות. וגם זה נראה כאילו הוא צייר לה ת'חצאית.. וגם ה..אהם אהם.. התחתונים השחורות כאילו לא ציירו אותם עד הסוף. והפנים.. אני מהמרת שזה חצי פנים של לוסי והחצי השני של הדוגמנית שהיתה שמה מקודם... מצד שני אולי אני סתם נסחפת. הדרך הכי טובה היא לחפש את התמונה המקורית של לוסי ז"א התמונה שהשתמשו בה..
הסתכלות נוספת.. משומה היה לי בראש שזה תחתונים או משהוא אבל אם זה חצאית מיני עם שסע קצר קצר אז זה כן הגיוני. בקיצור, מישהוא טישטש אותה ועשה עבודה גרועה אבל אני לא יודעת אם זאת היא או לא.
I can help you. But the XP program isn't good! It's good the get the idea of editing, but it's not a good program- you can't even make subtitles! When I'll be back (yep, I'm in Poland now) I can give you some lessons...