לתמרי...

ולמי שלא הבין למה...

אז הנה התשובה... עכשיו אני ותמרי דנות בהאם זאת לוסי או לא... מה אתם אומרים?

נזכרתי מאיפה הורדתי את זה..

מטריפוד, או אנג'לפייר, כשהרצתי חיפוש על לוסי... היו שם המוןןןןןןןןןןןןןן תמונות מזוייפות (ודוחות!
) אבל עדיין, אם זה מזוייף, אז סביר להניח שצריך את הפנים מאיפשהו... איזה פנים אלה?

*זינה*

New member
חחח מיכלי...../images/Emo24.gif

תראי... גם לגביי הפנים אני לא 100% בטוחה שזאת לוסי...

*זינה*

New member
ובכל מקרה...

מיכלי, תודה רבה רבה לך! ההקדשה ריגשה אותי...
מי אוהב אותך?! (אני!)

ברור שזיוף!!!

רואים שיש הבדל בין הצבע של העור של הפנים של לוסי לבין צבע העור של הצוואר של הדוגמנית...

*זינה*

New member
../images/Emo53.gifמנצלש"ת../images/Emo53.gif

יש לי רעיון ממש יפה לוידאוקליפ, ויש לי וינדואוס אקס פי. אני יודעת שיש כאן אנשים שיודעים איזו תוכנה יש בזה להכנת קליפים, איך קוראים לה ופחות או יותר איך משתמשים בה... אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הדרכה קצרה באייסיקיו או במסרים. תודה מראש!

shanyz

New member
תמרוש!../images/Emo13.gif

אני משתמשת בתוכנה! אני יכולה לנסות להביא לך...
מממ גם ירדן צריכה הדרכה, אז אולי כדי שנאי לא אצטרך פעמיים אני יעשה לשתיכן? אממ. בעצם, פשוט אני אכתוב ואעתיק לשתיכן חיחי
מממ אבל עכשיו לילה, אז בפעם אחרת
בקשר לתמונה, דווקא לי זה ממש נראה אמיתי.. זה נראה בדיוק כמו הגוף של לוסי.. חחה.. טוב, אבל בטח אתם יודעים יותר טוב ממני...

ברודי

New member
אני אגיד לך מה...

הגעתי למסקנה שזאת לא לוסי. כאילו תסתכלי לה על הפנים זה מעוות לגמרי כולל גוונים שונים של צבע עור.. והשפתיים נראה קצת כמו עבודה לא מקצועית בפוטושופ... (ששש..תנו להתלהב) לא 'במת גם ה-2 אצבעות נראות מפוקסלות משהוא אבל זה כבר לא קשור לפנים... הסתכלתי על זה שוב והגעתי למסקנה סופית שזה לא היא.!! מישהוא טישטש את כל הגוף (עם blur) ושכח את ה-2 אצבעות. וגם זה נראה כאילו הוא צייר לה ת'חצאית.. וגם ה..אהם אהם.. התחתונים השחורות כאילו לא ציירו אותם עד הסוף. והפנים.. אני מהמרת שזה חצי פנים של לוסי והחצי השני של הדוגמנית שהיתה שמה מקודם... מצד שני אולי אני סתם נסחפת. הדרך הכי טובה היא לחפש את התמונה המקורית של לוסי ז"א התמונה שהשתמשו בה..

ברודי

New member
חחח אוקי אוקי...

הסתכלות נוספת.. משומה היה לי בראש שזה תחתונים או משהוא אבל אם זה חצאית מיני עם שסע קצר קצר אז זה כן הגיוני. בקיצור, מישהוא טישטש אותה ועשה עבודה גרועה אבל אני לא יודעת אם זאת היא או לא.

ענבר1

New member
למישהי יש אובססיה..שיעול בול..המממ

זאת רק תמונה...וזאת לא לוסיייי

X-na GIRL

New member
מצטערת, אבל אנשים זאת כן לוסי.

זה מהמגזין STUFF לגברים. מלפני כמה שנים וכן, עשו עבודת טשטוש על לוסי שלנו. אבל הפוזות והכל זאת באמת לוסי, רק עברו עליה עם מברשת אויר.

Dafi the Mighty

New member
Tamar!!!

I can help you. But the XP program isn't good! It's good the get the idea of editing, but it's not a good program- you can't even make subtitles! When I'll be back (yep, I'm in Poland now) I can give you some lessons...
Have a good day!​

gabrielle

New member
ואו דפי איזה מרגשת את...../images/Emo12.gif

* תוהה למה אני לא מצאתי שום מחשב בפולין *

*זינה*

New member
ד-פ-י ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני מתגעגעת אלייך!!!
מקווה שאת שומרת על עצמך שמה ושתהיי חזקה ונדבר בקרוב!!! איך ריגשת אותי עכשיו...

למעלה