פעם הבאה לאי סי קיו!
D Dafi the Mighty New member 26/4/03 #30 Yeah right Someone always gets to the computer with the ICQ, so I won't be online there.
ע ענבר1 New member 25/4/03 #20 חחח כמובן אמא...ושני את פושעת מה הבטחת לי אתמול????????????? בלי זינה אני מבטיחה לך ליטל סיס... ארררררר
חחח כמובן אמא...ושני את פושעת מה הבטחת לי אתמול????????????? בלי זינה אני מבטיחה לך ליטל סיס... ארררררר
S shanyz New member 25/4/03 #21 ביג סיס...../images/Emo13.gif גם היום לא יצא ללמוד.. אל תשאלי מה קרה.. התחלתי רק ב-2 וב-5 חברה באה אלי ובלאגן שלם.. למדתי "רק" 3 שעות, וגם זה בקושי כי באתי קצת למחשב! מחר מבטיחה!! ישעדכון חדש עם סושי??? מתי הוא יגיע כבר?!
ביג סיס...../images/Emo13.gif גם היום לא יצא ללמוד.. אל תשאלי מה קרה.. התחלתי רק ב-2 וב-5 חברה באה אלי ובלאגן שלם.. למדתי "רק" 3 שעות, וגם זה בקושי כי באתי קצת למחשב! מחר מבטיחה!! ישעדכון חדש עם סושי??? מתי הוא יגיע כבר?!
ע ענבר1 New member 25/4/03 #22 את ותירוצי הגבריאל שלך!!!! רק חסר תגידי לי הייתה לנו הפסקת חשמל בביתתתתתתתתתתת תתחילי ללמוד עלמה צעירה שמעת.????????? הא ואמא בינתיים לא מרשה תוכי..ואני מוחה
את ותירוצי הגבריאל שלך!!!! רק חסר תגידי לי הייתה לנו הפסקת חשמל בביתתתתתתתתתתת תתחילי ללמוד עלמה צעירה שמעת.????????? הא ואמא בינתיים לא מרשה תוכי..ואני מוחה
S shanyz New member 25/4/03 #25 חחהה נווווו אז אמרתי לך!!! תקני עוד דג!!! אממ.. כן, היום אני באמת אלמד, אז..אני לא אהיה פה הרבה היום.... ולא, לא הייתה הפסקת חשמל חיחיחי בוקר אור!
חחהה נווווו אז אמרתי לך!!! תקני עוד דג!!! אממ.. כן, היום אני באמת אלמד, אז..אני לא אהיה פה הרבה היום.... ולא, לא הייתה הפסקת חשמל חיחיחי בוקר אור!
X X-na GIRL New member 25/4/03 #26 כן זה אותו עיתון. לוסי אמרה שהיא עשתה את הצילום הזה והיא אמרה שהיא הרגישה זוהרת שם אבל היא לא אהבה את זה שהשתמשו במברשת אויר על התמונות שלה.
כן זה אותו עיתון. לוסי אמרה שהיא עשתה את הצילום הזה והיא אמרה שהיא הרגישה זוהרת שם אבל היא לא אהבה את זה שהשתמשו במברשת אויר על התמונות שלה.