לתפארת מדינת ישראל !!!

מינהר

New member
יוליקה, זה מה שאלברשטיין שרה? היא רוצה להיות

יונה או גדי ושהזאבים יטרפו אותה. בסדר. שתלך לשכם או לעזה ותבדוק אם יטרפו אותה. אבל לא כולם מוכנים להיטרף. זה כבר היה לנו בגולה. ברור שלא מגיע לה שום כבוד, למתיפיפת הזו.

יוליקה

Member
מנהל
אני לא אמרתי שהיא איננה זמרת טובה

גם אחינעם ניני זמרת מצויינת אבל ברגע שהן מבטאות
את דעותיהם הפוליטיות ומשתמשות באומנותם... הן מפסיקות
להיות אטרקטיביות מבחינתי....
יש לי דוגמא נוספת - דניאל ברנבוים מוסיקאי מחונן וכשרוני מאד
ברגע שהחל להתכחש להיותו ישראלי הפסיק לענין אותי...

אחינועם ניני מפורסמת באירופה

כששרה לאפיפיור, היא יצאה איתו למרפסת וההמונים הריעו בככר, רק שני ישראלים תהו, ואחד שאל את השני:"מי החטיאר הזה שעומד ליד אחינועם ניני....?"......

מינהר

New member
נימה, ברור שלא הכל מושלם, ואין דבר כזה

מושלם. אני מציעה שתפני לחמאס, לאיראן, לחזבאללה ולפתח ותציעי להם להפסיק לתקוף את ישראל. אולי ישמעו בקולך. אבל סביר יותר שיצחקו לך בפרצוף. הרי הם רוצים את הבית שלך ושתסתלקי מפה. וגם אז לא יהיו מרוצים, אלא ירדפו אחריך שתשלמי פיצויים על ה"עוול", שנגרם להם כביכול, גם אם תגורי על הירח. וזה בהנחה שלא יטרפו אותך קודם.

נימה3

New member
מסתבר שלחץ מלמטה עוזר

נשיא הונדורס ביטל את השתתפותו בטכס המשואות. שרת התרבות מאשימה את תמר זנדברג. תמיד מחפשים אשמים זה פטנט ידוע של אנשים חלשים שלא יודעים לקחת אחריות על מעשיהם. אני מאד מקוה שיום אחד יקום אצלנו מנהיג שיחשוב אחרת. ושיחשוב שהדרך היחידה לקדם את האזור ולא לשלוח כל שנתיים בחורים צעירים אל מותם, היא לחפש את הדרך לשלום. וכן, גם עם החמאס וכל שאר האויבים וכי אתם חושבים שלוא מדברים עם החמאס. עם מי עשו את עיסקת שליט למשל, עם שוייץ? ובאשר לשיר של חוה אלברשטיין מה לא נכון בשיר שלה? וכי לא הפכנו לכובשים? תסתכלו בראי זה מה שנשקף. כובשים. לא נעים אבל מה לעשות זו המציאות גם אם מתכחשים אליה היא עדיין מציאות.

נתניהו נכשל שוב ושוב בשיטת "מצליח".....

ניסה לכבוש את טקס הדלקת המשואות שהוא אירוע ממלכתי, והוא האחרון שאפשר לקרוא לו ממלכתי (אני מתחיל להבין למה הוא מחובר לחסרת התרבות - שניהם אגואיסטים וסכסכנים בדם), ובסוף נכנע לפשרה והוא ינאם בהר הרצל.....
"שופוני אסמעוני יא נאס".....

נשיא הונדורס כנראה קיבל דיווח שהוא לא יתקבל בברכה, וביטל את השתתפותו.
באותו מצב היה צריך להיות זאב רווח שאני לא רואה מהי תרומתו הגדולה לקולנוע, חוץ מעוד ועוד סרטי בורקס ולא יכול בשום אופן להיחלץ מהנישה הזו.
ויש רבים שמגיע להם יותר רק שהם לא מלקקים לחסרת התרבות.....

טוב, אם נתנו לרמי לוי, אין סיבה לא לתת לאחרים נחותים, כאלו שיודעים מצויין מאיזו צד של הפרוסה מרוחה הריבה.....

על ליא קניג, אין מילים לתאר את תרומתה לתרבות בישראל עשרות שנים.

לגבי השיר של חווה אלברשטיין, אני לא הכרתי אותו, אבל הדברים נכונים, כאשר היינו שוחרי שלום ורוצים רק לבנות מדינה (להלן כבשים) וכעת גם הצורך להילחם על חיינו מול אוייבי המדינה (להלן-טורפים), הפכו אותנו לטורפים וגם נהנתנות החיים הופכת את האנשים לרעים ביותר , אחד טורף את השני בגלל עוד שקל.

וההנהגה דואגת רק לעצמה - לכוסה, כיסה וכיסאה - העם ממש לא מענין אותם.
והפוליטיקאים המחורבנים, אף אחד איננו מדינאי, כולם מתחרים זה בזה מי יהיה יותר נחות ומי יצליח לסכסך יותר בין חלקים שונים בציבור, וכולם כאחד - לא מתייחסים לתפקידם ומפקירים את המדינה לאבדון.

אני בז להם מעומק ליבי, ובראשם הסכסכנים נתניהו ורגב......

ואני דווקה חושבת שצריך לתת לביבי להדליק משואה !

אם לא ידליק השנה בטוב , לקראת השנה הבאה , הוא , בעזרת סרת התרבות , יזמו חוק שיאפשר גם לאסירים להדליק משואה , "לתפארת [בתי הסוהר , והיושבים בם ב ] מדינת ישראל ",

בת חן191

New member
ואני חושבת שצריך לבטל את הדלקת המשואות בכלל הן רק מבישות

את תפארת מדינת ישראל

חזרנו עכשיו ההצגה מצויינת של בית לסין

שם ההצגה '''הים הכחול העמוק'' 2 שחקנים מוכרים הם לימור גולדשטיין בתפקיד הראשי ומאי קשת הבת של יונה וששי קשת, היא לא יפה כמו יונה אמא שלה, לימור גולדשטיין יפיפיה סקסית לשחקנית מצויינת.

יש לנו קבוצה שמקבלת כרטיסים בחינם לכל ההצגות בהם לא מצליחים למכור את כל הכרטיסים, ביום ההצגה מפרסמים בווטסאפ הקבוצתי ומי שפנוי ורוצה יכול לקבל כרטיסים בחינם.

היום למרות שקיבלנו לחלוקה איזה 30 כרטיסים עדיין נשארו מקומות פנויים, מעניין למה? כי ההצגה מצויינת לטעמי.

יוליקה

Member
מנהל
נימה, אנחנו הכובשים וזה נותן לגיטמציה

לרצון להשמיד אותנו??? מנהרות טילים מטעני חבלה...
כובשים?? ממי כבשנו??? עזה היתה מצרית...הגדה היתה ירדנית
רמת הגולן סורית... לא כבשנו אינץ' מהפלשתינאים... או שגם הקמת המדינה
ב-1948 היא כיבוש בעייניך....

בת חן191

New member
ןחןץ מזה קראתי שלפני כאלף שנה הערבים כבשו את הארץ

מידי היהודים,,ועל כן זה שחרור לא כיבוש,

מינהר

New member
בתחן, כידוע היה כאן מנדט בריטי עד 1948,

הבריטים כבשו את ישראל מידי התורכים ב- 1917 . והתורכים שלטו פה מ1500 בערך. מדינה פלסטינית מעולם לא היתה, כמו שכתבה יוליקה. עם זאת בעקרון זכותם לרצות מדינה. אבל מה שהם יודעים להקים זה רק מדינת טרור, מושחתת, עם עוני ומסכנות לתושבים, ולהאשים את ישראל. כמו מדינת החמאס בעזה.

הערבים שקוראים לעצמם "פלסטינים" הם סתם גנבים

אין להם שום קשר לכרתים, אלא מקורם בערב הסעודית.
מה קרה ? הם מתביישים להיקרא ערבים ?
ומענין אין כולם מישרים איתם קו וקוראים להם פלסטינים כאשר אין עם כזה ולא מדינה כזו והערבים אינם נתינים בריטיים......

למה גנבים?
הם גנבו את השם/כינוי מהבריטים, שגנבו את השם מהרומאים שגנבו את השם מאנשי פלשת הם המינואים מכרתים שנמלטו מפני הכובש המיקני.
אין לערבים שום קשר לאף אחד מהגורמים הללו, הם מ-"ערביה סעודיה".

לגבי כיבוש, אמנם ישראל כבשה בלית ברירה את הגדה והרצועה, אבל נשארת שם בניגוד לחוק הבינלאומי.

מהרצועה יצאנו לפני כשלוש עשרה שנים (19.9.2005) בלית ברירה, ואילו מהגדה מסרבים לצאת וכל הממשלות כולן מוסיפות עוד ועוד ישובים בגדה בנסיון לדחוק את רגלי הערבים שחיים שם כדי לבצע כיבוש השטח בלי אנשים, (וכך מידי פעם ממציאים איזה חוק שידחק את הערבים החוצה מהגדה, ובמקום זה מקבלים טרור) כאשר למעשה כל מתנחל שגר שם גר מחוץ למדינה אבל מקבל ממנה מיליארדים על חשבון אזרחי המדינה.

מה שמצחיק בעיני איך אנשי עזה נלחמים בנו בטענה של כיבוש כשאין כבר שלוש עשרה שנים אף ישראלי ברצועת עזה.

זה הכל כדי להפנות את הציבור שלהם נגד ישראל ש-"אשמה בכל", וכך המנהיגים שלהם יכולים להמשיך בשחיתות ולצבור מליונים ולהשאיר את הציבור שלהם בעוני.

אבל אין מה להאשים אותם כיוון שרצועת עזה מוכרת כקן-ציפעונים מאז ימי התנ"ך, והתנהגות של טרור היא מסורת אצלם מבית אבא.....

בת חן191

New member
מינה אני קראתי שלפני אלף שנה הערבים

כבשו את אי" מידי היהודים לא זוכרת איפה קראתי צריך לחפש
ו

נימה3

New member
טוב שאתם ישנים בשקט כאשר מליון וחצי ויותר פלשתינים נתונים

תחת השלטון שלנו והילדים שלנו חוזרים אחרי השרות שם סרוטים ומרוטים. ולא פלא שהאלימות שולטת בכל. העיקר להתפלפל בנתונים היסטוריים מלפני 1000 שנים. כל הכבוד על הידע ההיסטורי.

יוליקה

Member
מנהל
מה מעניין אותי מיליון וחצי ערבים

בעזה שנתונים תחת שלטון חמאס המדכא אותם??
חלקם בכלל לא פלשתינאים...חלקם מצרים שנשארו שם מ-1967
אם הם היו משקיעים את הסיוע בבניה ובתשתיות במקום
בבניית מינהרות ובעמדות ירי טילים מתוך הבתים עצמם...
מצבם היה טוב יותר...
אבל הכי קל להאשים את ישראל במצבם הנחות....
מתי תתחילי לחשוב שעניי עירך קודמים???

מינהר

New member
כל הכבוד, יוליקה. אני כבר התעייפתי לשמוע

שוב ושוב את אלה שמאשימים את ישראל על שהיא מעיזה לרצות להתקיים.

למעלה