גמני רציתי לכתוב אבל שבאתי לשלוח ראיתי שכבר 48...
L limors2 Active member 3/12/06 #28 הפוך זאת לקריירה! תלך להרבה פורומיםף ותכתוב בכולם הודעה כל 47! תראה כמה זמן יעבור עד שיחסמו אותך מתפוז בתור מציפן
הפוך זאת לקריירה! תלך להרבה פורומיםף ותכתוב בכולם הודעה כל 47! תראה כמה זמן יעבור עד שיחסמו אותך מתפוז בתור מציפן
T tkuihehr New member 4/12/06 #29 אבל 47 יש רק פעם בשעה אז אני נח 59 דקות, ואז לכמה פורומים אוכל להגיע בדקה? [או שסתם התכוונת לכתוב 47, בלי קשר לשעה]
אבל 47 יש רק פעם בשעה אז אני נח 59 דקות, ואז לכמה פורומים אוכל להגיע בדקה? [או שסתם התכוונת לכתוב 47, בלי קשר לשעה]
L limors2 Active member 4/12/06 #30 אתה פותח במהלך השעה הרבה פורומים וכותב את ההודעה שלך, וכשאתה רואה שזה 47 אתה עובר מהר בין כולם ולוחץ על שלח!
אתה פותח במהלך השעה הרבה פורומים וכותב את ההודעה שלך, וכשאתה רואה שזה 47 אתה עובר מהר בין כולם ולוחץ על שלח!
T tkuihehr New member 4/12/06 #36 חחח, עצרת את שרשורסינגלס על 247? עשית את זה שבוע שעבר ביום רביעי כל 347 ולא היה נעים לי להכנס ולהגיב להודעות החדשות שהוספת כדי לא להרוס את המספר היפה...
חחח, עצרת את שרשורסינגלס על 247? עשית את זה שבוע שעבר ביום רביעי כל 347 ולא היה נעים לי להכנס ולהגיב להודעות החדשות שהוספת כדי לא להרוס את המספר היפה...
L limors2 Active member 4/12/06 #37 התכוונתי לתת לך את הכבוד, אבל אז לקחתי אותו לעצמי מחר אם נגיע למספר שקרוב ל47, אשאיר אותו לך!
T tkuihehr New member 4/12/06 #38 אויש פספסתי את ה47 ב5 דקות למה הייתי חייב ללכת להתקלח? טוב, לפחות המקלחת היתה שווה,