לתת להם בשיניים

purple1

New member
לתת להם בשיניים

אני בת 52 ולא זוכרת יום אחד של שקט עם הערבים. מילה זו לא מילה, הסכם אינו הסכם. במלחמה האחרונה נשארתי בביתי שבקרית ביאליק עם בני וחברתו, כי החבר שלי לא היה מספיק גבר לדאוג לי במלחמה. ואז הבנתי כמה אנחנו חשופים לחסדי החיזבללה. כמה הממשלה הזו רופסת. יכלו להשמיד את צור תוך רגע, רק התחשבו בדעת העולם. תראו את שדרות. כל פעם, אנחנו מראים לערבים כמה קל להם לפגוע בנו. והשמאל- פוחד על זכויות הפלסטינים. שמאל מפגר. בשום מדינה בעולם לא דואגים לאוייב, ועוד יהודים. בושה וחרפה לגור במדינה הזאת.

אני בן 18 ואני לא זוכר שקראתי על תקופת שקט

אחת עם הערבים. טבח ביהודים עוד לפני קום המדינה, המרד הערבי, חאג' אמין אל חוסייני, המנהיג היחידי שעודד את היטלר ליישם את הפתרון הסופי, כשהמדינה הוקמה, 7 צבאות ערב עטו עלינו כמו חיות שלוחות רסן שתאבות לדם יהודי, החרם הערבי, הפאדיון, הסורים יורים מהגולן אל ישובים יהודים ורוצחים ישראלים, אינספור מלחמות, אינספור פיגועים.

סלוניק

New member
אני בספק אם אי פעם קראת משהו

מעבר לג'ינג'י או סמדר שיר. בכל אופן. http://news.walla.co.il/?w=//1166027

StrengthHonor

New member
ואני חושב שאנחנו נכנעים

לתכתיבי הערבים והשמאל כשאנחנו לא חושבים על ישראל אלא עם איזה הסכם הם ישמרו או לא ואם טוב להם או לא...

הסמול הלבן הצלבני והעליון

קרא את המיין קאמפ פעם אחת וחושב שהוא מסודר לכל החיים.

pelegs

New member
כן, כי הנאציונל-סוציאליזם בכלל לא היה הימין

הלאומני הגרמני. בטח גם הפאשיזם בצד השמאלי של המפה נכון?..

StrengthHonor

New member
נאציונל סוציאליזם = פרסומת לא אידיולוגיה

לא רק הנאצים השתמשו במפלגות לאומיות סוציאל דמוקרטיות לקדם את עצמם בקולות.. דיי לרדקטום אל היטלרום ... רק ילדים בני 8 מתרגשים מזה...

pelegs

New member
?

אתה מוכן לנסח את ההודעות שלך בצורה קריאה ומובנת?

StrengthHonor

New member
"הורדה לרמתו של היטלר"

חוק שחכם אינטרנטי אחד ניסח , הוא שככל שדיון מתארך ההסתברות שמישהו יושווה להיטלר ע"י דמגוגים מתקרבת לP=1. כמובן שאפשר להשוות את הכל להיטלר ללא קשר למציאות אז זה לא תופס.

pelegs

New member
"הסמול הלבן הצלבני והעליון

קרא את המיין קאמפ פעם אחת וחושב שהוא מסודר לכל החיים." לא אני כתבתי את זה.

StrengthHonor

New member
לא אני

אני דווקא חושב שצלבנות זה נחמד אם לוקחים את הזעוועות שהם עשו נגד היהודים לצד (בעצם הם גם עשו זאת באירופה בלי קשר ועושים היום גם)

סלוניק

New member
נו, חיכיתי לרגע שתשווה אותי לנאצי.

כמה חבל שבמקום זילות שואה אין לך איזושהי תגובה עניינית, נכון?

goldy

New member
מעניין אותי לדעת איזה פתק את מכניסה למעטפת

ההצבעה. אולי תגלי לנו?

purple1

New member
הצבעה

את האמת, אין לי חשק להצביע לאף אחד, אבל זו תהייה מפלגה ימנית אם אצביע. אני לא סובלת את השמאל הקיצוני. בפעם הקודמת הצבעתי קדימה. לביבי לא אצביע אני לא סובלת אותו

StrengthHonor

New member
לא חבל

על כל מפלגת ימין יש עלילות דם , ביבי "קפיטליסט שקרן עם אף פינוקיו" , ליברמן "פאשיסט עם קשרים לקרמלין והמאפייה הרוסית"(למרות שהוא לא נולד או חיי ברוסיה אלא רק במדינה מסופחת לברית המועצות) האיחוד הלאומי מפד"ל מפלגה דתית של "מתנחלים קיצוניים" וכו' רק מפלגות שמאל כאילו נאורות ולא מקשרים אליהם אנשים בתקשורת........ ואם מקשרים אז מהללים את האיש... הגורמים הרדיקליים ידועים בהתארגנות החזקה שלהם , למרצ יש סניפים ופעילויות בכל מקום ואפילו לליכוד , מפלגה עם מוסדות היסטוריים אין רמה כזאת של פעילות שטח וקשרים. אם את לא מצביעה , זה 1:0 קטן לטובתם..............

goldy

New member
בכל מקום../images/Emo6.gif

אולי תיכנס לאתר שלהם: כל סניפיהם נימצאים בין חיפה לבאר-שבע... זה עוד כלום: בארה"ב התישקורת נותנת לך להבין שאסור לך להצביע לכל מיפלגה אחרת מילבד לזאת שמממנים בעלי התישקורת. מיצד שני, אים מותר להצביע רק למיפלגת התישקורת, למה יש עוד פתקים במגשיות? ...

StrengthHonor

New member
טוב

כאילו אמרתי בטעות שיש סניף מרצ באלפי מנשה או קריית ארבע..........

למעלה