לתת להם בשיניים

goldy

New member
וודאי שיפה!!

היא ניראתה לי מיתחזה לימנית, דבר שתגובתה אישרה זאת.

StrengthHonor

New member
הצבעה לקדימה הופך אותה למתחזה?

קדימה סך הכל דפקו את כולם בדרך לממשלה... אני בטוח שחצי מהמצביעים היו טורקים את הדלת בדרך החוצה אם היו רואים את האותיות הקטנות במצע המכביאלי שלהם ובכלל חצי עד 3\4 זה מצביעי ליכוד שמעדיפים את שרון על ביבי אה ובטחון זה לא ימין... לא חוכמה להתעצבן אחרי פיגועים ולהיות ביציע של ישראל במלחמת לבנון ואחרי זה לדרוש נסיגות והסכמים רייקים ובכלל לא לחשוב על התקדמות...

goldy

New member
היא מציגה את עצמה כימנית

אבל באמת מצביעה למיפלגה שמצעה: הסטת כל משאבי המדינה לטובתו האישית בילבד של העומד בראש מיפלגת קדימה. "אני בטוח שחצי מהמצביעים היו טורקים את הדלת בדרך החוצה אם היו רואים את האותיות הקטנות במצע המכביאלי שלהם" __רוצה להיתערב שרוב אלו שהצביעו קדימה לא מבינים בישביל מה צריך מצע? "לא חוכמה להתעצבן אחרי פיגועים ולהיות ביציע של ישראל במלחמת לבנון ואחרי זה לדרוש נסיגות והסכמים רייקים ובכלל לא לחשוב על התקדמות..." __אני חושב שחייבים לישלול זכות הצבעה מאנשי זיקית: קודם שיחליטו מה הם רוצים (יגבשו דעה) ורק אח"כ ילכו להצביע. "מה שאופנתי עכשיו" לא נחשב לדעה מגובשת.

StrengthHonor

New member
ואני חושב שאולי היא לא ידעה למי הצביעה

או שהיא לא יודעת , כי גם במקרה ה"פוליטיקלי קורקט" קדימה היא מפלגת מרכז... וזאת כמובן הבעייה שהמרכז עושה דברים שהשמאל לא העזו לעשות לפני 30 שנה. צריך להחזיר את המצב שלפחות עמדת העבודה = עמדת הליכוד(בתהליכי התממשות בעצם) ועמדת הליכוד = עמדת חירות ההיסטורית. עכשיו נק' שהבאת: מצביעי המפלגות הגדולות ידועים בזה שהם מצביעים בגלל פרסומות וחברים ולא כי הם יודעים מה יש בכלל.. לפחות כרוב. נק שנייה: אי אפשר לעשות זאת ... אני לא זהבה גלואון שחושבת שהדמוקרטיה זאת המצאה שלה בקוד פתוח... אבל אי אפשר לשלול הצבעה מאנשים על בסיס כזה... למרות שבאמת לדעתי זכות ההצבעה צריכה לבוא באחריות... אבל גם אסור להגיע למצב שמי שיודע למה הוא מצביע לא יוכל לעשות זאת.

goldy

New member
הפירוט כאן

אים תשים לב יש לי המון תגובות שמיחרזות עים "למה זה פשוט לא יעבוד". מותר לך לעשות ההפוך - ליתמוך
נולד להנהיג: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=939007

StrengthHonor

New member
סך הכל מה שאני מאמין בו לא השתנה הרבה מאז ומע

ומעולם , אז על אותם טענות יתכנו אותן תגובות ... בכל אופן אני לא תומך בזה , גם מי שהבין והיה צנטריסט הצביע לקדימה וקיבל מה שקיבל... גם אם האידיולוגיה של המרכז הישראלי שגויה (לא נכון כי היו מפלגות מרכז רבות מצליחות) אי אפשר לזרוק אותם לבתי משוגעים כי הם "לא יודעים מה הם עושים"

pelegs

New member
לא ברור לי בדיוק איך את רוצה לברור מי יודע

למה הוא מצביע ומי לא.

לפני שנתיים כל העם התחזה לימין

הצבענו לקדימה ולא ידענו למה. אריק זכה עם הליכוד בבחירות, והוא היה החבר הכי טוב של המתנחלים, משם הוא הפך לאויב הכי גדול שלהם, מחריב הישובים. שנים מוזרות חווינו, ואני לא מאשים אותה שהיא הצביעה לקדימה, אני בעצמי תמכתי בהתנתקות.

goldy

New member
../images/Emo67.gif

העם לא מיתחזה לימין. העם מצביע למיפלגה שמובילה בסקרים רק כי היא מובילה בסקרים. החברים הכי טובים של המיתיישבים נימצאים במולדת (משלבים פוליטיקה עים עשיה) ובכהנא (בעיקר עשיה בשטח).

StrengthHonor

New member
לא יודע עם מרזל חבר כ"כ טוב

של ה"מתנחלים"(בכלל ציבור רחב איאפשר להכליל), הוא הפוסטר בוי של התקשורת... אבל כמו שמרצ אמרו שליברמן ידאג לזכויות ערבים אם הם יהיו גדולים בבחירות 06 אם מפלגת ה"שכ"ל" תהייה גדולה בבחירות 08 ביילין ידאג לזכויות מתנחלים.

למעלה