ל"אחרי החגים" - יצא ספר חדש

p a l o m a

New member
ל"אחרי החגים" - יצא ספר חדש ../images/Emo45.gif

"נשים צרפתיות לא משמינות" הן אוכלות 3 ארוחות מלאות ביום... ועל זה נאמר "אולהלה איזה ספר נפלא..." זו היתה כרגע פרסומת ברדיו (לא שלי..) אחרי החודש האחרון... אני מוצאת לנכון להביא לידיעתכן את הספר מיד לאחר השמעתה ...........

deebeebee

New member
צרפתיות לא, אבל---

ישראליות ממוצא פולני בהחלט כן. הייתי ממליצה לשלוח אותי לשם (צרפת) אם התוצאה משביעת רצון אמליץ ותוכלו לבוא בעקבותי...........

shkedud

New member
מניאקים הצרפתים האלה, זוללים

בשר, שותים יין, ובסוף גם לא משמינים וגם בריאים. איך זה?

deebeebee

New member
לא סתם בשר, בשר שמן

ומלא כולסטרול אותו הם מבשלים עם חמאה ורטבים נוטפי שומן, וגם אוכלים גבינות עם עשרות אחוזים של שומן.

ערב טוב, לכל החברות/ים

ננה איזה תמונה יפה של המתוקים, אני מבינה שהם חוזרים הביתה, דברים טובים עוברים מהר, שיסעו לשלום ושיהיה להם כל טוב, אלו החיים. גם לצרפתים יש בעיות השמנה, זה נהיה נחלת הכלל, יש אנשים שהתברכו, בעיכל מהיר של הקיבה, אבל רוב אוכלוסית העולם, כשיש אוכל בשפע, משמינים. בימבו מה שלומך? אני לא רואה אותך פה, וגם את יהודית לא רואים, איפה אתן?

p a l o m a

New member
לאה שלום, בימבו - המחשב שלה ../images/Emo20.gif|סבי

בטיפול... הודיעה אתמול...

פלומה תודה, המחשב שלה שבת לפני

שבוע, ותיקנו לה אותו, ושוב התקלקל.?, איזה טכנאים יש!!! מקוה שהיא תחזור אלינו בקרוב.

odo13z

New member
זה נקרא "הפרדוקס הצרפתי"....../images/Emo25.gif

הנשיקה היא בעבור הנשיקה המפורסמת.... והפתרון של הפרדוקס - כך משערים , כוס אחת של יין אדום עם כל ארוחה. ממיס כל גרם כולסטרול. לא בטוח שהצרפתים מסתפקים בכוס אחת. יותר סביר בקבוק לכל ארוחה. בפריס בכל מסעדה על יד המזון יש תצוגה גדולה של יינות , ועל כל שלחן תראו לפחות בקבוק אחד , לרוב ריק.....

shkedud

New member
עכשיו הבנתי. אומרים שגם שוקולד

מריר טוב נגד הכולסטרול, וגם..... אבוקדו. שוקולד מריר זה הולך טוב עם נשיקות צרפתיות מפורסמות...

ע ו מ ר 4

New member
אודו....

זה הכל בגללך......אתה התחלת את הבוקר עם השאלה מה זו אהבה?..ועוררת אצל כולם את החושים.... כעת אתה טוען שמתחיל להיות חם...ואולי זה בגלל החדר בלי החלונות שאתה נמצא בו? אההה??? אההה. אצלי בלב חם תמיד גם במזג אויר כזה.... הולכת לבשל......לסדר...לארגן...ליפיפף.....ולחכות למחר....נו שיבוא כבר......

odo13z

New member
היי עומר. השרשור הלך לאיבוד

למעלה. לא שמתי לב. איך היה הטיול במגדל העמק ? השוק שם נחמד.

p a l o m a

New member
עומר ת'למדי אותי איפה ../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

מצאת את התמונה הזאת?

למעלה