דולצי, עם שניים זה כבר אורגיה
S shkedud New member 30/10/05 #45 סליחה, אודו, בטעות עניתי לדולצי במקום לך - אז התשובה עם האורגיה היא לך... חה חה חה...
P p a l o m a New member 30/10/05 #42 שקד!! שכחת לציין שהומלץ בפי פלומה יותר מפעם אחת.... נכון מקסים?
S shkedud New member 30/10/05 #46 פלומק'ה עכשיו בכלל התסבכתי עניתי בטעות לדולצי, על מה שכתב אודו על הספר, ועכשיו את אומרת שההמלצה היא שלך? חד גדיא.... חד גדיא טוב עכשיו אני באמת פורשת, כי עושה יותר מדי הרבה שטויות בבת אחת להתראות חמודים
פלומק'ה עכשיו בכלל התסבכתי עניתי בטעות לדולצי, על מה שכתב אודו על הספר, ועכשיו את אומרת שההמלצה היא שלך? חד גדיא.... חד גדיא טוב עכשיו אני באמת פורשת, כי עושה יותר מדי הרבה שטויות בבת אחת להתראות חמודים
P p a l o m a New member 30/10/05 #48 חמשת רבעי התפוז - אני חוזרת.. ../images/Emo8.gif הוא ספר מקסים על משפחה בעיירה בצרפת במלחמת העולם השניה. מהול בכל מיני סיפורי מזון גורמה וגם מתכונים להכנה... הספר טיפה מורכב אבל יעבור את ה IQ כאן...
חמשת רבעי התפוז - אני חוזרת.. ../images/Emo8.gif הוא ספר מקסים על משפחה בעיירה בצרפת במלחמת העולם השניה. מהול בכל מיני סיפורי מזון גורמה וגם מתכונים להכנה... הספר טיפה מורכב אבל יעבור את ה IQ כאן...