ל"ג בעומר
שמח לכולכם ^0^ חיבוק|

ShiraChan

New member
ל"ג בעומר../images/Emo117.gif שמח לכולכם ^0^ חיבוק|

רק רציתי להגיד לכם מספר דברים:
תהנו לכם במדורות
תשרפו פאקצות (זה מזכיר לי את *רעשן רעשן* XD - *נסקלת ע"י מעריצותיה)
תשירו שירים במדורה
תעשו על האש
(חוץ מהצמחונים כמובן)
תספרו צ'יסבטים >=]~
תשרפו ותאכלו הרבה
תשרפו את המקצועות שסיימתם כבר. (וגם את התעודה XD)
תאכלו הרבה
אל תשחקו ב
והכי חשוב!!! תהנו עם החברים והמשפחה ^0^ שיהיה ל"ג בעומר שמח לכולכם ^.^

S O R A

New member
חג שמח

ואני וזוהר מקוריות אנחנו מדפיסות את הדמויות השנואות עלינו ושורפות אותן

טוב אז....

חג שמח לקולם !!!!!!ושיהי כיף ילהה מתחיל לי שיעור במטימטיייייייקה בייי אני אחזור אליכם כשאגיע הביתה!י

גהה

New member
חג שמח!

ומי שגר באיזור ר"ג-גבעתיים, מוזמן לקפוץ למדורה שלי..

blck angel1

New member
^-^ חג שמח לכולם ../images/Emo24.gif

אין לי מדורה
אם אין מדורה אין שריפת פאקצות
אם אין מדורה ואין שריפת פאקצות אז אין שירים
אם אין מדורה ואין שריפת פאקצות ואין שירים אז אין על האש
אם אין מדורה ואין שריפת פאקצות ואין שירים ואין על האש אז אין סיפורי צ'סבטים
אם אין מדורה ואין שריפת פאקצות ואין שירים ואין על האש ואין סיפורי צ'סבטים אז אאני לא יכוה להישרף ולאכול הרבה
אם אין מדורה ואין שריפת פאקצות ואין שירים ואין על האש ואין סיפורי צ'סבטים ואני לא יכוה להישרף ולאכול הרבה
אז אני לא יכולה לשרוף את המקצועות שסיימתי
אם אין מדורה ואין שריפת פאקצות ואין שירים ואין על האש ואין סיפורי צ'סבטים ואני לא יכוה להישרף ולאכול הרבה
ואני לא יכולה לשרוף את המקצועות שסיימתי אז אני לא יכולה לאכול הרבה
ואני לא יכולה לשרוף את המקצועות שסיימתי ואני לא יכולה לאכול הרבה אז אני לא יכולה לשחק באש ולנהות עם המשפחה .. אני אמות לי בלי ניהול פורום.. אי שם בעולם בודדה

Fay Wood

New member
../images/Emo24.gif תתעודדי!!! ../images/Emo168.gif

יהיו עוד הזדמנויות!!!
ורוב הסיכויים שגם לי אין איפה לעשות ל"ג בעומר! (כי אני באקה שלא הביאה 30 שקל למי שמארגנת את המדורה והיא יצאה לגיחה ביחד עם שאר הכיתה שלי ככה שלא יהיה לי מתי להביא לה T___T *באקהה באקהההה באאאאקהההה!!!*) TT_____TT

blck angel1

New member
T.T אני עוד יותר באקה .. כי חשבתי

שיבחרו בי לנהל T.T ויש י כישורים, אבל.. נישברה לי אצבע T_T

Fay Wood

New member
יש לך הרבהבהבהבה כישורים!!! ../images/Emo168.gif

זה שתפוזאידיוט הוא אידיוט לא אומר שאין לך כישורים!!! את אחת מהאנשים הכי כישרוניים שאני מכירה!!!!! ><***** תפוזבלללל!!! בעעע........ יהיו עוד מלאא הזדמנויות dont worry be happy!!!
תפוזבל >.>* נשברה לך האצבע!??! איך?!? למה?!?! מה?!? מתי?!?!? אפרת לשתוק עכשיו ><"

blck angel1

New member
^^ עזבי, בהייד פארק אני אפתח אחד

אצבע בגלל שנתתי למישהו זאפטה

yaeluv

New member
זה מלמד ש....

תעסיקו/תפתו מישו ע"י השיקון נו טמה כדי לתת זאפטות ומכות בשבילך...לא לעשות עבודה מלוכלכת לבד! חחח....אני מאוהבת בנאראקו, אינו, סאשי ו....מישו שליתר ביטחוני האישי לא אומר פה... (מקווה שלא יסקלו אותי...
) אבל בישבילכם אני יסתפק באינויאשה...תודה ובבקשה..אה...ול"ג בעומר שמייחחח!!! תהנו!! (אני יודעת שאני כן) ולכל המפסידים ל"ג בעמר מכל סיבה למיניהם - אני שולחת לכם שימחת ל"ג בעומר וירטואלי!!!!!!!(מה, אני -
) תאכלו הרבה
ו
ואני גם שולחת לכולם
וירטואלי מישומע...לכו תבינו...(שיהיה יותר קל להדליק אחד בערב...) תהנו!!!!!!!!!

לא נורא...../images/Emo8.gif

גם לי אין אז אין איפו לעשות אני גרה רחוק מי רוב החברות שלי ו..... את צעירה יהיו לך עוד המון יזדמנויות.....

Mrs Puff

New member
אני הייתי צריכה

לארגן את המדורה שלנו, כי כולם בשאנטי, וחושבים רק על האירגון של הטיול השנתי ביום ראשון, וגם זה לא. אבל בעצם היה נחמד, חוץ מבעיה קטנה שאני מקווה שתיפתר..

Mrs Puff

New member
את יכולה אם בא לך

לבקר במדורה שלנו.. ברחוב קשת ב9... חיחי...

למעלה