ל"ג בעומר
שמח לכולכם ^0^ חיבוק|

Fay Wood

New member
טחחח למה לא? ../images/Emo168.gif

רותם המארגנת... אני בהחלט יכולה לראות את זה XDD למה אני לא רואה אותך בזמן האחרון?

נעם!!!!../images/Emo24.gif

כל דבר קורה לטובה. לא נורא שלא נתנו לך את האפשרות לנהל פורום. אין לך מושג על איזה מנהלת מדהימה עם פסחו בזה הרגע. ביזבוז מצידם. ואת לא בודדה, תראי כמה אהדה מביעים אליך בפורום הזה, אנחנו אוהבים אותך נועם

Bakura

New member
לכולם, ל"ג בעומר שמח!!! ../images/Emo108.gifועוד.

משהו... אל תתנו לאנשים לשרוף חתולים במדורות!
זה נורא!!!!!!!!! >< אם תראו, תדווחו מיד למשטרה! כולם, להנות~ ^.^ אני אלך לעשות חסה וברוקולי על האש >_>;

Mrs Puff

New member
אנשים שורפים חתולים?!?!

אני בהלם!! אצלנו בכיתה (המופרעת, דרך אגב) שרפו מחשב.. אבל חתול??? יו.. אני עדין מזועזעת..

J e i n

New member
מי שישרוף חתול יהיה לו עסק איתי!../images/Emo46.gif

לא יודעת עד כמה האיום הזה מרשים... אבל עדיין....

דייי...

זה נכון שאים שורפים חתולה שחורה שכל המשפחה שלה היתה שחורה ועז לוכחים מהאפר שלה ומורחים מיתחת לעיינים אפשר ליראות שדים{ונירא לי שאפשר גם לחיות חיים מקוללים ביגלל זה או מתיםפ אני חושבת ביגגלל שרואים שדים
נירא לי שיש בין זה לזה קשר אני חושבת שזה ככה)

Bakura

New member
לא זה לא נכון, זו אמונה טיפשית.

שהמציאו אנשים טיפשים מהכנסייה בימי הביניים שהחתולים נחשבו אז לעוזרי השטן.

J e i n

New member
חג שמייח!!!!! ^^

תהנו! והכי חשוב, אם יש לכם מדורה, תשימו מכנסיים ארוכים ונעליים סגורות!!! מניסיון... לפני שנתיים נכנסתי למדורה (היה שם בעיקר גחלים לשמחתי, אבל גם קצת אש...), ועד ששמתי לב לזה... כולם צועקים ומתפוצצים מצחוק ואני לא מבינה למה... עד שפתאום התחיל להיות קצת חם ברגליים... משם אתם כבר לתאר לעצמכם... אז אפילו אם אתם לא אהבלים כמוני, תשימו נעליים סגורות ומכנסיים ארוכים, כי אם לא הייתי עושה את זה, כנראה הייתי מקבלת כוויה
ל"ג בעומר שמח!!!!!!!!!!!!!!^^

מית צאן

New member
../images/Emo117.gifל"ג בעומר שמייח../images/Emo70.gif../images/Emo117.gif

אני מסכימה שהכל יהיה טוב ויפה... חוץ מ-2 דברים
:
למי שאין לו מדורה
*לא נורא
*
שאני מפסידה אינויאשה בגלל זה
*בזה כיף למי שאין מדורה*

Naraku SeXy

New member
ל"ג בעומר שמח !! ^^

אני אישית הולכת להנות מלשוף את התמונות של קגובעע.. אבל אני לא יודעת מה איתכם ^^ אז חג שמח !

Fay Wood

New member
ג'קוטסו!!!!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo168.gif

XDDDD איזה חמוווד!!! גמני רוצה מתנה כזאת T_T אבל עם בנקוטסו!!!!! ^____^ חמוווווד... איזה פרק הם מגיעים?!

למעלה