ל"האבק"!

ל"האבק"!

אחרי הרבה זמן, אני שב ותוקף אותך: איפה יש רמזים שליירה וויל שכבו, כמו שאתה אומר?

האבק

New member
אילו היה לי את הספר השלישי לידי...

הייתי אומר לך. אגב הרמזים לא ברורים בכלל. מה שאני כן זוכר זה שאחרי הנשיקה אומרים שהם שכבו ביחד, הם נגעו הרבה אחד בשני. גם המסתורין שלא מספרים בדיוק מה הם עשו שם מעלה חשדות.

יש לי את הספר ביד.

קראתי שוב את הקטע של הנשיקה הראשונה והמילה "שכבו" לא מוזכרת שם. מסופר רק שהם התנשקו.

We Miss Roni

New member
לא כתוב את זה,

אבל זה מלא רמזים כאלה. אני כבר לא זוכרת, אבל היה לנו דיון על זה בפורום הישן. כל אחד צריך להבין את זה איך שהוא רוצה. לדעתי זה הרבה יותר עצמתי, הרגש הזה שלהם, אם חושבים שהם שכבו.

Fairywitch

New member
לדעתי להיפך- אהבה בגיל כזה היא הרבה

יותר מדי טהורה מכדי לקפוץ ישר למיטה (מיטה, תחת עץ גדול- אותו רעיון
)

Enderverser

New member
אאא, הם ילדים!!

אני לא רוצה להתחיל לדבר על אהבה, כי כל מי שהיה פה בפורום הקודם יודע את התוצאות, אבל באמת, הם בסך הכל ילדים!! ברור שמבחינה נפשית הם עברו תהליך התבגרות מזורז, אבל זה עדיין נראה לי מעוות למדי! זה מבחינת מה שנראה לי שהגיוני... מבחינת הספר והסופר, הרמזים לא מספיקים פה, ופולמן הוא לא סופר של "הצלת את העולם וקיבלת את הנערה היפה", זה טיפשי מדי ושטחי מדי. [אוף, לא רציתי ובכל זאת התחלתי לכתוב הרבה...]

Fairywitch

New member
אבל זאת בדיוק הטענה שלי../images/Emo45.gif

אז למה זאת תגובה להודעה שלי?
בכל אופן- אני מסכימה עם כל מילה שלך. אמן ואמן
אהבתי גם את הטענה שזה לא מתאים לפולמן- לא חשבתי על זה

../images/Emo45.gif וגם אני מצטרף

נראה לי מוגזם למדי לקחת את הפרשנות הסקסיסטית. הם עדין צעירים, נדמה לי.

האבק

New member
אנשים, להתבגר בבקשה

קצת עובדות מהשטח - ידעתם שבארה"ב הגיל הממוצע של קיום יחסי מין לראשונה הוא בסביבות14 15? עד כמה שזה נחמד שהם בני 12-13 וכולם חושבים שבגיל הזה רק מתנשקים על הלחי - אז זה לא ככה. עזבו את הרמזים הבולטים שי בספר, עזבו את זה שפולמן אמר ש"במשקפת הענבר יש סקס ואלימות" - זה פשוט הכי מתאים. הם בעצם היו צריכים "לבצע את החטא הקדמון" - להתבגר. זה מאד יהיה סימבולי אם הם יתבגרו, הדמונים שלהם יתקבעו כשם שוכבים.

Enderverser

New member
אנשים, די!

החטא הקדמון היה אובדן התמימות. ויל וליירה התאהבו, איבדו את התמימות, הדמונים שלהם התקבעו, ז-ה-ו, לא צריך יותר כלום. והם לא בדיוק מתאימים לסטטיסטיקה... " 40% מבני הנוער בעלי הדמונים שעוברים בין עולמות ומנסים למצוא את ההורים שלהם בגילאים..."

אבל זה לא רק מבחינה נפשית.

גם מבחינה מינית גיל 12 זה לא גיל ליחסי מין. רק ילדים שסבלו מהטרדות מיניות ומראיית יחסי מין כשהיו קטנים עושים סקס בגיל צעיר כל כך. ואין סיכוי שויל סבל מזה ובטח שלא ליירה, שגדלה בקולג' כל הילדות שלה.

אקס93

New member
אני מצטרף לדעה

גם לי נראה שבגיל שלהם (12-13) הם לא שכבו אבל הם בהחלט עברו התבגרות מהירה

yael ziv

New member
פולמן מתאר את הנגיע בדמון זר

כחדירה לפרטיות (או במקרה של ויל וליירה כחוויה נעימה). יכול להיות שמעשה זה מקביל לקיום יחסי מין??

האבק

New member
זה בהחלט יכול להגיד משהו

מסופר שנגיעה בדמון של אדם אחר היא פגיעה חמורה בפרטיות, או ביטוי לאהבה חזקה בין שני אנשים. במהלך הספרים ויל ופאנטלימון באים במגע כמה פעמים. הייתה גם פעם שליירה החזיקה את קירג'אווה.

Fairywitch

New member
זה מקביל לאינטימיות-

ומערכת יחסים, אהבה וכד'- הם הכי אינטימיים שיש
(גם לפני הסקס, אודי! ראש כחול שכמוך!
)

אקס93

New member
טוב הבנו

לאודי יש ראש כחול אז מהיום נקרא לו אודי "ראש כחול" מה השם משפחה שלך?

למעלה