ל"האבק"!

סקס בין מבוגרים הוא טהור.

ילדים לא צריכים לעשות סקס. סקס בין ילדים זה לא תמים וטהור, זה statutory rape. ילדים בני 12 או 13 יכולים להתחבק ולהתנשק, אבל זהו.

second place

New member
לא נכון

תראי, בחברה שלנו אם ילדים בני 13 12 מקיימים יחסי מין, זה באמת שגוי ולא טוב. אבל אנחנו ממש לא מדברים על זה, אנחנו מדברים על היכולת להביע את עומק הקשר ביניהם. זה בעצם חיבור פיזי בין שני אנשים. זה לא איזה שני עבריינים משכונת מצוקה, זה קשר מדהים ועדין שבשביל להוכיח עד כמה הוא אמיתי, צריך קיצוניות. גם סקס מסמל את ההפיכה למבוגר. לפי דעתי אם היה כתוב במפורש שהם שכבו זה היה ממש אדיר.

Fairywitch

New member
ממש לא- באהבה אמיתית לא קופצים

כ"כ מהר למיטה. גם לא בין מבוגרים. אנחנו ממש מאוהבים- והופ! למחרת שוכבים. גם אם הם היו בני 20- זאת סתם חרמנות. והיא לגיטימית, שלא תבינו אותי לא נכון, אבל היא לא תמיד קשורה לאהבה.

second place

New member
לא יודעת אני חושבת שאת טועה

בהתחשב בעובדה שאת בת 29 ואני בת 14, אולי את מבינה בסקס קצת יותר ממני. אבל בכל זאת, אני חושבת שזה יפה אם הם שכבו ולא להפך... די נגמרו לי כבר הטיעונים, אבל אני באמת ובתמים חושבת שאם ליירה וויל שכבו, זה נורא מוסיף כוח למערכת יחסים שלהם ולסיפור עצמו. ולגבי זה שאמרת שהם רק התאהבו וישר שוכבים, זה בכלל לא נכון, הם היו מאוהבים גם קודם, הם פשוט לא הבינו את זה. גם הקשר בינהם היה נורא חזק קודם והם כבר הכירו הרבה זמן.

second place

New member
לא יודעת אני חושבת שאת טועה

בהתחשב בעובדה שאת בת 29 ואני בת 14, אולי את מבינה בסקס קצת יותר ממני. אבל בכל זאת, אני חושבת שזה יפה אם הם שכבו ולא להפך... די נגמרו לי כבר הטיעונים, אבל אני באמת ובתמים חושבת שאם ליירה וויל שכבו, זה נורא מוסיף כוח למערכת יחסים שלהם ולסיפור עצמו. ולגבי זה שאמרת שהם רק התאהבו וישר שוכבים, זה בכלל לא נכון, הם היו מאוהבים גם קודם, הם פשוט לא הבינו את זה. גם הקשר בינהם היה נורא חזק קודם והם כבר הכירו הרבה זמן.

למעלה