ל- coullette

NOYMAN12

New member
ל- coullette

מה כל כך וואו !!! ... רוב הילדות בבי"ס שלי הן פרחות מושבעות של בריטני ספירס .. ניסתי לשכנע אותן שהיא ממש מטומטמת ... קראתי כתבה שכתבו בה שבראיון היא אמרה : " תמיד רציתי לנסוע מעבר לים .. לקנדה למשל ... " - עדין לא הבנתי איך היא הצליחה לענות להם עד שמגיעה לה חמצן לראש הוא עוצר קונה קפה אוכל עוגיה קונה כרטיס לאוטובוס מפספס אחד ורק אז יש סיכוי שמולקולה מגיעה לה למוח .... אבל נראה שאוכלוסית הפרחות השתלטה לי על כיתות ה - ו !!! כל החברות שלי אומרות שבילי ג'ו נראה מפחיד ומכוער ! וכל פעם שהן אומרות א זה הן מתפללות להישאר בחיים ...- הוא חתיך מתוק יפה וחמוד ! בחיים לא ראיתי מישהו יותר יפה ממנו !!!..... טוב אני לא רוצה להציף אותך אז בי בי !!!..... ודרך אגב קוראים לי שקד - וחשוב להדגיש שזו בת ! איזה שירים את אוהבת ?? לא מזמן קניתי את החדש - AMERICN IDIOT

האמת?../images/Emo163.gif

זה דווקא דיי משמח אותי שהפרחות לא מוצאות את בילי ג'ו חמוד. הדבר האחרון שאנחנו צריכים הוא מסת פרחות ופקאצות קטנות בנות 12 שיבואו לפורום ויגידו "OMG בילי ג'ו הוא הדבר הכי כוסון ביקוםםםם!!!!1111!!!!"

חעחע../images/Emo163.gif

אני מניחה שכן. למרות שהרוב יותר אומרים ש"גרין דיי הם הלהקה הכי מגניבה ביקום!!" כשהם שמעו שני שירים שלהם.

wommer

New member
עדיף את זה מאשר סתם סגידה

של מראה חיצוני...שזה די מעצבןןןן

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifזהו!!!! זה משגע אותי!!!!!

יש לי ילדה בכתה שאצלנו בשיעורי אנגלית צריך לעשות נאום על נושא שאתה אוהב, והיא מהילדות האלה שאוהבות את "ג'וג'ו" ג'סיקה סימפסון וזה.. והיא רצתה לעשות ת'נאום שלה על גרין דיי, והיא מכירה רק את בולאור אוף ברוקן דרים, והיא לפני ברשימה כך שאם היא עושה, אני לא יכולה לעשות אליהם, וזה שיגע אותי! אההה! אבל דיברתי איתה והיא אמרה לי שבסדר היא תעשה על אבריל לאבין... אבל ניא ילדה נורא נורא נחמדה, היא לא פאקאצה או משהו.. אבל זה ממש מעצבן כל הילדים שאומרים "איזה להקה ענקית"וכו' כהם מכירים את Boulevard Of Broken Dreams וחלקם מכירים את Basket Case ואת Time of Your Life אבל כמובן אפילו לא יודעים איך קוראים לשירים עצמם...

33emily33

New member
בעעעעעעעעעעעעעעע.... אצלי בשכבה יש

מלא פאקצות שהם וואנבי פריקיות כאלה (שזה מש'ו לא ברור) שבסתר בהפסקות שומעות שירים פאקצתיים אבל תמיד אומרות שהם חולות על גרין דיי... עצוב עצוב... מי שהכיר להם ת'להקה עשה טעות! בעע... מסכנים גרין דיי... שכבה דפוקה יש לי!

SAMAR

New member
2*ל* ג'! הכ!0!ן!!!!!!

חחחחחח....אני לא רוצה אפילו לחשוב על זה!
אימל'ה!!!!פקאצות!!!!!

BlueBeIl

New member
אוקיי, אני היחידה שקראה בפורום הזה

בחודשים האחרונים....?

clam

New member
תקראי את השירשור הזה שוב.

ואולי תביני למה היא מתכוונת

clam

New member
תראי את התגובה שלי. כמה הודעת למע

למעלה.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifזהו, גם אותי זה משמח...

אני חולה על בילי ג'ו, וממש לא בא לי שכל הפאקאצות "איזה שווה איזה כוסון" וכו'... זה סתם דפוק..

coullette

New member
אהממ...טוב קודם כל

למה לא שלחת לי במסר? ודבר שני-טוב אני שמחה בשבילך שאת לא הולכת אחרי החברות שלך שאוהבות את בריטיני ספירס ושיש לך דעה משלך.. וזה שהיא סתומה לא אמור להזיז לי אבל נו טוב! ומה אכפת לך מה הן חושבות עליו? את חושבת שהוא יפה הן חושבות שהוא מכוער סו וואט? ודרך אגב,החברות שלי אף פעם לא מסכימות על הטעם שלי בגברים תמיד כשאני חושבת שמישהו חתיך הן אומרות שהוא מכוער.שימי עליהן זין מה אכפת לך מה הן חושבות לך יש את הטעם שלך! הממץ..השיר האהוב עליי הוא בסקט קייס. וזיהו..

Piece of Wood

New member
למה הוא צריך להראות יפה?

את אוהבת את המוזיקה שהוא עושה מה זה משנה איך הוא נראה.. :|

למעלה