ל- coullette

BORDY

New member
מה אתן כל כך מוצאות בבילי ג'ו!!

הוא אחלה זמר!!1 ואני חולה על גרין דיי אבל באמת מה אתן מוצאות בו!!! הוא ממש ממש מכוער!!!!

WiseL

New member
ככה זה

הוא לא מכוער אולי אני חושבת ככה כי אני כל כך אוהבת את השירים שלהם... וחוץ מיזה כל אחד והטעם שלו...

להגיד לך ת'אמת

כשממש אוהבים מישהו, לא משנה איך הוא נראה, אתה תחשוב שהוא יפה. בילי מקסים אותי במה שהוא מעביר כשהוא שר, בקול שלו ובשפת התנועה שלו, אז הוא נראה מאוד יפה בעיניי...

בדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo163.gif

לרוב הכשרון וה"אהבה" שיש לך לאותו אדם גורמת לו להראות יפה. למרות שאני מההתחלה חשבתי שבילי יפה.
אבל.. לדוגמא, בהתחלה חשבתי שבילי הוא היחיד שנראה טוב מכל החבורה. ואז התחלתי לחשוב שטרע ממש חמוד. ועכשיו זה מה שאני חושבת. הא, יותר מחמוד. לדעתי הוא שקסי כמו בילי. ערכשיו אני מתחילה להזיל ריר על מייק. זה קורה לי רק בגלל שהם בגרין דיי אני חושבתXD

SAMAR

New member
מכוער?!

חחחחח....זה מצחיק! אני אישית חושבת שהוא נמוך טילים...אבל פאק! למי אכפת? גרין דיי עושים אחלה מוזיקה, זה מה שחשוב, איך שהם נראים זה הדבר האחרון שמפריעה לי אישית....לילה טוב!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifהוא כל כך מוכשר, שזה עושה

אותו כל כך יפה! כל הזמן אני שומעת ת'שירים שלהם, ואני אומרת דיי איזה מוכשר הוא אלוהים! איזה קול! ולדעתי, הוא ממש ממש יפה, אבל זה כבר עניין של טעם...

למעלה