ל - ORITP, בקשר לבר אקטיבי

ל - ORITP, בקשר לבר אקטיבי

הי, אנחנו גם מחפשים בר אקטיבי. את יכולה לספר קצת על מה קרייזי בר נותן לכם? לפי מה שהבנתי המחיר שלכם הוא 400$, לכמה אורחים? מה ההצעה? תודה רבה מראש, יעל
 

מיה :)

New member
היי יעל

דיברתי הרגע עם אורן מקרייזי בר. נחמד ביותר. טלפון: 9623132-03. לפי מה שהבנתי ממנו, הם לא משתמשים במזרקים ובקבוקי תנוקות למיניהם, הם מאד סולידיים, בלי בגדי קרנבל וכולי. הם מציעים את כל החבילה, כולל שיפודי פירות, שייקים (גם ללא אלכוהול), רד בול וכו´, הכל ללא הגבלה. מכיוון שהארוע שלנו קטן, הוא הציע שני ברמנים במקום שלושה ב-350 ש"ח. רוב הברים שדיברתי איתם מציעים כמעט אותה חבילה, אבל הם הכי זולים. אנחנו נפגשים איתם רק ביום שני, כך שלא יהיו לי יותר פרטים. אבל תתקשרי, הוא אחלה - מדבר קצר ולעניין (גם מאד ספידי).
 

אתי@

New member
גם אני שמעתי המלצות חמות עליהם...

מפריע לי שאי אפשר לבוא לראות אותם בארוע (הם לא מסכימים!).
 

מיה :)

New member
מה זאת אומרת לא מסכימים?

לנו הם אמרו שנסגור סופית רק אחרי שנראה ארוע!
 

מיה :)

New member
אולי עכשיו, כשאין ארועים?

מאד מוזר, אני אברר את זה היום.
 

אתי@

New member
לא, הם אמרו לי שככה הם עובדים תמיד

גם לי זה נראה תמוה וגם חשוד!!!
 

מיה :)

New member
את צודקת! דיברתי איתו עכשיו

והוא מוכן לוותר עלינו אם נתעקש לראות ארוע!
 
אני הייתי מוותרת עליו!! מי הוא חושב

את עצמו.. חתול בשק לא קונים לקראת חתונה. ותאמינו לי אנחנו אשמים! אני רוצה לראות שאף אחד לא היה לוקח אותו בלי לראות אותו אם הוא עדיין היה מתעקש.
 
אתן יכולות לצרף את הטלפון שלו?

אני רוצה לראות שאדבר איתו בטלפון ואגיד שכולם כאן החליטו לא לעשות איתו עסקים.. במקרה שהם לא רואים ארוע או לחילופין שאני רוצה לכתוב עליהם כאן..מה הוא לא יסכים שאראה אירוע שלו? הגיע הזמן שנוכל לשבור את הפלצנות הזאת..
 

מיה :)

New member
אתי, צרפתי את הטלפון שלו למעלה

בהודעה ליעל של צביקה. אבל תני לי קודם להפגש איתו... שלא יעשה לי סנקציות.
 

מיה :)

New member
אני לא יודעת... נכון שזה מוזר

אבל שמעתי המלצות מאד מאד חמות ואני חושבת שלפחות נלך לפגוש אותו. אבל מה שמוזר לי הוא שהם לא מוכנים שנראה ארוע LIVE, אבלמוכנים שנראה ארוע בווידאו?! מה הפואנטה?
 

אתי@

New member
כי בארוע הם יצטרכו לתת לכם לטעום

מהמשקאות,ואלי יש להם מה להסתיר!!! גם אני שמעתי המלצות חמות אבל אנחנו החלטנו שמי שלא מוכן שנבוא לראות אותו - הפסיד אותנו!!! אני ממליצה לך לנסות את שרון שירותי בר, יש להם יופי של משקאות: 052-247319
 

שושקה@

New member
סליחה שאני מקלקלת את המסיבה... ../images/Emo39.gif

שום דבר אישי. אבל אולי כדאי שתנסו לראות את המצב מהזוית שלו: הברמן הוזמן לחתונה והוא רוצה לתת שירות מעולה בלי להרגיש שהוא עומד למבחן ובלי שירגיש שהוא צריך לתת גם לכם תשומת לב (וככה זה, אם באים זוגות לראות אותו בארוע הוא חייב להקדיש להם תשומת לב, על חשבון הארוע). דבר שני, כמו אצל תקליטנים, אולי בארוע שתבואו לראות הזוג התעקש שהוא יסתובב עם בקבוקי תינוקות וישכר את הסבתא עד שזאת תתעלף? אתם תראו את זה ומיד תעשו אחורה פנה ותמחקו אותו מהרשימה למרות שהוא ברמן מעולה והזוג קיבל בדיוק מה שהוא רצה. נכון, יש ברמנים שלא אכפת להם שיבואו לראות אותם בפעולה, אבל קחו בחשבון שאפ הברמן אמר שהוא לא מזמין אורחים (בפרנציפ) כנראה שזה מפריע לו בעבודה והוא לא מנסה להתחמק מבדיקה שלכם. נ.ב. לגבי קרייזי בר, היתי בחתונה שהם בירמנו (אני כמעט בטוחה במאה אחוז שזה היה קרייזי בר) והם היו אחלה, אבל הברמניות דפקו תלבושות פרובוקטיביות להפליא. לחתנכלה זה לא ממש הפריע (ואני יודעת כי הם חברים טובים שלי) אבל על סמך החתונה הזאת אני לא הייתי לוקחת אותם לארוע.
 

מיה :)

New member
גם אני חשבתי מנקודת המבט הזו

וזה נכון שכל אחד רוצה שהבר שלו ייראה אחרת. לי נאמר שאני בוחרת את התלבושות, צורת ההגשה, התפריט והמינונים (ואפילו את ההתנהגות). בגלל זה אני רוצה להפגש איתם. יכול להיות שדווקא בווידאו הם יראו לנו ארוע שהוא בסגנון שאנחנו בוחרים? אני לא רוצה לפסול לפני שתהיה לי הזדמנות לראות ווידאו ולדבר.
 

מיה :)

New member
ככל שאני חושבת על זה

יש משהו בעניין הזה שהם מעדיפים להראות ווידאו שבו הסגנון תואם פחות או יותר את הסגנון שאתם בוחרים. וכמו ששושקה כתבה, ומה אם בארוע שבאת לראות החתן והכלה ביקשו להשקות את האורחים עד לאיבוד הכרה? ובאותו ארוע ביקשו מהברמניות שיבואו בבגדים הכי פרובוקטיבים שיש להם בגרדרובה ולהמרח על האורחים? אותי זה בטוח יבריח. ראיתי כמה בארים שפעלו בסגנון הזה ולא חשבתי אפילו לקחת כרטיס ביקור.
 
למעלה