ל - ORITP, בקשר לבר אקטיבי

אתי@

New member
אפשר לקחת בחשבון את כל מה שאמרת

כשהולכים לראות. הרי כשדיברנו פה בפורום על תקליטנים אז הפרדנו בין דברים מקצועיים (מעברים למשל) ובין דברים שהם עניין של טעם אישי (כמו סגנון מוסיקה). כנ"ל לגבי בר אקטיבי, אנחנו מספיק חכמים בשביל לעשות את ההפרדה הזאת...

שושקה@

New member
את אולי מספיק חכמה

אבל אני בטוחה שהברמן נתקל בכמה פחות חכמים ממך ונכווה ולכן הוא מעדיף לא להזמין זוגות לראות ארועים אמיתיים. חוצמיזה אם זה נורא מפריע לך, פשוט אל תקחי אותו ואם מספיק זוגות יגידו לו שהם לא לוקחים אותו מהסיבה הזאת אולי הוא ישנה את הגישה (ואולי לא).

אתי@

New member
לא התכוונתי להשתחצן, אני פשוט חושבת

שלא צריך להיות יותר מידי חכמים בשביל להבין את זה. אני מבינה את מה שאת אומרת על השיקולים של הבר, ולכן אני ויתרתי עליהם...

*שיר

New member
אל תהרגו אותי, אבל אני חושבת שיש

משהו במה שהם אומרים, למרות שאני אישית כמובן הייתי רוצה לראות אותם בשידור חי. אני לא הייתי רוצה שיבואו כל מיני ארחי-פרחי לראות את בעלי המקצוע בחתונה שלי. סה"כ אני משלמת להם הרבה כסף ואני רוצה תשומת לב מלאה... לכן יש פה קצת ניגוד אינטרסים... אבל אני חושבת שאפשר להתפשר - אפשר לבוא ולהיות כמו "צל" כלומר, לבוא ולהתרשם (ולטעום) אבל לא לדבר איתם כדי לא להסב את תשומת לבם מהארוע. ככה עשינו עם ה- DJ.

הילית*

New member
מסכימה איתך

אנחנו כשבאנו לראות את הדי גיי ברמת הכובש. ממש עמדנו בחוץ והסתכלנו (הארוע היה בתול האולם המקורה) ואפילו לא באנו להגיד לו שאנחנו שם. רק לאחר שעה כשרצינו ללכת, אני ניגשתי בעדינות אליו ואמרתי לו מי אני (והייתי בטוחה שמכל הרעש של המוסיקה הוא לא הבין אותי אבל הסתבר שהוא ידע מי אני). מאחר ולא כולם חושבים כמונו אז זה די בעיה לאפשר לכל אחד לבוא ולראות אתנותני השירותים. מה גם שלכל זוג יש דרישות אחרות. צריך להסתכל בעיקר איך נותן השירות משתלב עם הקהל. למשל הקהל שהיה בחתונה שראינו לא כמו הקהל שלנו אבל הוא התמודד איתו מאוד טוב וזה מצא חן בעיננו

אוי כמה שכל שיש לך..נהדר שאת מעירה

אותנו לדברים שרוח הקרב דופקת לנו

di gsi

New member
קרייזי בר

קרייזי בר נותן שלושה אנשי צוות ל 300 מוזמנים כולל הכל אפילו רד בול שבכל מקום אחר דרשו תוספת במחיר

oritpl

New member
קרייזי

כן בלי לראות כי שמעתי עליהם דברים נהדרים, חברה שלי הייתה בחתונה שהם נכחו בה. מלבד זאת כאשר ראיתי סרטי וידאו של ברים אקטיביים אחרים, יכלתי ללא כל קושי לראות את השינוי, את השמחה שהם עושים בקהל. ובדקנו הרבה..... חוץ מזה שבפורום הישן נכתבו עליהם תשבוחות... מה גם נראה שאורן המנהל יודע את העבודה גם רואים בתמונות שיש לו שם וכד´ מתי החתונה,אולי עד אז אוכל למסור לך מידע מדויק יותר (אם אתחתן לפנייך) אני ב 30.09.01 איך שלא יהיה, שיהיה במזל אורית

אורית, יכול להיות שאורן לא מתקשר

אלי כי החתונה שלנו באותו התאריך שלכם, ואין להם שני צוותים? השארתי לו הודעות אתמול והיום, והוא לא חוזר אלי...

oritpl

New member
קרייזי

לא, לא נראה לי למרות שהוא הבטיח לי להיות נוכח אצלנו בחתונה אבל מצד שני הוא אמר שיש לו עוד כמה בנות שמפעילות את הבר. חוץ מזה הוא ישנוני כזה יום אחד התקשרתי אליו ב11:00, הוא עוד ישן אז לפי דעתי תחכי בסבלנות וחוץ מזה מן הראוי שהוא יתקשר בכל מקרה ויגיד לך שהוא תפוס או משהו איך שלא יהיה שיהיה לנו מזל טוב איפה אתם מתחתנים, תזכירי לי. אנחנו בגן הרומי- גבעת השלושה

מיה :)

New member
הגון הרומי או הגן הטרופי?

עדיין לא הבננו את זה. מה אתם כותבים על ההזמנות?

oritpl

New member
הגו הרומי

זה מה שהם כותבים על ההזמנות שלהם אבל כעקרון הגן הזה הוא 2 גנים אם אתם עושים חופה והכל בחוץ זה הגן הרומי אבל אם אתם עושים גם בתוכו וגם בפנים אז בעצם אתם לוקחים 2 גנים גם הטרופי אנחנו כותבים רומי בטעות התפרסם הפלאפון שלי, יש אפשרות למחוק את ה 30 הודעות שכתבתי בטעות., את יודעת?

oritpl

New member
מזל טוב

מתי אתם?, נראה לי שיש לנו על מה לדבר... כי שמעתי עליהם כמה דברים אז אם בא לך ואם מקובל בפורום את יכולה להתקשר אליי בטלפון 054810209 ביי אורית

oritpl

New member
מזל טוב

נראה לי שיש לנו על מה לדבר... כי שמעתי עליהם כמה דברים אז אם בא לך ארשום לך את הטלפון שלי באי מייל וארחיב את הדיבור אורית

למעלה