V vera2 New member 21/7/04 #19 ../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo140.gif
evike Well-known member מנהל 21/7/04 #21 ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifמה סובל. הלוואי על כולם סבל כזה!!!. בעוד כשבועיים, גם אני באה לסבול שם. חכו לנו. הסבל בחברותא תמיד יות קל!
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifמה סובל. הלוואי על כולם סבל כזה!!!. בעוד כשבועיים, גם אני באה לסבול שם. חכו לנו. הסבל בחברותא תמיד יות קל!
evike Well-known member מנהל 21/7/04 #22 ותגיד, לקחת אתך את המחשב לשם, כדי להמליח אותו קצת? אוי בדיוק עכשיו הפרסומת על ים המלח.
ב ברק 188 New member 22/7/04 #25 כבר לא נהיה פה... אבל מסיר,סליחה משאיר לכם למזכרת את הבגד ים שלי מחווה של רצון טוב. לגבי המחשב הוא נשאר בבית במקרה זה משתמש בט"ל הנייד בעלות 10 ש"ח חופשי לחודש משתלם לי, לכם אני לא בטוח
כבר לא נהיה פה... אבל מסיר,סליחה משאיר לכם למזכרת את הבגד ים שלי מחווה של רצון טוב. לגבי המחשב הוא נשאר בבית במקרה זה משתמש בט"ל הנייד בעלות 10 ש"ח חופשי לחודש משתלם לי, לכם אני לא בטוח
I itaf10 New member 22/7/04 #26 ברק שלא ישעמם לך, בוקר טוב תכתבו לה טקסט והיא תדבר חוץ מעברית כמובן http://vhost.oddcast.com/vhost_minisite/demos/tts/tts_example.html
ברק שלא ישעמם לך, בוקר טוב תכתבו לה טקסט והיא תדבר חוץ מעברית כמובן http://vhost.oddcast.com/vhost_minisite/demos/tts/tts_example.html
J ju100 New member 22/7/04 #27 188...../images/Emo41.gif לא לגמור את מלאי הבוץ... תשאירו לאחרים קצת.. ותיזהרו מכרישים....
B B T1 New member 22/7/04 #28 אם כל הרצון הטוב, את הבוץ,../images/Emo8.gif שהמדינה שקוע בו, אפילו ברקינו המוכשר לא יכול לגמור, לגבי הזהרתך, גם אני מצטרף זהרו מכרישי הנדל"ן. המשך שהות נעימה לחברנו לברקינו וברקת.
אם כל הרצון הטוב, את הבוץ,../images/Emo8.gif שהמדינה שקוע בו, אפילו ברקינו המוכשר לא יכול לגמור, לגבי הזהרתך, גם אני מצטרף זהרו מכרישי הנדל"ן. המשך שהות נעימה לחברנו לברקינו וברקת.
ר רחל ויטלסון New member 23/7/04 #34 א פרופו בידוש,אחד מכל 3 גרמנים מסריח. כתבה על הנושא בקישור המצ"ב.
J ju100 New member 23/7/04 #35 אורזים? 188??? ../images/Emo41.gif תשאירו שם את הבידוש בוץ.. ואת הכריש...ותחזירו את השלווה הויטואלית למקום.. והכי חשוב.סעו בזהירות בדרך הבייתה...
אורזים? 188??? ../images/Emo41.gif תשאירו שם את הבידוש בוץ.. ואת הכריש...ותחזירו את השלווה הויטואלית למקום.. והכי חשוב.סעו בזהירות בדרך הבייתה...
ב ברק 188 New member 25/7/04 #36 ארזנו חזרנו עייפים ומרוצים ו... רצוצים, תודה לכולם על שחזקתם והחזקתם אותי בעננים ובעינינים, מחר בחזרה לשיגרע, עד מחר אין באפשרותי להכנס למחשב רגיל- להשתמע ולילה רק טוב.
ארזנו חזרנו עייפים ומרוצים ו... רצוצים, תודה לכולם על שחזקתם והחזקתם אותי בעננים ובעינינים, מחר בחזרה לשיגרע, עד מחר אין באפשרותי להכנס למחשב רגיל- להשתמע ולילה רק טוב.