ויוי היקרה תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
C CALA New member 30/7/03 #20 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif לשירי, קארין ומרינה יום הולדת שמח שכל משאלות ליבכם יתגשמו אמן!!!!!!!!! *שי תעשי חיים בספרד. מאחלת מכל הלב, כלנית.
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif לשירי, קארין ומרינה יום הולדת שמח שכל משאלות ליבכם יתגשמו אמן!!!!!!!!! *שי תעשי חיים בספרד. מאחלת מכל הלב, כלנית.
ק קאריני21 New member 31/7/03 #26 תודה לכולכם! ../images/Emo23.gif תודה רבה רבה רבה לכולם!! גדולללל!!! מה? מישהו קרא בבלוג שלי?!?!?! מישהו אשכרה נהנה? ... חחחח תודה שוב לכולם! ושיהיה לשירי טיסה נעימה ותעשה חיים!! גדול מכל ה קארינוש.
תודה לכולכם! ../images/Emo23.gif תודה רבה רבה רבה לכולם!! גדולללל!!! מה? מישהו קרא בבלוג שלי?!?!?! מישהו אשכרה נהנה? ... חחחח תודה שוב לכולם! ושיהיה לשירי טיסה נעימה ותעשה חיים!! גדול מכל ה קארינוש.
C champ New member 31/7/03 #27 ../images/Emo6.gif רק קרא? אני מקבל עדכון למייל כל שעתיים על פרק חדש ב ואני בהחלט נהנה מכל רגע
ק קרני22 New member 31/7/03 #28 אני קראתי ו- נהנתי (ועכשיו אני גם יודעת מי זאת שמאחורי הבלוג...) נ.ב : יש לך שם יפה...
ק קאריני21 New member 31/7/03 #29 ווופי ../images/Emo13.gif אני שמחה שיש מישהו שנהנה מהבלוג שלי (למרות שיש לי הרבה קריזות שם). תודה קרני - אני יודעת ששמך הוא גם קארין לכולם!
ווופי ../images/Emo13.gif אני שמחה שיש מישהו שנהנה מהבלוג שלי (למרות שיש לי הרבה קריזות שם). תודה קרני - אני יודעת ששמך הוא גם קארין לכולם!