לdeep ולכולם

Jerald_Admonds

New member
בקשר לקטע של ההיפופוטם

יש לי שני דברים לומר בנושא.. אם מישהו באמת רוצה לרקוד בלט, אז הוא רוקד בלט.. בשביל עצמו נכון? לא בשביל אחרים.. ואז אי אפשר לקבוע אם הוא רוקד חרא או רוקד טוב.. כי אין כבר מדד דמיוני שעל פיו מדרגים את יכולת הריקוד שלו.. הוא רוקד בשביל עצמו, בשביל הכיף! הדבר השאני שרציתי לומר הוא, שכן ראיתי היפופוטם רוקד.. אפילו כמה כאלו ביצירה הויזואלית\מוזיקלית של וולט דיסני ´פנטזיה´ והן אפילו רקדו בצורה חיננית מאוד!!

chips

New member
גם אני ראיתי את פנטזיה

שהייתי מאוד צעירה . זה הדימוי שהיה לי בראש שכתבתי את ההודעה

Jerald_Admonds

New member
אז את רואה?

כולם יכולים לרקוד בלט, ושוב כמו שכתבתי למעלה.. זה ממש לא נמדד

deep ocean

New member
תנועה ומשקל!

את לא חייבת להיות רזונת בשביל לרקוד בלט טוב! אני אספר לך כמה סיפורים מנסיוני האישי בקשר לתנועה ולמשקל: 1. אני רקדתי בלט מגיל צעיר עד בערך כיתה ח´ כל הבנות היו דקיקות ולי תמיד היה מבנה גוף שונה (רגליים שריריות מאד ורחבות יחסית לדוגמא) וזה לא הפריע לי לרקוד-ההיפך היציבה שלי הייתה ממש מדהימה! זאת אומרת, גם כשהייתי רזה לא הייתי דקיקה-ועשיתי את כל התרגילים, וגמישות ומה שאת לא רוצה ב. הייתי ממש טובה בכדורגל אבל משום מה הפסקתי עם זה! בכל אופן, אבל יכולתי להגיד לעצמי-אבל מבנה הגוף שלי לא מתאים לשחק עם גברים וכו´ וכו´. תאמיני לי-ניצחתי גברים שהגוף שלהם היה יותר גדול ממני, שקלו יותא ממני, הם היו גדולים ממני בגיל, מנופחים ממני, וכו´. ג. במפגש הפורום תראי את מבנה הגוף שלי-מבנה הגוף שלי מלא! את יודעת איך אני רוקדת????????? עכשיו זה לא בקטע של אגו, זה להראות לך שאין קשר בין משקל לתנועה: אני רוקדת יפה!!!!!! אני יודעת להזיז את הגוף שלי באופן מושלם מזיזה את התחת, הירכיים, הידיים, המותניים..חבל על הזמן הריקוד שלי לא תלוי במשקל שלי אני רוקדת באותו אופן גם כמו בימים שהייתי רזה וגם בימים שאני מלאה עכשיו את יכולה לרקוד בלט!!!!!! והערה אחרונה: בן כבר אמר פה שאין לו גוף של סילסטר סטאלון הוא כתב שהוא מלא/שמן והוא מאמן קונג פו מוצלח נו??? אז איך את מסבירה את זה?? איך הוא זז? קופץ? רץ? מנתר? בועט? או לא יודעת מה??? הגוף הפיזי הוא בסך הכל כלי יש כל כך הרבה יותר בפנים!

Jerald_Admonds

New member
הממם

אני לא יכול לזוז מי יודע מה.. אולי עם קצת אימון:) חחחחח אבל יש לי הרבה דברים שמפצים על זה... האישיות החמודה שלי כוח נפשי צניעות
וכו וכו האא ואני מנשק טוב.. לפחות זה מה שאמרו לי.. אני לא מסכים עם זה, אבל אני לא כל כך יכול לבדוק... בכל אופן הוספתי את זה רק כי הרשימה הייתה קצרה. :) אז לא כל כך הרבה דברים עומדים לטובתי! אבל אני עדיין מחייך.. :) רואה?! באהבה שי.

deep ocean

New member
חהחהח חמוד :)

אישיות כח נפשי זה דברים נהדרים וגבר שמנשק טוב-זה די נדיר לדעתי!

Jerald_Admonds

New member
חח תודה מיכלוש

זה מה שאמרו לי, אני לא מסכים עם זה.. אין לי סימוכין כלשהם בעיניין.. אז ידידה שלי החליטה לבדוק, ולהריץ לי קורס קצר בנושא על איך לנשק כמו שצריך במידה ומה שאמרו לא נכון... באהבה מפודחת שי:)

Jerald_Admonds

New member
ידידה ידידה... לא לדאוג..:)

אולי יזיזה לעתיד.. מי יודע אולי באותה מידה היא תתן לי סטירה בעתיד חחח :) היא מתוקה לאללה אבל

למעלה