מאבק נגד מסדרי הבוקר בראשל"צ

Negative one

New member
מאבק נגד מסדרי הבוקר בראשל"צ

שלום לכולם, ביום ראשון הקרוב, 16/10/05 אנחנו מארגנים פגישה פתוחה כנגד המסדרים. בפגישה הפתוחה נדון בהמשך המאבק כנגד המסדרים,מה אנחנו מתכוונים לעשות,ונחליט את ההחלטות לגבי המשך המאבק. (מי שלא יודע על מה המאבק,ולמה בעצם אנחנו נגד המסדרים,מוזמן לקרוא את הפלייר שחילקנו גם בתיכונים השונים בראשון ומצורף כאן.) הפגישה תתקיים בקן של השומר הצעיר ליד ביה"ס עמית עמל,בשעה 14:00. נשמח לראות את התלמידים שמה,וגם אנשים שאכפת להם מהמאבק הזה. שתהיה לכולנו שנה טובה, וצום קל לצמים =).

cobainos

New member
יאללה קצת סדר!מה יש?

גם לי יש מסדר כל בוקר ואני לא מתלונן

cobainos

New member
יאללה קצת סדר!מה יש?

גם לי יש מסדר כל בוקר ואני לא מתלונן

ת מ י מ ה

New member
לא כל כך מבינה מה הבעיה

עם מסדרי בוקר??. קצת משמעת לא תזיק לאף אחד שאני הייתי ביסודי (כמעט 10 שנים) היו מסדרי בוקר ותאמינו לי שזה לא מזיק קצת משמעת לדור המסריח שגודל פה לא יזיק..

B l a c k tears

New member
מה הבעיה?

הבעיה היא שאנחנו לא חיילים של שום מנהל או ראש עיר ואנחנו לא צריכים לעמוד בשמש משו כמו עשרים דקות בשביל לשמוע את המנהל והסגנים או וואטאבר מזיינים ת'שכל. איך זה מחנך אותנו? לשמוע תלמידים צוחקים על ההמנון [שהחשיבות שלו יורדת כל בוקר] ולעמוד בצפיפות? זה מחנך אותנו? לא נראה לי.

NoWords

New member
../images/Emo45.gif

סתם עוד רעיון שהעיקרון שלו הוא בסדר גמור אבל ממש לא הביצוע

cobainos

New member
ממממ..

היית ביסודי כמעט 10 שנים?מישהי פה לא הייתה תלמידה מי יודע מה... הכי הרבה שאפשר היה להיות ביסודי זה 8 שנים ...א-ח וזה לא כמעט 10

Guy Schlesnar

New member
אני לא מבין מה הבעיה

אולי אם באמת תצרפי תמונה או לינק לפלייר שלכם,אני אדע יותר טוב למה זה רע. בינתיים אני לא חושב שיש משהו רע בזה. מאז שאני זוכר טקסים בבתי ספר תמיד יש איזה מישהו בקרבת מקום שמגמגם את ההמנון או סתם צוחק בו. אולי מסדרי הבוקר האלה יגרמו לפחות ילדים להפוך למטומטמים כאלה.

Negative one

New member
העתק של הפלאייר

(ניסיתי לעלות את זה בקובץ וורד אבל כנראה שהעניין לא מצליח,אז אני יעתיק את הפלאייר לפה.בגדול אני יכול להסביר גם בעצמי,אבל אני חושב שהפלאייר קצר,ממצה ומסביר בצורה הכי פשוטה) *מאיר ניצן חושב שהמסדרים יפתרו את בעיית הלאימות בראשון,אבל הוא רק מחפש פתרון זול ולא יעיל.המסדרים באים להרגיל אותנו לקבל פקודות ולציית בלי לחשוב ולא מתמודדים על הסיבות האמיתיות לאלימות-הצפיפות,התנאים הגרועים,השעמום והלחץ של בתי הספר שהם רק בתי חרושת לבגרויות. *אי נוכחות במסדרים גוררת עונשים ויחד עם המסדרים הגיע הנוהל של סגירת שערים בפניי התלמידים-בית ספר זה לא כלא! *המסדרים מקצצים את זמני ההפסקות,אין זמן לנו ולאכול,מה שישחוק את התלמידים ואת המורים ורק יעלה את רמת האלימות. *מאיר ניתן רוצה צבא של יוצאי מגמות ריאליות.היכל תרבות כן,אבל צעירים שגדלו בעיר ומייצרים תרבות עצמאית? זה לא! במקום להשקיע כספית בחינוך ובמגזרים הפרטיים,בחמש שנים האחרונות קוצצו מגמות יחודייות לראשון לציון,כמו מגמת צילום,תיירות ומוזיקה-אחת התוצאות ההרסניות:נשירת תלמידים שלא יכולים להשאר ולקבל בגרות במגמות ריאליות. יש אלטרנטיבה! "מאבק סוציאליסטי" ו"מהפכה בחינוך" פועלים למען שינוי יסודי של החינוך בארץ: -כן להחלטות דמוקרטיות של התלמידים,ביחד עם המורים,והחלטה מחדש על המסדרים! -הוספת זמן הפסקה והחזרתו למצב הנורמלי! הפסקה גדולה של 25 דקות ומעלה! -לא לסגירת שערים! אל תנעלו את התלמידים בתוך בתי הספר! -להשקעה מסיבית במקום קיצוצים! -לכיתות קטנות יותר! חינוך חינם אמיתי לכולם! -לניהול משותף של מערכת החינוך ע"י מורים,תלמידים וסטודנטים! -ולא להחלטות של אנשי עסקים שאינם אנשי חינוך!

ת מ י מ ה

New member
הבעיה של השומר הצעיר

שלא באמת איכפת להם מה קורה הם רוצים שכולם יפעלו לפי הדרך שהם רואים החינון בישראל אני לא לגמרי נגד הרעיון שלהם אבל שימו לב על ידי מה הם גוררים אותכם לזה לא שבאמת איכפת לי ממאיר ניצן הזה אבל שאני גדלתי בבת ים והיה לנו את המסדרים שם אני לא חושבת שמישהו שמע על מאיר ניצן אז תפסיקו לחפש אשמים ותשימו לב לעצמכם לעמוד במסדר ולשיר את ההמנון אתם צריכים להתבייש לעצמכם בכלל שאתם בוכים על זה אתם צריכים להיות גאים בזה שאתם מגיעים לבית ספר ושרים את ההמנון תבינו המצב שנמצאים הנוער בישראל הוא בכי רע ואם הגעתם למצב שאתם בוכים על מסדר ועל זה שסוגרים את השערים למי שמגיע באיחור אתם צריכים להסתכל על עצמכם קודם ואחר כך המערכת כי כנראה מי שדפוק פה זה לא המערכת... (כמובן שאחרי 12 שנה במערכת הזאת אתה מבין עד כמה המערכת דפוקה ולא תקינה) אבל מתחילים לשפר אותה , אז כדאי שבמקום לבכות על כלום תתחילו לחפש פתרונות לנוער העלוב שגדל פה!!!!!!

B l a c k tears

New member
ואני בטוחה שבדור שלך או וואטאבר

כולם היו ילדים טובים ומצויינים. ואני בטוחה שאת והחברים שלך לא עשיתם כלום בגיל שלנו שגרם לגדולים ממכם להגיד "איזה דור מסריח",חאלס להתנשא. והרעיון יפה,הביצוע גרוע. המנהל לא מפסיק לדבר,אחריו הסגנית בחום ובשמש. וכולנו צריכים לשמוע אחרי זה ילדים צוחקים על ההמנון פעם בטקסים לא היה אחד שצחק או זילזל בהמנון עכשיו,אחרי ששומעים אותו כל בוקר באמצע הצפיפות והחום לא אכפת לאף אחד.

Matanhirsch

New member
המסדר באמת מטופש.....

כאשר הוא כל יום ובכל יום הם מצפים שנעמוד דום בהרמת הדגל והתקווה!! אם זה היה פעם בשבוע..אז מאוד הייתי מכבד את זה. אבל מכיוון שזה כל יום..זה כבר לא משהו שיש לכבד,זה נהיה ממש סתם! לדעתי צריכים לעשות את זה,אם כבר, פעם בשבוע..והתלמידים יעריכו את זה הרבה יותר...

מצפים??????????????????????????

אתה צריך שיצפו ממך לעמוד דום בתקווה ובהרמת הדגל?? ומצידי שזה 7 פעמים ביום.. זה לא משנה כמה פעמים זה קורה, לא צריכים "לצפות" ממך לזה, זה לכבד את המעמד, לכבד את התקווה ואת הדגל. מי שלא מכבד באופן טבעי בלי ש"יצפו" ממנו אז אני לא יודעת מה הוא עושה בארץ בכלל. מילא לא לאהוב את המסדרים, אבל מה זה שייך לזה שעומדים דום בהרמת הדגל ובשירת התקווה??

ת מ י מ ה

New member
בתור אחת שעובדת עם שמינסטים

יום יום אני רואה טוב מאוד איזה הבדל עצום יש ובתור אחת שהייתה בצופים לפני שלוש שנים ועכשיו חזרה לשם אני שוב רואה את ההבדל העצום אז לא לזלזל

ת מ י מ ה

New member
צריך להיות עיוור כדי להגיד את מה

שאמרת פתחי עיתון או תסתובבי קצת ותראי "ילד בן 10 דקר חבר בגלל חוב של 10 ש"ח" "ילדה הגיעה לבית ספר עם סכין" "רצחו במועדון בגלל שלא הכניסו אותם" וזה רק כמה ציוטטים מהשבוע האחרון אז תבדקי את העובדות טוב טוב

פיצי5678

New member
לי אין מסדר

כי אני לא לומדת בראשון, אבל לפי דעתי זה בכלל לא רעיון רע תאמיני לי עם הדור של ימינו הולך רק ביד קשה, לא בדיבורים ולא שום דבר אחר. אז קצת משמעת על הבוקר אולי זה יפתח להם את היום אחרת..

ואיך זה קשור למסדרים בדיוק?

המסדרים לא יכניסו להם ערכים ומשמעת וחינוך זה משהו שההורים צריכים לעשות במקרים האלה מאשימים את ההורים

למעלה