S shiran232 New member 11/10/07 #32 ../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifתודה רבה../images/Emo24.gif אני חושבת שכולנו מסכימים איתך שסבסטיאן התכער ברמות ופולגס הזה מקטנטנות 2006 כלכך מכוער..תפור עליו התפקיד הזה של השדון שנתנו לו בפינת אור
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifתודה רבה../images/Emo24.gif אני חושבת שכולנו מסכימים איתך שסבסטיאן התכער ברמות ופולגס הזה מקטנטנות 2006 כלכך מכוער..תפור עליו התפקיד הזה של השדון שנתנו לו בפינת אור
P prinsesa de amor New member 11/10/07 #33 חחחח ובפטיטו הוא אמור להיות החתיך אני ואחותי כל הזמן צוחקות על זה
O Ortal D New member 11/10/07 #34 הוא ילד ממש יפה לדעתי... וכן, סבס די התכער... אבל חבדבודין (חחח סורי, מכל הסדרות שהוא שיחק בהן, ראיתי רק פינת אור אז זה השם שנדבק לי) דווקא די חמוד... ומאז שהוא גדל הוא רק נהיה יפה יותר... בכל אופן תודה רבה על התמונות!!!
הוא ילד ממש יפה לדעתי... וכן, סבס די התכער... אבל חבדבודין (חחח סורי, מכל הסדרות שהוא שיחק בהן, ראיתי רק פינת אור אז זה השם שנדבק לי) דווקא די חמוד... ומאז שהוא גדל הוא רק נהיה יפה יותר... בכל אופן תודה רבה על התמונות!!!