את כל כך מוכשרת .... זה מדהים !
D DoLi it is Me New member 10/10/07 #16 אומייגאד ../images/Emo2.gif את צריכה ללכת את יודעת לאןן??? למקום שמכניסים את כל המוכשרים שמקנאים בהם!! חח סתם ואי יצא ממש יפה ומדוייק אני עדיין לא מבינה איך את מצליחה לצייר בעט ניסיתי אתמול לצייר את דאגי בעט יצא נחמד אבל רק נחמד O.O לא יותר..
אומייגאד ../images/Emo2.gif את צריכה ללכת את יודעת לאןן??? למקום שמכניסים את כל המוכשרים שמקנאים בהם!! חח סתם ואי יצא ממש יפה ומדוייק אני עדיין לא מבינה איך את מצליחה לצייר בעט ניסיתי אתמול לצייר את דאגי בעט יצא נחמד אבל רק נחמד O.O לא יותר..
B butbut New member 10/10/07 #23 XDD אז תעלי!!אניא והבת לראות יצירות של אנשים! ואגב-איפה אני מוצאת מקום כזה?או שצריך להתאשפז לשם><..XDD
XDD אז תעלי!!אניא והבת לראות יצירות של אנשים! ואגב-איפה אני מוצאת מקום כזה?או שצריך להתאשפז לשם><..XDD
M McFly rullz New member 10/10/07 #25 ../images/Emo12.gifבלאדי! זה כ''כ יפההההההההההה אני בקושי יודעת לצייר יד עם חמש אצבעות-זה יוצא יד של מוגבליםXDD מממממממשמש אהבתי!!! לכי לבית ספר לאומנות!!
../images/Emo12.gifבלאדי! זה כ''כ יפההההההההההה אני בקושי יודעת לצייר יד עם חמש אצבעות-זה יוצא יד של מוגבליםXDD מממממממשמש אהבתי!!! לכי לבית ספר לאומנות!!
B butbut New member 10/10/07 #26 זה בדיוק מה שאמא שלי רצתה לקחת אותי..יש בעיה היא אמרה לי שאו שאני ילך לחוג פיתוח קול שרציתי רק לכמה שיעורים..או זה. וממש קשה לי לבחור..><ומבחינת הכסף זה אומר שאני יצטרך לוותר על מפגש אחד כי אני ושלי מוציאות יחד הרבה בימים כאלה^^וזה שיעור של פיתוח קול לחודשXD
זה בדיוק מה שאמא שלי רצתה לקחת אותי..יש בעיה היא אמרה לי שאו שאני ילך לחוג פיתוח קול שרציתי רק לכמה שיעורים..או זה. וממש קשה לי לבחור..><ומבחינת הכסף זה אומר שאני יצטרך לוותר על מפגש אחד כי אני ושלי מוציאות יחד הרבה בימים כאלה^^וזה שיעור של פיתוח קול לחודשXD
M McFly rullz New member 10/10/07 #32 אווו אני גם רוצה פיתוח קול!!!><" הבעיה שאין לי איפה....>< אני רוצה גיטרה+פיתוח קול כי אמא אמרה שיש לי פוטנציאל
אווו אני גם רוצה פיתוח קול!!!><" הבעיה שאין לי איפה....>< אני רוצה גיטרה+פיתוח קול כי אמא אמרה שיש לי פוטנציאל
B butbut New member 11/10/07 #110 XDDאז יש לך אמא חמודה..אמא שלי כולה צינית על הפיתוח קול הזה..אבל לא אכפת להXDD
B baril New member 10/10/07 #35 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה מדהים. פשוט וואו../images/Emo2.gif
M m o r 1 0 2 New member 10/10/07 #43 אמא'לה,זה כזה מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif יוו,את מוכשרת ברמות
A adi jones New member 10/10/07 #47 ואוווווווווו ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo103.gif ואואואווו איךך עשיתתת את זהה ? הכלל שם מדיוקק .. זהה מממש ממש ממש מושלםם ויפההה *הלוואי עליי * כמה זמן את מצייירתת ?
ואוווווווווו ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo103.gif ואואואווו איךך עשיתתת את זהה ? הכלל שם מדיוקק .. זהה מממש ממש ממש מושלםם ויפההה *הלוואי עליי * כמה זמן את מצייירתת ?
C Charley XD New member 11/10/07 #53 הולי .... זה מדהים !! וואי למה אני לא מציירת כמוך ?? זה מדהים !! איך שעשית את היד וואו
J just chenis New member 11/10/07 #68 ואוו../images/Emo2.gif ממש ממש יפה לצייר זה אחד מהחלומות האלה שלעולם לעולם לא יתגשמו לי
J just orr New member 11/10/07 #102 וואי זה מדהיםם :O הכי טוב כשאת בדאון, להוציא את זה על מישו/משהו [כמו נייר ><] ולא להשאיר בבטן... טחח ועוד תראי מה יוצא לך מזה!! XD מוכשרת ^^
וואי זה מדהיםם :O הכי טוב כשאת בדאון, להוציא את זה על מישו/משהו [כמו נייר ><] ולא להשאיר בבטן... טחח ועוד תראי מה יוצא לך מזה!! XD מוכשרת ^^
H HiLa0mcfly New member 11/10/07 #118 ושוב אני אומרת את מוכשרתת בטירווףף ף אעההאעה אני משתגעת כאן חחח וסבתא שלי אומרת לי שהציורים שלי יפים
M m i c k e y 15 New member 10/10/07 #10 למה כ"כ הרבה דברים רעים קורים לכ"כ הרבה אנשים טובים...אני לא מבינה את העולם הזה...זה פשוט מציק.. עצובה
למה כ"כ הרבה דברים רעים קורים לכ"כ הרבה אנשים טובים...אני לא מבינה את העולם הזה...זה פשוט מציק.. עצובה